Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mertq Tam olarak hangi konudan ulaşabilirim yardımcı olabilir misiniz? uzun zamandır forumu aktif kullanmadığım için paslandım 😞

• Arkadaslar selam . Aranıza yeni katıldım. Bende bu sene ilk defa başvurdum bakalım ne olacak 🙂
    Son haftamız kaldı herkez heyecanlımı?

• ⭐⭐⭐⭐

@vPhoenix

Kazanan olursanız dosya taşımak için fazlasıyla zamanınız olacak size atanacak olan CN’ye göre. Öncelik DS260 formu en az hata ile doldurmak olmalı. Kazanan olursanız adım adım ilerlemeniz ve sakin kalmanız gerekiyor. Okumak isterseniz en güncel aşamaları ve mülakat deneyimlerini, aşağıda bulabilirsiniz konu başlıklarını. Bol şans

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

DV2025 Mülakat Deneyimleri

• @RuhunGemisi
    Merhabalar öncelikle yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum başarılar diliyorum bir sorum olacaktı pasaport niçin kargoya verildi ben orayı kaçırdım anlayamadım şu anda sizden duydum ilk kez kargoya verildigini neden verildigini anlayamadım ben de Tayland’a gitmeyi düşünüyorum eğer yüksek gelirse o kargo t işlemi olacak mı illa ?

• ⭐⭐

Son hafta içine girdik cumartesi günü google meet de sohbet etmek isteyen olursa kanal açacağım saat 17:00 gibi 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici

olr ben gelmek isterim

• Bu akşam hıdırellez var. Herkes dileklerini bir gül ağacına çizerek gömsün 🌹

• ⭐⭐

@Witch-Lilith hıdırellez 5 mayıs gecesi değil mi ?

• Selam son 5 gün 🙂

• @Kunfeyekun Tam da ben son 5 gün diye yazacaktım fakat siz benden önce davranmışsınız. Güzel temennilerle sonuçları görmeyi bekliyoruz.

• @mustf201 duolingoyu kesinlikle tavsiye ediyorum ve seviyenizi hic bilmiyorum/yeni başladımdan ayarlayıp temeliyle bastan almanızı tavsiye ederim. duolingonun ücretli max üyeliği var kursa binlerce tl yerine buradan her yerde her an saatlerce veya günde 10 dk hic fark etmez devamlı kullanabilirsiniz, esime bundan aldım oturup ders calısması kursa gitmesi zor gelen cabuk sıkılan adam duolingoyla takılıyor koltukta tuvalette kettle basında su beklerken 😃 bi göz atmanızı tavsiye ederim ben de kendime indirdim max aldım 2. bi dil öğrenirim belki diye arada bakıyorum cocuktan yetiskine herkese uygundur, sevgieler.

• Merhaba, dosya taşıma ile ilgili başka seçeneklerimiz var mı diye düşünerek forumda eski iletileri araştırdım. Yakın vizesiz/e-vize ile gidilebilen ülkelere bakıyorum. Doha, Muscat, Tiflis, Belgrad ve Saraybosna oturum izni ister, Riyad, Amman, Beirut, Kuveyt ile ilgili bilgi bulamadım. Bilgisi olan var mı veya bu konsoloslukların kabul eder mi etmez mi nereden öğrenebiliriz?

• ⭐⭐

@Ozden-0 Ben bir çok program kullandım dile maruz kalmadıkça olmuyor bende 🙂 olurda kazanırsam

1. Dil okulu
    2. Berberlik kursuna
    3. Halk eğitimde el sanatları öğreneceğim kursları

gitmeyi düşünüyorum 🙂

• Gine düştük o kadar uzun zamandır çıkmıyor ki kaç senedir başvurduğumu unuttum ama artık takmıyorum gidip gezip geliyorum :)))

• ⭐⭐

@zakaria dv23 de bir arkadaşımız barbados adalarına taşımıştı dosyasını

• @T-C-Kubilay-Dikici Aslında o da güzel bir fikir 😃 Güney Amerika'da mülakata girip sarı dosyamızı aldıktan sonra direkt Amerika'ya ilk giriş yaparız. Oraları da araştırayım biraz

• ⭐⭐

@zakaria
    Arkadaşımız yaşadıklarını video almıştı dinlemek istersen atayım:)

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Ozden-0 Ben bir çok program kullandım dile maruz kalmadıkça olmuyor bende 🙂 olurda kazanırsam

1. Dil okulu
    2. Berberlik kursuna
    3. Halk eğitimde el sanatları öğreneceğim kursları

gitmeyi düşünüyorum 🙂

GC çıkarsa ABD'ye gitmeden önce ben de bazı eğitim programlarına katılmak istiyorum. İlginiz varsa gastronomi üzerine de eğitim alınabilir.

• @T-C-Kubilay-Dikici Teşekkür ederim 🙏🏻

• @T-C-Kubilay-Dikici kurslara gitmek çok mantıklı bir karar. ben cambly'e kayıt oldum şirketim aracılığıyla ama olur da kazanırsam meslek olarak ne yapacağım hala soru işareti. uluslararası ilişkiler mezunuyum şu an yaptığım iş ise ik uzmanlığı ama ikisini de amerikada yapmanın zor olacağını düşünüyorum. belki otelcilik üzerinden ilerlerim diye düşünüyorum ben de. wat yaparken otelde çalışmıştım. ama bunun dışında bir b-c planı hala yok kafamda. ne tarz el sanatları kursları sizin gitmeyi planladığınız?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |