Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar, kazandığınızı farz sayalım. Sıra numaranız kaç üstü olursa dosya taşıma kararı verirsiniz?
    Gören herkes cevaplarsa çok iyi olur.
    Dün gece eski excel tablolarına baktım. Deneyimleri de okuyunca 3-4 bin üstü gelirse direkt dosya taşımayı düşünüyorum.

• @mertq ben de o düşüncedeyim. 3.500 üzeri dosya tasıma işlemine başlarım.

• @mertq ilk başvurun mu? sanırım öyle. çünkü bu tür detayları ilk başvuranlar çok soruyor-soruluyor. o çekilişin heycanı ile ama bunları konuşacak çok vakit oluyor. tahminimce 5 bin üstü dosya taşımaya makül bir sayı 5 bin altı çok rahat ankarada girebilir. şuan forumda bir kişi dün 4500 kişilere mülakat dağıtıldığını söyledi.

• önce selected olalım zaten gerisi çorap söküğü gibi gelicektir. fazla dert etmeyelim.

• ⭐⭐⭐⭐

@mertq

Onceliğiniz “You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa
    Program for the fiscal year 2026” yazisini görmek olmalı 🍀🙏🏻

Ankara’dan vizesini alabilen DV2023 en büyük CN 144xx (bu dosya numarasından küçük olup vize kotasinin bitmesi nedeniyle süreci olumsuz biten ve hakkı yanan çok kişi var), DV2024’de ANK’dan mülakat alabilen en büyük CN 7121 ve DV2025’de geriye mülakatı dağıtılabilecek son üç ay (Temmuz, Ağustos, Eylül) kalmasına rağmen (tüm bu aylarda mülakat dagitacaginin garantisi yok Ankara’nin ve 30.09.25’de mali yılın bitmesine yakın tanimlanan kotanin bitip bitmeyeceği de bilinmiyor) 24.06.25 tarihine Ankara’dan randevu alabilen en yüksek CN 43xx (excel’e kaydini giren kişiler arasında).

Her kişinin sosyal, ekonomik ve manevi imkanları kendine göre değişir, dosya taşıması mümkün olmayabilir. O yüzden şimdiden tahmin yurutmektense talihlilerin sahip olacağı CN’ye göre kendi karar vermeleri ve günlük gelişmeleri takip etmesi doğru olacaktır. Kimse bilemez ki KCC bir gece yarısı dosya tasima ve ikamet edilen ülke haricinde başka bir ülkede mülakat alma hususunu iptal ettim de diyebilir. O yüzden sakin kalmakta ve süreci iyi takip etmekte fayda var 👍

Bol şans

• Vallahi selected

• @alidemir27 en iyisi sanırım.

• @randomlyselected doğru diyorsunuz. haklısınız.

• @ATS16 Bu kadar detaylı bilgi için teşekkür ederim. Elinize sağlık.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Byrm-Ty ne yazık ki, Galatasaray - Sivas maçı başlangıç saati ile çakisiyor. 19:00’da açıklanacak, sistem yoğunluğu nedeniyle erişim sıkıntısı yaşayabilirsiniz ilk saatlerde…

• @Emre-Kurtulmuş oneriniz nedir?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ozden-0

Sizin adınıza USCIS ve SSA’den yasal/onemli evraklar gönderilecek olması sebebiyle bu adrese, arkadas - akraba - dost çevrenizden sizin ulaşılabilir olduğuna güveneceğiniz/inanacaginiz bir kişiyi/adresini irtibat bilgisi olarak vermeniz, bu kişiyi bulmak için çaba sarf etmeniz faydaniza olacaktır.

DS260 doldurma esnasında beyan edeceğiniz kişiyi daha sonra mülakat tarihi alırsanız mülakattan önce veya vizeniz onaylanırsa ABD’ye ilk girişte pasaport kontrolde veya oluşturacağınız USCIS hesabınızdan ülkeye giriş yaptıktan sonra değiştirebilirsiniz. En garantisi mülakatınız öncesi konsoloslukta evrak teslim esnasında nihai kişinin bilgilerini vermeniz olası bir gecikme yaşanmaması için.

• @ATS16 peki oyle bir kisi bulamama durumumuzda ne yapabiliriz?

• Arkadaşlar günaydınnnn herkese 😃 200+ gunden geldik son 14 saat icine vay be

111

✨ “You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa
    Program for the fiscal year 2026” ✨

⭐ 💌 ⭐

• Bin başvuran çekiliş sabahında çocuklar gibi şendik :))) Sonra 970 kişi attan düştü :))

• ⭐⭐⭐⭐

@Ozden-0

Oncelik kazanan olmanız ve önünüzdeki uzun zamanda bir önceki mesajimda tanıma uyan kişiyi bulmaya çalışın. ABD’de beyan edebileceğiniz adresi ve kişiyi bulurum diyen danışman adı altında çalışan kişilere yönelmeyin kişisel tavsiyem, karar sizin…

• ⭐⭐⭐⭐

@TTKvY

DS260 ile ilgili soracağınız sorunun cevabı aşağıdaki linkte bulunan video ve dokumanlarda olabilir mi, incelediniz mi?

https://yesilkartforum.com/cekilis/?amp=1

• @ATS16 Evet hocam, bunların hepsini okudum, geçen yıl indirmiştim. Benim sorularım ayrıntı sorulardır.

• 2026 mülakat deneyimleri & 2026 loto aşamaları sayfası açılmış bakalım 2027 ye mi sarkıcak yoksa o sayfanın içinde mi olacağız.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |