Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• İlk kez başvuruda bulunan arkadaşlar lütfen hazırlıklı olun çünkü isteyen herkese çıkmıyor malesef ilk başvuruda bende kazanicaz sandım şimdi daha sakin bilincliyim olmassa kısmet deyip devam edicez

• @zakaria nasıl fırsatlar, öğretiler oldu acaba

• @zakaria, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Eliff-0 İlk başvurularımda öğrenciydim, param yoktu, çok da takmıyordum açıkçası. Ama 2020’den sonra her sene çıkmayınca üzülmeye, kızmaya başladım. Ne zamana kadar bekleyeceğim diye kendime sorup duruyordum.
    Üstüne bir de turist vizesinden red yedim… O an, dünyadaki bütün kapılar suratımda kapanmış gibi hissettim. Ben hep Amerika’da yaşamak isterdim, başka ülke de istemiyorum. O zamanda Amerika hep doğumdan beri bana yasakmış gibi geldi…

Sonra @T-C-Kubilay-Dikici beyin imzasında bir söz gördüm, beni çok etkiledi:
    "İstediğin bir şey olursa bir hayır, olmazsa bin hayır ara.”
    Ve gerçekten öyle. Belki Amerika hayalim henüz olmadı, ama burada çok güzel fırsatlarım oldu, çok şey öğrendim. Şimdi gitsem, çok daha hazır ve güçlü bir versiyonumla giderim.

Sizin için de belki geçen sene çıkmadı ama dönüp bakınca mutlaka güzel gelişmeler olmuştur hayatınızda.
    Bu sene de çıkmazsa... elbette üzülürüz ama her şeyde bir hayır vardır.
    Ümidinizi tam kaybetmeyin. Rüyanız da boşuna değildir bence. O gemi... belki de bu yıl yolculuk başlıyor demektir. 🌊🛳🐟✨

Çok güzel çok ümit verici şeyler söylemişsiniz. Gerçekten çok haklısınız bir yılda hayatımda eksik olan bazı şeyler tamamlandı. Biz ailecek 2.5 yıl Amerika’da yaşadık. Eşimin işi dolayısıyla gitmiştik. 2023 yılında mecburi dönüş yaptık. Amerika’ya gidince dedim ki iyiki Amerikaya gelmişim. Belki insan Avrupa’ya bi şekilde gezmeye felan gidebilir ama Amerika deneyimi kendim ve ailem için gerçekten paha biçilmezdi. Şimdi diyorum ki eğer birgün green card çıkarsa uçaktan iner inmez inşallah derin bi nefes alacağım çünkü gerçekten çok özledim. İsteyen herkes hayallerine hayırlı bi şekilde ulaşsın ve en önemlisi sağlık ve huzur olsun.

• @Atlantis00, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Eliff-0 Sizin yerinizde olsam bu tarz olumlu hissettiğiniz rüyaları başka biriyle ya da başka bir yerde paylaşmazdım. Nazar, haset ya da en ufak bir olumsuz bakış bile etkileyebiliyor her şeyi. İnşallah bu sene hepimiz düşük cn number ile kazanalım çekilişi 🙂

Aa hiç o açıdan düşünmemiştim 🙂hani hep derler ya neye yorarsan ona çıkar diye. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam sizinle geçen yıl dv2025 sayfasında da sohbet etmiştik. İnşallah dv 2027 sayfasında değil de talihliler sayfasında sohbet etmek nasip olur😊

• @Harpy-Eagle Bu süreçte hem kişisel hem de mesleki anlamda kendime çok şey kattım. Yüksek lisansımı tamamladım, akademik alanda da güzel adımlar attım.
    Bazı özel şeyler de var hepsini buraya dökmek istemem, ama şunu söyleyebilirim: Her çıkmayan kura, beni bir adım daha güçlendirdi. Belki de bu, asıl yolculuk için bir hazırlıktı.

• Malum güne çok az kaldı. Dosya numaramızın yüksek çıkması durumunda herkesin aklındadır doysa taşıma işlemi, benim oldugu gibi. Shengen ülkelerine giriş için yeşil pasaportum var bu süreçte shengen ülkelerinden en hızılı mülakat tarihi veren yer viyana konsolosluğumu yoksa bakşa önerisi olan varmı?

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Eliff-0 Amin inşallah 🙂

• @ari-luli Şu Detroitte bulunan dmax kanalında çıkan ikinci elci mi

• @ari-luli Belediye yaptığınız az kalır, reklam panolarına reklam bile veririm ben. 😃

• @muratgul44 Schengen vizesi veya yeşil pasaportu olmayanlar seri üzgün. 😃

• @mertq hayırlısı inşallah 🙏

• @alplion aynen 😃

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Deprem yüzünden çekilişe bile heves edemez olduk. Gece gece bugünkü artçı deprem üzerinden bir sürü yorum yapılmış. Büyük istanbul depremi olabilir fu hatta kayıyor vs. gibi. Ekonomisini vs. her şeyi geçtim de şu deprem muhabbeti ciddi manada çok etkiliyor insanı psikolojik olarak. Allah hepimizi korusun inşallah. Özellikle İstanbul'da ki dostlar sizler nasılsınız?

• @Atlantis00 İstanbul umursamaz bir yer. bugün deprem muhabbeti yaparız yarın ise akşam ne yiyeceğiz, ne yapacağız falan hayat eskisine dönüyor

• Bu sene de çıkmayacak bana hissediyorum 😃

• @Atlantis00 Düzcede yaşıyorum sizden farksızız, ayrıca kendim inşaat mühendisiyim ve beni korkuttuğu kadar kimseyi korkutmuyordur. Oturduğum evin durumu ve zemini iyi o yüzden rahatım ama istanbulda gerçekten oturmak istemezdim, Nasıl yapıldığını bilmediğiniz evlerde kalmayın.

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐

@Game-Over şu anda bunun cevabını vermek zor çünkü dv26 süreci dosya taşıma kuralları ne şekilde gelişecek bilmiyoruz henüz ancak dosya taşıyabilir miyimden ziyade kanadaya dosya taşımak ister miyim bence bu konu üzerinde durun

• @jondoe297 konsolosluğa mail atarak açtırıp ekletebiliriz yanlış bilmiyorsam

• ⭐⭐

@jondoe297 selamlar, dv25 talihlimisiniz? Eger oyleyse incelikle surecinizi imzaniza tasimaniz gerekiyor. Sonrasinda asagida ki konuya sorularinizi sorabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/16408

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |