Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Günaydınnn. Son $7 atarsa 😃

• @ari-luli Onu bende çok merak ediyorum 😬😀 Her pazar izlerim

• @alplion adam çok başka bir boyut pazarlıkta 😃

• Son 7 kaldı haydi be 🙂

• 777'ci tayfadan kimse kalmadı galiba, bayrağı biz devralalım o zaman 😁

777

• vakit gecmiyor ya ofiste yanda sayac acik goz goze gelip duruyoruz 😃

• Forum hareket kazanıyor 🙂 her yıl son günlere doğru bu şekilde oluyor son gün şu konudaki mesajlar inanılmaz boyut atlıyor gerçekten küçüklüğümüzün yılbaşı çekilişi gibi hissiyat uyandırıyor bana artık 😂

• Bence yılbaşı çekilişinden daha keyifli beklemesi çünkü bir kisiye değil bir sürü insan mutlu olucak günün sonunda

• şöyle geçen sene çekiliş açıklandıktan sonraki 1 seneyı dusundum de neler yaşamışım ya.

gerıde kalan 1 senede farklı bır ulkeye yerleşme, farklı bır çevre farklı bir ortam falan derken zaman su gibi akıp gitmiş.

bakalım bu sefer cıkarsa yeni bir meydan okuma daha olacak. yeni bir macera. merakla bekliyoruz

• @mikael diyelimki ( inşallah ) greencard bana çıktı ben 6 ay içerisinde amerikaya gitmek zorundayım ama eşim ve çocuklarımda 6 ay içerisinde gitmek zorunda mı hani en azından ben bi düzen atıncaya kadar

• @muratgul44 Çogu kişi viyana yı tercih ediyor forumda çokca deneyim var. Ceac dan baktığımda polonyanın verileri de iyi gözüküyor ancak bu rusya ukrayna meselesi ile ilgili olabilir türkiyeden dosya taşıyan oldumu ya da kabul ediyorlarmı bilgim yok.

• Merhabalar kafama bir soru takıldı size sorayım dedim şimdi diyelim ki sonuçları kazandım haziran ayında dosya taşımaya hemen başlayayım mı çünkü vize almamış olacağım henüz yani vize almadan dosya taşımaya başlayayım mı hong kong ya da Tayland için vize alıp mı başlayayım taşımaya ne diyorsunuz ? Tecrübesi olan arkadaşlar

• umut 🙂 777

• Merhaba, tarihler yaklaşırken talihli olduğumuzu umarak planlar yapmaya başladık 🙂 Bu konuda sizden yardım isteyeceğim bir kaç sorum olacaktı
    -Ankara için maksimum Case number kaç önerirsiniz. Kaçtan sonra dosya taşıma gerekli?
    -Dosya taşıma için hongkong görüyorum çoğunlukla. Alternatif diğer ülkeler nedir?
    -Hongkong için ya da diğer ülkeler masraflar ne kadar oluyor ortalama?
    -Bekarım ve mülakattan önce evlenmeyi düşünüyoruz. Şayet dosya taşıyacak olursam eşim de benimle gelmek zorunda kalacak mı ?
    -Türkiyedeki banka borçları bir engel mi ? Kredi çekip gittiğimizde amerikada bize engel olabilecek bir durum oluşur mu ?

• Merhaba 17 yaşında başvuran varmı?

• ⭐⭐

@ari-luli hong kong ve tayland bizden bize istemiyor

• @Emrah-Borazan Emrah bey kusura bakmayın vallahi hiç bilgim yok daha pasaport bile almadığım için hiçbir fikrim yok

• ⭐⭐

@Atlantis00, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Deprem yüzünden çekilişe bile heves edemez olduk. Gece gece bugünkü artçı deprem üzerinden bir sürü yorum yapılmış. Büyük istanbul depremi olabilir fu hatta kayıyor vs. gibi. Ekonomisini vs. her şeyi geçtim de şu deprem muhabbeti ciddi manada çok etkiliyor insanı psikolojik olarak. Allah hepimizi korusun inşallah. Özellikle İstanbul'da ki dostlar sizler nasılsınız?

Vallahi depremi ayrı, ekonomisi ayrı, siyaseti ayrı.. Bir ülkeden etimle kemiğimle ne kadar tiksinebilirsem o kadar tiksindim son zamanlarda. Amerika’ya kapağı atsam hep bir aklımda acaba özler miyim düşüncesi olurdu. Şu saatten sonra bırak özlemeyi adını duymak istemiyorum artık bu ülkenin.

Umarım bu sene bana çıkmasa bile forumdan çok kişiye çıkar, bu forumda çok iyi insanlarla muhabbet etme fırsatı buldum. Ben kurtulamasam bile en azından onların bu cehennem çukurundan kurtulmasını isterim.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Chromium Hocam ben açıkçası Türkiye'yi çok seviyorum. Hatta ne kadar berbat insan dolu da olsa, kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi, birbirine saygılı olan çağdaş insanlarımızı çok seviyorum. Ülkemin doğası, güzellikleri, mevsim sürelerini bile çok seviyorum. Ben tamamen ABD'ye küçüklüğümden beri en büyük hayalim olduğu için gitmek ve belirli bir süre yaşadıktan sonra ve ileride çocuklarım için vatandaşlığı aldıktan sonra dönmek istiyorum Türkiye'ye. Hayat çok kısa. Sevdiklerimizle her anın değerini bilmek gerekiyor. Vatandaşlığı aldıktan sonra açıkçası ekonomik vs. anlamda Türkiye'ye döndüğümde daha kötü bir durumda bile olsam ailemin sevdiklerimin yanında olmak daha büyük bir zenginlik hissettiriyor bana. Allah hepimize hayallerimizi afiyetle yaşamayı nasip etsin bizlere 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |