DV2026 Sohbet Odası
-
Arkadaşlar 6 saat 20 dk sonra 01 01 01 oluyoruz, hadi bakalımmmmmm...
Yeni ve güzel başlangıçlara olsun. Şu an sonuca dek pozitif kalmaya devam. Sonuca göre bakarız valiz nereye gidiyo. :D
-
@Atlantis00 Atlantis nerdesin, geçmiyor bu zamannn. :D
-
Hahahahha heyecan dorukta 1 milyon dolar değerinde greencard bedavaradan binlerce kişiye çıkacak. Bir daha şanssızım diye gezmesinler çıkanlar bakkkk :))
-
Çekiliş size çıktı, tüm formaliteyi hallettiniz ve pasaportunuza göçmen vizesi basıldı. ABD'ye girdikten sonra (basılı green card, SSN, ehliyet, banka hesabını saymazsak) ne yapacaksınız? Ne hayal ediyorsunuz?
-
good bye!
-
@Ozden-0 https://www.youtube.com/watch?v=nl0fDm7HSQ0&ab_channel=TylerOliveira Şu videoya daldım :D Şuranın 50 km yanından bile geçilmez :D
-
@sinatra35 Saymazsak dediğiniz kısımlara ulaştığımızı varsayıyorum, öncelik kalacak yer ayarlamak, eşya almak ve araba almak malum araba da ev kadar kritik bir konu Amerika'da. Bir yandan da telefon elde iş ilanlarını incelemek. Bu arada ufak nefes alanları yaratarak çevreyi akşamları keşif yapmak. Bir de durup durup gelen "LAN AMERIKADAYIM" şokuyla kendi kendine gülmek olabilir. :D
-
@Atlantis00 mil dersek sevinirim üstadım :)))) şaka amaçlı takılıyorum.
-
@Zafer-Kalik :D
-
good bye!
-
@Ozden-0 Tabi gözlemlediğim bişey var insanın yapısı gereği çıkınca işlemler bitince hemen yeni hayatın zorlukları gözüne geliyor. Mesela Amerika'ya taşındın bu sefer ev işini nasıl halledeceğim nasıl işler yapabilirim. Çocuğuma daha iyi gelecek sağladım ama buda yetmez daha iyisi olurmu vs vs bitmez hayat bitene kadar insanın içindeki bu duygu eksilmiyor :))
-
@yasinyasa Arkadaşımın kuzeni gitti. Yeni evlenmişti. Cebinde son bir döner param vardı, döner alıp oturdum sonuca baktığımda kazandığımı gördüm dedi. Şu an çocukları ile Chicago'da yaşıyorlar. Tamamen nasip kısmet :)
-
herkes için hayırlısı olsun benim için hayatımızın en önemli dönüm noktası hadi bakalım :))
-
Arkadaşlar yarına manifest olsun be, efsaneyi hatırlayalım.
-
@sinatra35, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Çekiliş size çıktı, tüm formaliteyi hallettiniz ve pasaportunuza göçmen vizesi basıldı. ABD'ye girdikten sonra (basılı green card, SSN, ehliyet, banka hesabını saymazsak) ne yapacaksınız? Ne hayal ediyorsunuz?
Eşimle greencardlarımızı almaya gideceğiz.
Şöyle gönlümüzce gezeriz. Sindire sindire. Biz New York düşünüyoruz ilk etapta. Veya New Jersey.
Kartlar elimize geçince dönüp bu kez daha sağlıklı kararlar için düşünmeyi Türkiye'ye bırakırız. Olmuş artık. Olursa önsözüne gerek yok. Oldu ve ona göre plan program yaparız.
Ama şuna eminim. Çıkmadan önceki düşünce ile çıktıktan sonraki düşünceler arasında farklar olacaktır. Öncelikler değişecek. İlk sıralarda yer alan "Şöyle yaparım"lar muhtemelen arkalara itilecek. Belki listeden çıkacak. Olumsuz kastetmiyorum. Olumlu da değişecek. Ne bileyim, mesela belki gitmeden iş ayarlanacak ve ona göre iş ve ev telaşı başlayacak. -
@yasinyasa evet bilginin nereden çıktığı belli oldu. Danışman firmalar sırf insanları tedirgin edip kendine müşteri çekebilmek için salladığı bilgilerden biri daha. Aynı kişiler yok fotoğrafınız şöyle olursa direk elenirsiniz, yok şu bilgiyi şöyle yanlış yazarsanız direk elenirsinizde diyen kişiler anlayacağınız
-
https://www.youtube.com/watch?v=tuSswE-3QOw&ab_channel=TylerOliveira yahu nereden girdim bu videolara kendi kendimi soğutuyorum Abd'den :D :D
-
@Ozden-0 Hahahahahahahahahaha
-
good bye!
-
@yasinyasa Adam çok iyi ama göründüğü kadar vizyonu geniş falan değil o bile başardı. :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum