DV2026 Sohbet Odası
-
Bir acemi olarak bir şey sormak istiyorum: case number da bu çekilişle hemen belli oluyor mu? Sonuçta çıkması demek her şey tamam demek değil.
-
@OffGuard Evet, eğer kazanırsanız case number göreceksiniz.
-
merhaba bir sorum olacak benim yeşil pasaportum var diyelim ki gc cıktı vıyanaya tasıdım dosyamı schengen almadan yesıl pas ıle vıyana gırıs yaptım mulakata gırdım fakat benden bordo pasaport ısteyecekler green cardı basmak ıcın yesıl pasaportu kabul etmıyorlar bılıyorsunuz nasıl olacak bu surec
-
@OffGuard Selamlar,
Öncelikle kazanmanız durumunda sayfanın altında size bir dosya numarasının atandığını göreceksiniz 2026EU000XXXX gibi ardından elinizden geldiğince hızlı bir şekilde DS-260 Formunu eksiksiz doldurup göndereceksiniz. Daha sonra yeni 2026 Bültenini yani 2025 Ekim ayını bekleyip numaranıza göre current olmayı bekleyeceksiniz.
-
@oz4nkilic Bordo pasaport çıkarabilirsiniz. 2 pasaport alınabilir.
-
@evrentnrkl, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@OffGuard Selamlar,
Öncelikle kazanmanız durumunda sayfanın altında size bir dosya numarasının atandığını göreceksiniz 2026EU000XXXX gibi ardından elinizden geldiğince hızlı bir şekilde DS-260 Formunu eksiksiz doldurup göndereceksiniz. Daha sonra yeni 2026 Bültenini yani 2025 Ekim ayını bekleyip numaranıza göre current olmayı bekleyeceksiniz.
Yani 2025 Ekim ayından önce çağırılma ihtimalimiz sıfır. Dosya taşısak bile. Doğru mu anlamışım?
-
@rocklee Evet Ekim ayında başlar 2026 Eylül ayında biter
-
@MakeUSAGreatAgain, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rocklee Evet Ekim ayında başlar 2026 Eylül ayında biter
DS260'ı hızlıca submit ettikten sonra bol bol vaktimiz olacak öyleyse. Anladım. Teşekkür ederim.
-
@mertCanAldirmaz teşekkür ederim cevabınız için , o halde yüksek çıkarsa dosya taşıma işinde avantaj sağlayacak bana , hangi ülkelere dosya taşımalıyım araştırma yapmaya başlayayım o halde , zaten heyecanlıyız ailecek umarım çıkarda heyecanımız katlanır , sizede bol şanslar dilerim Mert bey
-
@ATS16 hocam cevabınızı okurken 15000$ usd gördüm ama en ucuz ilk gittiğimizde yaşanılabilir eyaletler hakkında fikri olan vs. varmı hani şu kadar para gösterebileceğimiz bir eyalet varmıdır örneğin 6-7k usd vs. tarzında 15k değilde
-
@T-C-Kubilay-Dikici Evet birde bu randevu meselesi var , sınırları sonuna kadar zorlayacağız ama çıksın yeterki , teşekkür ederim bol şanslar Kubilay bey
-
Bol sans herkese
-
Merhabalar

-
@HayallerimveBen selamlar, bence bankada para gostermek cok zor degil tabi sizin durumunuzu bilmemekle beraber. Eger yeterli miktarda param yoksa es-dost-akrabadan borc alip parayi bankaya yatirip sonrada geri iade ederdim. Ama sunu net bir sekilde soyleyebilirim ki amerika ya ne kadar yuksek meblag ile gelirseniz o kadar rahat edersiniz.
-
@Trigger-Tcmk selamlar, oncede ciktigi zaman gidebilme olayi cok yuksekti, simdi cikinca yuksek olunca bir dert dusuk olsa ankara bir dert, kota dolmasi baska bir dert. Insallah herkes istediklerine kavusur.
-
@onuru Hocam selamlar, şöyle aslında 10-15k birikir ama ben yinede garantiye almak adına daha ucuz bir eyalette başlayıp, ilerleme kaydetmek istediğimden dolayı sordum para konusunda elbet ki şu şartlarda ne kadar zor olsa da gidene kadar elbet biriktirilir diye düşünüyorum açıkcası
-
@HayallerimveBen eger abd de bir tanidiginiz varsa bence ilk baslarda onun yanina gitmek hem sizin alismaniz hemde adaptasyon icin buyuk bir arti olacaktir. Eger bir tanidiginiz yoksa, eyalet vergisinin olmayan veya az olan eyaletlere bakardim.
-
@alplion bilgi için teşekkür ederim.
-
good bye!
-
Son 2 gün. Heyecan katsayısı giderek artıyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum