Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ozden-0 Tabi gözlemlediğim bişey var insanın yapısı gereği çıkınca işlemler bitince hemen yeni hayatın zorlukları gözüne geliyor. Mesela Amerika'ya taşındın bu sefer ev işini nasıl halledeceğim nasıl işler yapabilirim. Çocuğuma daha iyi gelecek sağladım ama buda yetmez daha iyisi olurmu vs vs bitmez hayat bitene kadar insanın içindeki bu duygu eksilmiyor :))

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@yasinyasa Arkadaşımın kuzeni gitti. Yeni evlenmişti. Cebinde son bir döner param vardı, döner alıp oturdum sonuca baktığımda kazandığımı gördüm dedi. Şu an çocukları ile Chicago'da yaşıyorlar. Tamamen nasip kısmet 🙂

• herkes için hayırlısı olsun benim için hayatımızın en önemli dönüm noktası hadi bakalım :))

• Arkadaşlar yarına manifest olsun be, efsaneyi hatırlayalım.

• @sinatra35, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Çekiliş size çıktı, tüm formaliteyi hallettiniz ve pasaportunuza göçmen vizesi basıldı. ABD'ye girdikten sonra (basılı green card, SSN, ehliyet, banka hesabını saymazsak) ne yapacaksınız? Ne hayal ediyorsunuz?

Eşimle greencardlarımızı almaya gideceğiz.
    Şöyle gönlümüzce gezeriz. Sindire sindire. Biz New York düşünüyoruz ilk etapta. Veya New Jersey.
    Kartlar elimize geçince dönüp bu kez daha sağlıklı kararlar için düşünmeyi Türkiye'ye bırakırız. Olmuş artık. Olursa önsözüne gerek yok. Oldu ve ona göre plan program yaparız.
    Ama şuna eminim. Çıkmadan önceki düşünce ile çıktıktan sonraki düşünceler arasında farklar olacaktır. Öncelikler değişecek. İlk sıralarda yer alan "Şöyle yaparım"lar muhtemelen arkalara itilecek. Belki listeden çıkacak. Olumsuz kastetmiyorum. Olumlu da değişecek. Ne bileyim, mesela belki gitmeden iş ayarlanacak ve ona göre iş ve ev telaşı başlayacak.

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinyasa evet bilginin nereden çıktığı belli oldu. Danışman firmalar sırf insanları tedirgin edip kendine müşteri çekebilmek için salladığı bilgilerden biri daha. Aynı kişiler yok fotoğrafınız şöyle olursa direk elenirsiniz, yok şu bilgiyi şöyle yanlış yazarsanız direk elenirsinizde diyen kişiler anlayacağınız

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

yahu nereden girdim bu videolara kendi kendimi soğutuyorum Abd'den 😃 😃

• @Ozden-0 Hahahahahahahahahaha

• good bye!

• @yasinyasa Adam çok iyi ama göründüğü kadar vizyonu geniş falan değil o bile başardı. :))

• good bye!

• @Ozden-0 sonucumuz öyle olsun aşağıdaki video gibi olmasın inşallah

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@yasinyasa Onun en büyük şanslarından biri Abd'ye, gerçekten ABD olduğu zamanlarda gitti ve bekar olarak. Şu an gc kazanıp giden biri tabii ki onun konumuna gelebilir fakat çok ama çok daha zor. O zamanlar burada bile hayat şartları daha güzeldi ki ABD çok başka olaydı. İçimde hep ukte kalacak o zamanlar ABD'ye gidememem. Şu an orada da her şey çok zor. En basiti araç almak bile daha zor

• Birsorum olacak 40 yaş üzeri lise mezunları ozaman liseyi 3 yıl okuyup mezun olmuştu biryerde görmüştüm lise 4 yıl olarak okuma şartı falan yazıyordu lise diploması 3 yıllık mezun olduğunda kabul edilmiyecek mi ??? bu mantıklı mı sizce ?? ozamanlar lise 3 yıldı çünkü

• good bye!

• @zakaria Bekliyoruz bu sefer umarım you have been randomly selected yazısını görür :))

• Herkese şimdide hayırlı uğurlu olsun herkesin gönlüne göre versin. İsteyen umut eden herkesin şansı bol olsun.

• @yesQyes, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Birsorum olacak 40 yaş üzeri lise mezunları ozaman liseyi 3 yıl okuyup mezun olmuştu biryerde görmüştüm lise 4 yıl olarak okuma şartı falan yazıyordu lise diploması 3 yıllık mezun olduğunda kabul edilmiyecek mi ??? bu mantıklı mı sizce ?? ozamanlar lise 3 yıldı çünkü

Mesela ben de 3 yıllık meslek lisesi mezunuyum. Tatlıses'in dediği gibi 4 yıllık vardı da biz mi okumadık 😂

• @Zafer-Kalik Ben organize olmayı disiplini seviyorum, bu tarz konular olmazsa bir hedefim veya hedefe uygun planım yokmuş gibi olurum, boşluğa düşerim. GC çıktı haydi parti oo yee moduna giremem illa ki hemen arkasından araştırma videolarını falan açıp ciddi notlar alır hazırlıklarıma başlarım. (ki başvurduğumdan beri bu arada izliyorum 😃 ) Bence planlı olmak anlamlı olmasını sağlıyor, stres altında kriz altında işlevsel olan adhd insanlardanım ben de benim hoşuma gidiyor negatif görmüyorum süreç yönetimini 😃

• @zakaria izlemicem, bye. negatif şeyler yazıp paylaşmayın çıkana dek aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi durun çıkmazsa zaten ağlıcaz burda. kış kış gitsin negatif enerji kış kış kış. 🌿 adaçayı yakıyorum hemen.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |