DV2026 Sohbet Odası
-
Bu sene de çıkmayacak bana hissediyorum 😃
-
@Atlantis00 Düzcede yaşıyorum sizden farksızız, ayrıca kendim inşaat mühendisiyim ve beni korkuttuğu kadar kimseyi korkutmuyordur. Oturduğum evin durumu ve zemini iyi o yüzden rahatım ama istanbulda gerçekten oturmak istemezdim, Nasıl yapıldığını bilmediğiniz evlerde kalmayın.
-
@Buse-Şahin https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları?page=1 konu başlığında detaylara ulaşabilirsiniz
-
@Game-Over şu anda bunun cevabını vermek zor çünkü dv26 süreci dosya taşıma kuralları ne şekilde gelişecek bilmiyoruz henüz ancak dosya taşıyabilir miyimden ziyade kanadaya dosya taşımak ister miyim bence bu konu üzerinde durun
-
@jondoe297 konsolosluğa mail atarak açtırıp ekletebiliriz yanlış bilmiyorsam
-
@jondoe297 selamlar, dv25 talihlimisiniz? Eger oyleyse incelikle surecinizi imzaniza tasimaniz gerekiyor. Sonrasinda asagida ki konuya sorularinizi sorabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/16408
-
Günaydınnn. Son $7 atarsa :D
-
@ari-luli Onu bende çok merak ediyorum 😬😀 Her pazar izlerim
-
@alplion adam çok başka bir boyut pazarlıkta :D
-
Son 7 kaldı haydi be :)
-
777'ci tayfadan kimse kalmadı galiba, bayrağı biz devralalım o zaman :beaming_face_with_smiling_eyes:
777
-
vakit gecmiyor ya ofiste yanda sayac acik goz goze gelip duruyoruz :D
-
Forum hareket kazanıyor :) her yıl son günlere doğru bu şekilde oluyor son gün şu konudaki mesajlar inanılmaz boyut atlıyor gerçekten küçüklüğümüzün yılbaşı çekilişi gibi hissiyat uyandırıyor bana artık 😂
-
Bence yılbaşı çekilişinden daha keyifli beklemesi çünkü bir kisiye değil bir sürü insan mutlu olucak günün sonunda
-
şöyle geçen sene çekiliş açıklandıktan sonraki 1 seneyı dusundum de neler yaşamışım ya.
gerıde kalan 1 senede farklı bır ulkeye yerleşme, farklı bır çevre farklı bir ortam falan derken zaman su gibi akıp gitmiş.
bakalım bu sefer cıkarsa yeni bir meydan okuma daha olacak. yeni bir macera. merakla bekliyoruz
-
@mikael diyelimki ( inşallah ) greencard bana çıktı ben 6 ay içerisinde amerikaya gitmek zorundayım ama eşim ve çocuklarımda 6 ay içerisinde gitmek zorunda mı hani en azından ben bi düzen atıncaya kadar
-
@muratgul44 Çogu kişi viyana yı tercih ediyor forumda çokca deneyim var. Ceac dan baktığımda polonyanın verileri de iyi gözüküyor ancak bu rusya ukrayna meselesi ile ilgili olabilir türkiyeden dosya taşıyan oldumu ya da kabul ediyorlarmı bilgim yok.
-
Merhabalar kafama bir soru takıldı size sorayım dedim şimdi diyelim ki sonuçları kazandım haziran ayında dosya taşımaya hemen başlayayım mı çünkü vize almamış olacağım henüz yani vize almadan dosya taşımaya başlayayım mı hong kong ya da Tayland için vize alıp mı başlayayım taşımaya ne diyorsunuz ? Tecrübesi olan arkadaşlar
-
umut :) 777
-
Merhaba, tarihler yaklaşırken talihli olduğumuzu umarak planlar yapmaya başladık :) Bu konuda sizden yardım isteyeceğim bir kaç sorum olacaktı
-Ankara için maksimum Case number kaç önerirsiniz. Kaçtan sonra dosya taşıma gerekli?
-Dosya taşıma için hongkong görüyorum çoğunlukla. Alternatif diğer ülkeler nedir?
-Hongkong için ya da diğer ülkeler masraflar ne kadar oluyor ortalama?
-Bekarım ve mülakattan önce evlenmeyi düşünüyoruz. Şayet dosya taşıyacak olursam eşim de benimle gelmek zorunda kalacak mı ?
-Türkiyedeki banka borçları bir engel mi ? Kredi çekip gittiğimizde amerikada bize engel olabilecek bir durum oluşur mu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum