Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mertq resmi iş teklifi mektubu elinizi çok güçlendirir.

• @ATS16 o zaman yaptırayım hocam. Benim korkum iş teklifi olmasına rağmen az bir para gösterirsem red yer miyim korkusu.

• ⭐⭐⭐⭐

@mertq maddi yetersizlikten red yemezsiniz zaten, en fazla sponsor bul derler

• @Emre-Kurtulmuş Ben şimdi çıkarsa ki dosya taşımayı da düşünüyorum, bir andan maddi yetersizlik yaşayacağım. o yüzden biraz gergindim, teşekkürler Emre hocam

• ⭐⭐⭐⭐

@ari-luli çekiliş kazananı olmadan danışman ile mi anlaştınız? Umarım kazanırsınız ancak meraktan soruyorum, böyle durumlarda kazanan olmadan ödeme talep ediyor mu ve kazanan olmaz iseniz ödeme iadesi yapıyor mu? İsterseniz cevap vermeyebilirsiniz, bol şans çekilişte

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16 başvuru dönemindeki dolandırıcı danışmanlarda çok değişik seçenekler oluyor. Fahiş fiyatlar alıp kazandığınızda gireceğiniz sağlık raporu ücretiniz, uçak biletiniz, konsolosluk ödemeniz vs bu ücrete dahil diyerek insanları dolandırıyorlar umarım onlardan biri değildir

• slm arkadaşlar uzun zamandır green card başvuruna ara verdim
    bir kaç yıl sonra tekrar denemeye başlarım.gerçi yaş şuanda 40 ama bu saatten sonra mantıklımıdır bilmiyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş umarım değildir 🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@sadikcagan

Bekarsanız kişisel olarak, evli iseniz eşinizinde hem fikir olması ile maddi ve manevi (motivasyon, iş, dil bilgisi, göç sürecinin psikolojik zorlukları, aileye özlem vb) hazırsanız başvurmaktan imtina etmeyin 🍀🧿

• @sadikcagan abi aramızda 22 yaş var, söylemek bize düşmez ama bence en mantıklı olanı yaptın

• ⭐⭐

@sadikcagan benim de yaş 40 🙂 50 ye kadar yolu var hocam 🙂

• @sadikcagan Bence siz yine de her sene başvurun, 40 henüz orta yaş, 50'ye dek şans verin derim kişisel tavsiyem. Zaten her başvurulan sene çıkmıyor ara vererek daha da ötelemeyin, başvurması da kolay bir şey, bakarsınız en ihtiyacınız olan anda çıkar iyi ki dersiniz. Umut hep var :))

• Herkese Merhaba , hayatımda ilk defa greencard’a başvurdun , nedense herkeste olduğu gibi (belkide ilk başvurunun heyecanı) çıkacakmış gibi hissediyorum, diyelim ki çıktı ve CN 15xxx’lerde , yeşil pasaportun bana dosya taşımada ne gibi avantajları olur arkadaşlar?

• @Emre-Kurtulmuş @ATS16 Merhabalar
    Evet sonuçlar açıklanmadan anlaştık ancak herhangi bir ödeme yapmadım çıkarsa kendisinden adres ve Ds 260 formunu doldurmasını rica edeceğim bu şekilde ödeme olacak önerileriniz için teşekkür ederim çok sağ olun evet değişik dolandırılma yöntemleri var bunun farkındayım bizzat kendim sonuçlara bakıp sonra inşallah danışmana ödeme yapacağım sonuçtan sonrası için yol haritası çizdim ki en hızlı şekilde da 260 i doldurayım ve buradaki birkaç öğrendiğim durumdan dolayı garantiye alayım dedim danışman 2023 kazananı bir Arkadaş bir de adres de lazımdı o şekilde öncesinde konuştuk ettik süreci filan sonuçlar açıklandıktan sonra ödeme yapacağım çok inanıyorum bu sene çıkacağına bakalım artık nasip hayırlısı olsun
    Bir de daha önce hiç pasaport başvurusunda bile bulunmadım vizesiz ülkelere nasıl gideceğim onu dahi herhalde havaalanında bir pul gibi bir şey alıyormuşsun onun ücretini ödüyormuşsun öyle gidiyormuşsun onu bile daha yeni öğrendim hani bilgisizim cahilim onun farkındayım o yüzden garantici olayım dedim danışmanla ilerleyeyim
    Valla arkadaşım olsa bu kadar bilgilendirmezlerdi çok teşekkür ediyorum çok sağ olun forumdaki diğer arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum 💐💐💐💐🙏

• @T-C-Kubilay-Dikici aynı fikirdeyim bende tur alıp başvuracaktım sonra zor bir süreç ondan vazgeçtim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sadikcagan selam dostum kafanı yeni yeni toplamışsın anlaşılan 4 yıl geçti be ayrılalı hoşgeldin 40 yaş nedir ki 55 yaşında gitti 5 yıl kaldı vatandaşlık aldı ve Türkiye geri dönen aile üyemiz var @redsat2000 bizzat kendisidir.

• @sadikcagan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

slm arkadaşlar uzun zamandır green card başvuruna ara verdim
    bir kaç yıl sonra tekrar denemeye başlarım.gerçi yaş şuanda 40 ama bu saatten sonra mantıklımıdır bilmiyorum

benim de yaş 37 eğer kazanırsam memurluğu bırakıp gitmeyi düşünüyorum.. bu sürede hem çevreme hem amerikada yaşayan bir kaç kişiye danıştım çoğunluk bu yaştan sonra gitme diyor ama gönlüm gitmekten yana..

• @ATS16 anlaşmamız şöyle Green kart çıkarsa benim yerime DS 260 formunu dolduracak şu an Amerika’da yaşadığı için kendi adresini verecek bu ikisi için ayrı ayrı iki ücret ödeyeceğim bu şekilde dolar bazında ödeyeceğim 🙃

• Daha önce sormuştum ama cevap alamadım tekrar sormak istiyorum. Ben şimdi üsküpte yaşıyorum gc çıktığı takdirde dosyam ankarada mı olacak yoksa üsküpte mi acaba? Oturum adresim üsküp çünkü e devlette

• @arizmend

Merhaba, bende merak ediyorum bunu.Aslinda baya soru sordum ama yanit alamadim bende hic burada 🥹 Benimde oturdugum yer Almanya oldugu icin adresim burda gozukuyor olurda cikarsa bana,formu doldururken burdaki adresi ve konsoloslugu yazacagim.Oyle anladim ben.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |