Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 peki esimin yurtdisi seyahati cok fakat ben hic yurtdisina cikmadim onunla birlikte bana da vize cikar mi acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@tugcebkdgl vizeyi ben vermiyorum 🙂 aile olarak turistik vize onayı yüksek olan bir ülkeden tur şirketi vb üzerinden alacağınız paket tur doğrultusunda yapacağınız başvuru şansınızı artırabilir (tur şirketinin vize biriminin tavsiyeleri olabilir bu konuda) bağımsız bir seyahat planı ile kıyaslanınca.

Yazdıklarım sadece tavsiye ve kişisel görüşten ibarettir, kişilerin başka kaynaklardan da kendi araştırmaları faydalarına olacaktır.

• @ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@tugcebkdgl vizeyi ben vermiyorum 🙂 aile olarak turistik vize onayı yüksek olan bir ülkeden tur şirketi vb üzerinden alacağınız paket tur doğrultusunda yapacağınız başvuru şansınızı artırabilir (tur şirketinin vize biriminin tavsiyeleri olabilir bu konuda) bağımsız bir seyahat planı ile kıyaslanınca.

Yazdıklarım sadece tavsiye ve kişisel görüşten ibarettir, kişilerin başka kaynaklardan da kendi araştırmaları faydalarına olacaktır.

Vizeyi sizin vermediginizi elbette biliyorum:) tecrube ve bilginiz varsa diye danismak istedim tesekkur ederim

• Merhaba daha önce pasaportunda geçmiş dönem Fransa Schengen vizesi ve aktif Amerika turist vizesi olup yeni dönem için Avrupa Schengen başvurusu olumsuz sonuçlanan oldu mu ?

• @ATS16 merhabalar diyelim gc çıktı minimum hesapta ne kadar göstermeliyim sizce vizeyi tek kişi almam için
    Eğer sponsor bulursam yani işim hazır diyerek bunu ispatlarsam düşük bir tutarla vizem onaylanabilir mi? Sizce.
    Siz baya deneyimli gibisiniz o yüzden size sormak istedim 🙃

• @hasnotben göremeyince eskilerden kimse yok diye düşünüyordum. Selam hocam.

• @fikret-çağan selamlar hocam buralardayız

• ⭐⭐⭐⭐

@turan3427 sonuçların açıklanmasını beklemeniz gerekli

• ⭐⭐⭐⭐

@ari-luli forumda Ankara’da mülakata girecekler için konu ile ilgili cevap mevcut.

mülakatta hicbir problem veya gecikme yasamadan vizenizi alabilmek icin tum maddi birikiminizi ve varliginizi mulakat sirasinda ibraz etmenizi tavsiye ederiz. Onceki yillarda tek kisi icin bankada minimum ~$15.000 gostermek gerekiyordu ama son yillarda gidilecek sehre ve giden kisinin gecmisine gore konsoloslugun daha yuksek bir maddi birikim istedigi kisiler de oldu (veya sponsor ya da is teklifi). Size vize verirken maddi yeterliliginizin olup olmadigina konsolos karar verecek; fakat ne vize alirken ne de ABD'de yeni bir yasama baslarken hicbir sorunla karsilasmamak icin forum standartimiz olan tek kisi icin minimum ~$15.000 dolar, sonraki her aile uyesi icin ekstra ~$5000 gostermenizi tavsiye ederiz. Eger yasamasi pahali bir sehre veya eyalete gidiyorsaniz bunlardan daha da fazlasini gostermenizi kesinlikle oneririz. Siz tabii ki tum maddi varliginizi gostermelisiniz, ama gideceginiz sehre gore bu degerlerden daha yuksek veya daha dusuk miktarlarla da vizeyi almaniz mumkun, neticede durumunuza ve paranin yeterliligine dosyaniza bakan konsolos karar verecek; fakat ne kadar yuksek miktarda para gosterirseniz, genel olarak dosyanizin kabulu o kadar hizli olacaktir. Maddi yeterlilikle alakali olarak gecmis yillarin mulakat deneyimlerini de incelemenizi tavsiye ederim.

https://yesilkartforum.com/forum/post/430499

• ⭐⭐⭐⭐

@Hatice-Nur-Dogan kaybolan pasaportunuzun içinde amerikan vizesi yoktuysa sorun değil.
    İkametinizi kıbrısa taşımamış olmanızda sorun değil sizden istedikleri hatırladığınız en doğru şekliyle kaldığınız adresleri yazmanız ikametiniz orda olmasa bile.
    Diplomalar içinde forumda ufak bir araştırma yaparsanız nasıl geçerli halde bir belge elde edebileceğinizi yazan benzer durumda arkadaşlarımız olmuştu oradan detaylarına ulaşabilirsiniz

• @ATS16 anlıyorum o zaman bir şekilde minimum 15 bin $ dolar göstermenin yollarını arayacağız artık hayırlısıyla inşallah uzun uzun yazmışsınız ilginize çok teşekkür ediyorum 💐💐💐💐💐

• ⭐⭐⭐⭐

@nicely ankarayı beklemekten bahsediyorsanız 15k numarası için hiç boşuna zaman harcayıp ds bile doldurulmaz ne yazık ki. Her geçen sene ankara daha da kötüye gidiyor çünkü, ancak imkanlar dahilinde dosya taşıma vs yapılacaksa kötü bir sıralama değil diyebiliriz

• Dosya taşıma için hani ülkeleri önerirsiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@rocklee tam tersine olumsuz bile etki edebilir bence. Bahsettiğiniz miktarı bilemem tabii ama görevlinin gözünde buraya göçmek için yeterli paraları var belki geri dönmezler izlenimi oluşturabilir

• Genelde Hong Kong ve viyana önerilmiş

• ⭐⭐

@ATS16 o dönemde araştırmalarım da gemi turuna Onay oranı çok daha yüksek olduğunu söylemişlerdi bu yüzden hiç.vizesi olmayan arkadaşlar güçlü bir profil ile schengen alabilirler

• Merhabalar green card sağlık kontrolünde ne soruyorlar benim epilepsi rahatsızlığım var buna orda soru sorulması halinde bi rahatsızlığım yok dersem bi sıkıntı doğrurmu bilgis olan varsa bilgilendirebilir mi

• @ATS16 Hocam bizim Miami de otel var, kendimi iş teklifi almış gibi göstersem, veya sponsor mu oluyorsa nasıl işte. ben de 10 bin dolar para gösteririm diyordum. maddi olarak yeterli olur mu bu acaba ?

iş teklifi + 10 bin dolar.

• @Emre-Kurtulmuş off yapmayaa o zaman kazanmakta artik ise yaramiyor sans iyice dusmus yuzde 1 civariydi suan yaklasik yuzde 0.3 gibi bir sey olmali, dosya tasimayi bilmiyordum, tesekkurler

• @nicely ben dahil 18 olup buraya başvuran çok genç var ( ticari amaçla gidiyorum). Ehliyetten önce buraya başvurdum 😃

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |