DV2026 Sohbet Odası
-
Ya biz nasıl 200+ günü yedik de şu son 3 gün geçmiyor arkadaşlar imdat. :D
-
@Ozden-0 Yavaş geçsin yavaş, böyle en azından bir umut oluyor. İnsan hnbs yazısını görünce bu sefer boşluğa düşüyor :D
-
@rocklee hangisini baz almanız gerektiğini bir üstteki iletimde yazdım zaten. Önemli olan nerede yaşamış olduğunuz bir çoğumuz mesela üniversite döneminde şehir dışında olsak bile ikametini alıp etmemişizdir üniversite okuduğumuz şehre. Siz yaşadığınız yerleri hatırladığınız kadarıyla yazın zaten kimse sormayacak neden ikametgah farklı diye. Sorarsada dediğim gibi ikametimi aldırmamıştım demeniz yeterli
-
@Emre-Kurtulmuş Tamamdır. Teşekkür ederim. :)
-
@Atlantis00 Hahahaahaha sanırım öyle zaten onu görme ihtimalimden dolayı bende böyle düşünmeye başladım. Çünkü arada 1 yıl var bir dahakine :))
-
Arkadaşlar daha önce yazdım mı bilmiyorum fakat eğer yeni ev alacak ya da yeni ev kiralayacak arkadaşlar varsa kesinlikle ama kesinlikle en üst kattan kiralayın ya da alın. Eğer üst katınızda küçük çocukları olan aile yaşıyorsa ciddi manada hayat kaliteniz çok düşüyor. Malum yeni yapılan binalarda ses yalıtımı çok iyi olmuyor. Üstüne de ister istemez çocuklar erken uyanıyor, bütün gün evin içinde koşuyor, oyun oynuyorlar, e bir de bizim ülkede angut çok olduğu için apartmanda yaşam kültüründen bihaberler, o yüzden en iyisi en üst katta yaşamak. Evet bununda zorlukları var fakat en azından üst katınızdan bütün gün ses duymak zorunda kalmıyorsunuz.
-
@Ozden-0, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Ya biz nasıl 200+ günü yedik de şu son 3 gün geçmiyor arkadaşlar imdat. :D
Kesinlikle katılıyorum 😆
-
@Atlantis00 bu sene çıkacak artık inşşşş
-
@Atlantis00 En üst katında başka sorunları oluyor işte bu ülkede sorunlardan kaçmak imkansız. Tabi dikkat edip bazılarından kurtulabilirsin.
-
@Atlantis00 Kesinlikle +1
-
@Ozden-0 93lüyüm ben. bu sene inşallah bizim senemiz olurda biran önce daha enerjim yerinde iken giderim açık olmak gerekirse 40dan sonra başvurmayı düşünmüyorum.
-
Aslında hac kurası gibi olmalı orda daha uzun ama burda en fazla 5. Yılında kesin çıkması lazım 😀
-
Geçen sene ilk başvurumdu ve burda çoğu gibi heyecanla neredeyse her gün forumdaydım. Fakat şunu gördüm. Ne kadar boşverip ilgilenmezsen o kadar daha şansın oluyor gibi geliyor bana :D Forumla alakası olmayan ve sadece başvurup unutanlara çıktı geçen sene ki chat ekibinden kimse kazanamadı :D
-
Arkadaşlar evlenin şansınızı ikiye katlayın 😆
-
umarım bu sene kazanırım, daha önce hiç başvurmamıştım ilk başvurum, hayal kırıklığı istemiyorum, hayırlısı :)
-
Bu sene 5 defadan fazla başvuranlar için ayrı kontenjan açılırsa ne güzel olur. Artık sizi alalım demeleri lazım
-
Bu ileti silindi! -
@T-C-Kubilay-Dikici Aksaclar amerika'da diye çok beğenerek takip ettiğim bir aile var youtubeta. 40'tan sonra çok güzel denebilecek bir hayatı bozup gittiler ve iyi ki diyorlar, her sene değişiyor insanın düşünceleri belki çok güzel şeyler olur 40'tan sonra da bilemeyiz ki :D Haklısın enerji konusuna gelince, 30'lar çok güzel yaşlar bence 40 da genç. 50'den sonra desen belki, 50 bazı konularda limit olabilir. Ama insan 20'lerine dönüp baktığında ergenmişim diye gülüyor bazen asıl genç/orta yaş 30-40'lar gibi :)) Herkesin tabi ki kendi kafasında öznel bir yaş sınırı ve hedefleri ona göre olabilir ama daha çok genciz dostum. :D umarım yakın zamanda buraya gelip çıktı demek nasip olsun tabi ki de! :)))
-
@Harpy-Eagle İnşallah hocam inşallah :)
-
selamlar herkese ufak bır yazı dökesim geldi içimden 18 yaşına 10 kasımda girdiğim için başvuru yapamadım seneye yapacağım çocukluğumdan beridir usada yaşamının hayalini kuruyorum eğer green card çıkmazsa 2 kere work and travel ile para biriktirip amerıkada önlisans okuyacagım bu işin pesını bırakırsam namerdım sonuna kadar gıdecegım genc oldugum ıcın onumde alternatıfler var ama sızlerın tek umudu green card oldugu ıcın cok bel baglıyorsunuz forumdaki büyüklerime sizlere tavsiye vermek haddime degil ama lütfen bel bağlamayın bazılarınız çok umutlu buranın %1 gibi bir şansla çıktığını unutmayın biliyorum aranızda 30 40 50 yaşlarında insanlar var çocukları aileleri gelecekleri için aşırı umutlu olan kisiler var ama cıkmadıgında gercekten yıkılırsınız uzulursunuz ben sonuna kadar savasacagım sızde savasın eger nasıbınızde yoksa cocuklarınızı gondermeye ugrasın cocuklarınızın gelecegı ıcın planlar yapın sız yapamadıysanız onlar yapsın onlar gelecegını kursun benım aılemde bu konuda cok vurdumduymaz tum uğraşıyı kendim veriyorum kendim planlarımı yapıyorum para biriktiriyorum ileride ailemi çocuklarımı amerikada olusturmak istiyorum uzun lafın kısası lutfen green carda bel baglamayın %1 şansla cıktıgını unutmayın bunu bır beles pıyango gıbı dusunun cıkarsa muazzam olur cıkmazsa kaybedecegım bır sey yok kafasıyla bakın buraya eger hıc olmuyorsa nasıbınızde yoksa da cocuklarınız ıcın ugras verın onların gelecegını hazırlayın okuyanlara tesekkurler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum