Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rocklee forumda jakarta da deneyime giren gormedim yada ben kacirdim. Ben hala garanti yerlere rotami cevirirdim. Hong kong, bangkok ve viyana.

Evet en mantıklısı sizin dediğiniz gibi.

• ⭐⭐

@ari-luli selamlar, mulakat esnasinda degil ama evraklari teslim ederken gorevli sormustu.

• @onuru peki siz ne dediniz yani oradaki cevap tatmin edici olmak zorunda mı yoksa hani buraya tatile gelecektim gelmişken de burada mülakata gireyim demek olur mu

• ⭐⭐

@ari-luli bende boyle bir soru beklemedigim icin, soru gelince hazirliksiz yakalandim ve dogruyu soyledim. Ankarada mulakatin gelmeyecegini bu yuzden buraya tasidigimi ilettim. Gorevlide cok iyi yapmissin dedi😀

• @onuru anlıyorum teşekkür ediyorum Onur bey 🙏

• Bir acemi olarak bir şey sormak istiyorum: case number da bu çekilişle hemen belli oluyor mu? Sonuçta çıkması demek her şey tamam demek değil.

• @OffGuard Evet, eğer kazanırsanız case number göreceksiniz.

• merhaba bir sorum olacak benim yeşil pasaportum var diyelim ki gc cıktı vıyanaya tasıdım dosyamı schengen almadan yesıl pas ıle vıyana gırıs yaptım mulakata gırdım fakat benden bordo pasaport ısteyecekler green cardı basmak ıcın yesıl pasaportu kabul etmıyorlar bılıyorsunuz nasıl olacak bu surec

• @OffGuard Selamlar,

Öncelikle kazanmanız durumunda sayfanın altında size bir dosya numarasının atandığını göreceksiniz 2026EU000XXXX gibi ardından elinizden geldiğince hızlı bir şekilde DS-260 Formunu eksiksiz doldurup göndereceksiniz. Daha sonra yeni 2026 Bültenini yani 2025 Ekim ayını bekleyip numaranıza göre current olmayı bekleyeceksiniz.

• @oz4nkilic Bordo pasaport çıkarabilirsiniz. 2 pasaport alınabilir.

• @evrentnrkl, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@OffGuard Selamlar,

Öncelikle kazanmanız durumunda sayfanın altında size bir dosya numarasının atandığını göreceksiniz 2026EU000XXXX gibi ardından elinizden geldiğince hızlı bir şekilde DS-260 Formunu eksiksiz doldurup göndereceksiniz. Daha sonra yeni 2026 Bültenini yani 2025 Ekim ayını bekleyip numaranıza göre current olmayı bekleyeceksiniz.

Yani 2025 Ekim ayından önce çağırılma ihtimalimiz sıfır. Dosya taşısak bile. Doğru mu anlamışım?

• @rocklee Evet Ekim ayında başlar 2026 Eylül ayında biter

• @MakeUSAGreatAgain, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rocklee Evet Ekim ayında başlar 2026 Eylül ayında biter

DS260'ı hızlıca submit ettikten sonra bol bol vaktimiz olacak öyleyse. Anladım. Teşekkür ederim.

• @mertCanAldirmaz teşekkür ederim cevabınız için , o halde yüksek çıkarsa dosya taşıma işinde avantaj sağlayacak bana , hangi ülkelere dosya taşımalıyım araştırma yapmaya başlayayım o halde , zaten heyecanlıyız ailecek umarım çıkarda heyecanımız katlanır , sizede bol şanslar dilerim Mert bey

• @ATS16 hocam cevabınızı okurken 15000$ usd gördüm ama en ucuz ilk gittiğimizde yaşanılabilir eyaletler hakkında fikri olan vs. varmı hani şu kadar para gösterebileceğimiz bir eyalet varmıdır örneğin 6-7k usd vs. tarzında 15k değilde

• @T-C-Kubilay-Dikici Evet birde bu randevu meselesi var , sınırları sonuna kadar zorlayacağız ama çıksın yeterki , teşekkür ederim bol şanslar Kubilay bey

• Bol sans herkese

• Merhabalar 🙂

• ⭐⭐

@HayallerimveBen selamlar, bence bankada para gostermek cok zor degil tabi sizin durumunuzu bilmemekle beraber. Eger yeterli miktarda param yoksa es-dost-akrabadan borc alip parayi bankaya yatirip sonrada geri iade ederdim. Ama sunu net bir sekilde soyleyebilirim ki amerika ya ne kadar yuksek meblag ile gelirseniz o kadar rahat edersiniz.

• ⭐⭐

@Trigger-Tcmk selamlar, oncede ciktigi zaman gidebilme olayi cok yuksekti, simdi cikinca yuksek olunca bir dert dusuk olsa ankara bir dert, kota dolmasi baska bir dert. Insallah herkes istediklerine kavusur.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |