-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
Arkadaşlar, kazandığınızı farz sayalım. Sıra numaranız kaç üstü olursa dosya taşıma kararı verirsiniz?
Gören herkes cevaplarsa çok iyi olur.
Dün gece eski excel tablolarına baktım. Deneyimleri de okuyunca 3-4 bin üstü gelirse direkt dosya taşımayı düşünüyorum. -
@mertq ben de o düşüncedeyim. 3.500 üzeri dosya tasıma işlemine başlarım.
-
@mertq ilk başvurun mu? sanırım öyle. çünkü bu tür detayları ilk başvuranlar çok soruyor-soruluyor. o çekilişin heycanı ile ama bunları konuşacak çok vakit oluyor. tahminimce 5 bin üstü dosya taşımaya makül bir sayı 5 bin altı çok rahat ankarada girebilir. şuan forumda bir kişi dün 4500 kişilere mülakat dağıtıldığını söyledi.
-
önce selected olalım zaten gerisi çorap söküğü gibi gelicektir. fazla dert etmeyelim.
-
Onceliğiniz “You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa
Program for the fiscal year 2026” yazisini görmek olmalı

Ankara’dan vizesini alabilen DV2023 en büyük CN 144xx (bu dosya numarasından küçük olup vize kotasinin bitmesi nedeniyle süreci olumsuz biten ve hakkı yanan çok kişi var), DV2024’de ANK’dan mülakat alabilen en büyük CN 7121 ve DV2025’de geriye mülakatı dağıtılabilecek son üç ay (Temmuz, Ağustos, Eylül) kalmasına rağmen (tüm bu aylarda mülakat dagitacaginin garantisi yok Ankara’nin ve 30.09.25’de mali yılın bitmesine yakın tanimlanan kotanin bitip bitmeyeceği de bilinmiyor) 24.06.25 tarihine Ankara’dan randevu alabilen en yüksek CN 43xx (excel’e kaydini giren kişiler arasında).
Her kişinin sosyal, ekonomik ve manevi imkanları kendine göre değişir, dosya taşıması mümkün olmayabilir. O yüzden şimdiden tahmin yurutmektense talihlilerin sahip olacağı CN’ye göre kendi karar vermeleri ve günlük gelişmeleri takip etmesi doğru olacaktır. Kimse bilemez ki KCC bir gece yarısı dosya tasima ve ikamet edilen ülke haricinde başka bir ülkede mülakat alma hususunu iptal ettim de diyebilir. O yüzden sakin kalmakta ve süreci iyi takip etmekte fayda var

Bol şans
-
Vallahi selected
-
@alidemir27 en iyisi sanırım.
-
@randomlyselected doğru diyorsunuz. haklısınız.
-
@ATS16 Bu kadar detaylı bilgi için teşekkür ederim. Elinize sağlık.
-
Bu ileti silindi! -
@Byrm-Ty ne yazık ki, Galatasaray - Sivas maçı başlangıç saati ile çakisiyor. 19:00’da açıklanacak, sistem yoğunluğu nedeniyle erişim sıkıntısı yaşayabilirsiniz ilk saatlerde…
-
@Emre-Kurtulmuş oneriniz nedir?
-
Sizin adınıza USCIS ve SSA’den yasal/onemli evraklar gönderilecek olması sebebiyle bu adrese, arkadas - akraba - dost çevrenizden sizin ulaşılabilir olduğuna güveneceğiniz/inanacaginiz bir kişiyi/adresini irtibat bilgisi olarak vermeniz, bu kişiyi bulmak için çaba sarf etmeniz faydaniza olacaktır.
DS260 doldurma esnasında beyan edeceğiniz kişiyi daha sonra mülakat tarihi alırsanız mülakattan önce veya vizeniz onaylanırsa ABD’ye ilk girişte pasaport kontrolde veya oluşturacağınız USCIS hesabınızdan ülkeye giriş yaptıktan sonra değiştirebilirsiniz. En garantisi mülakatınız öncesi konsoloslukta evrak teslim esnasında nihai kişinin bilgilerini vermeniz olası bir gecikme yaşanmaması için.
-
@ATS16 peki oyle bir kisi bulamama durumumuzda ne yapabiliriz?
-
Arkadaşlar günaydınnnn herkese
200+ gunden geldik son 14 saat icine vay be111
“You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa
Program for the fiscal year 2026”

-
Bin başvuran çekiliş sabahında çocuklar gibi şendik :))) Sonra 970 kişi attan düştü :))
-
Oncelik kazanan olmanız ve önünüzdeki uzun zamanda bir önceki mesajimda tanıma uyan kişiyi bulmaya çalışın. ABD’de beyan edebileceğiniz adresi ve kişiyi bulurum diyen danışman adı altında çalışan kişilere yönelmeyin kişisel tavsiyem, karar sizin…
-
DS260 ile ilgili soracağınız sorunun cevabı aşağıdaki linkte bulunan video ve dokumanlarda olabilir mi, incelediniz mi?
-
@ATS16 Evet hocam, bunların hepsini okudum, geçen yıl indirmiştim. Benim sorularım ayrıntı sorulardır.
-
2026 mülakat deneyimleri & 2026 loto aşamaları sayfası açılmış bakalım 2027 ye mi sarkıcak yoksa o sayfanın içinde mi olacağız.
Benzer Başlıklar
153
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k