Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici aynen inşallah vallahi 3 Mayıs gecesi bir o mutluluğu yaşayım Allah me verdiyse gireceğim bakalım artık her yolu deneyeceğim imkan el verdikçe bakalım artık nasip

• @T-C-Kubilay-Dikici Umman'ın Maskat olduğunu biliyorum zaten ama teşekkür ederim 😃 demek istediğim benim de aklımda orası vardı ama yedek alternatif arıyorum, araştırıyorum. Şimdi attığın linke bakıcam dostum, teşekkürler. Yotubeta Bavulda Hayat kanalındaki çift de Umman'a taşımış, onları da dinliyorum bir yandan. Bakalım bir çıksın da hele, umarım tek derdimiz nereye taşıyacağız olsun :)))

• ⭐⭐

@Ozden-0 ben sonradan öğrenince edepsizlik ettimse kusura bakma 🙂 o aile dv24 kazananı örnek eşi onun gc alamadı ap kaldı diye hatırlıyorum eşi amerika da gc ile değil başka vize ile orada sadece bayan aldı vizeyi

Ddediğinzi gibi bugünü saymazsak 7 gün sonra bir insanın kaderi değişecek işi değişeccek hdefleri değişecek onlardan biri oluruz inşallah 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici Amin inşallah çok 🙏

• @Eliff-0 İlk başvurularımda öğrenciydim, param yoktu, çok da takmıyordum açıkçası. Ama 2020’den sonra her sene çıkmayınca üzülmeye, kızmaya başladım. Ne zamana kadar bekleyeceğim diye kendime sorup duruyordum.
    Üstüne bir de turist vizesinden red yedim… O an, dünyadaki bütün kapılar suratımda kapanmış gibi hissettim. Ben hep Amerika’da yaşamak isterdim, başka ülke de istemiyorum. O zamanda Amerika hep doğumdan beri bana yasakmış gibi geldi…

Sonra @T-C-Kubilay-Dikici beyin imzasında bir söz gördüm, beni çok etkiledi:
    "İstediğin bir şey olursa bir hayır, olmazsa bin hayır ara.”
    Ve gerçekten öyle. Belki Amerika hayalim henüz olmadı, ama burada çok güzel fırsatlarım oldu, çok şey öğrendim. Şimdi gitsem, çok daha hazır ve güçlü bir versiyonumla giderim.

Sizin için de belki geçen sene çıkmadı ama dönüp bakınca mutlaka güzel gelişmeler olmuştur hayatınızda.
    Bu sene de çıkmazsa... elbette üzülürüz ama her şeyde bir hayır vardır.
    Ümidinizi tam kaybetmeyin. Rüyanız da boşuna değildir bence. O gemi... belki de bu yıl yolculuk başlıyor demektir. 🌊🛳🐟✨

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Eliff-0 Sizin yerinizde olsam bu tarz olumlu hissettiğiniz rüyaları başka biriyle ya da başka bir yerde paylaşmazdım. Nazar, haset ya da en ufak bir olumsuz bakış bile etkileyebiliyor her şeyi. İnşallah bu sene hepimiz düşük cn number ile kazanalım çekilişi 🙂

• @Atlantis00 hayalim dusuk case numberla ankara

• @T-C-Kubilay-Dikici Haber ver hocam, gelelim.

• ⭐⭐

@zakaria Bu sözün bana denk gelişi çok manidar oldu. dv24 kazanamadım kafamdan aşağıya kaynar sular dökülmüş gibi oldu daha sonra eşim moralim düşük olduğunu görünce hadi gel dışarı çıkalım dedi birlikte gezerken D&R da kitaplara bakarken bu kitap karşıma geldi üzerinde mevlanın sözü olan "İstediğin bir şey olursa bir hayır, olmazsa bin hayır ara.” yazıyordu.. sanki rabbim üzülme der gibi oldu bana işlerim açıldı eşim terfi aldı derken o sene ev sahibimle davalıkken bir sene sonra davalık olduğum evi satın aldım 🙂

8a8a6853-282d-4013-86cb-83612cbaa586-image.png

• 3 Mayısta discord'da toplanalım ya da.

• Konudan bağımsız olarak Amerika’da şu ikinci el krallıkları var ya o adamı çok merak ediyorum adam bambaşka bir boyut dükkanın çok gezmek istiyorum inşallah gitmek nasip olur formun kuralları geriye kibar olmaya çalışıyorum beyefendi hakkında 😂

• @mertq allahın izniyle bir kazansam belediyeden de anons edeceğim inşallah katılırım buna da ben varım

• @T-C-Kubilay-Dikici Orada verdiğiniz mücadelenin karşılığını mutlaka alıyorsunuz, ama bu durum TR de garanti değil, anahtar düşünce bence budur, herkese iyi şanslar, umarım en çok isteyenlere çıkar.

• ilk çekilişim hadi hayırlısı

• ⭐⭐

@zakaria cok tesekkurler. Aslinda benim aklimda 1-2 ay Ankarayi gozlemleyip tasimak vardi fakat Ezgi hanim beklememem gerektigini soyleyince bende tasima islemi yapmistim. Darisi sizlerin basina, insallah sizlerde bu mutlulugu yasarsiniz. Selamlar.

• @T-C-Kubilay-Dikici estafurullah olur mu öyle şey 🙂 biraz da şakalaşalım dedim, az kaldı gülelim eğlenelim bu yıl bizim yılımız olsun bakalım. kazandınız yazılı bilgilendirilmelerimiz gelsin, kolaylıkla geçen mülakatlarımız kolayca alınan visalarımız olsun 🦄

• Arkadaşlar merhaba 8 gün sonra nasipse greencard sonuçları açıklanıyor. Ben bu dosya taşıma ile alakalı bir şey sorucaktım eğer bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim
    Benim şuan hali hazırda 2027 yılına kadar kanada turist vizem var
    case numberın yüksek olması durumunda ankara yavaş ilerliyor diyorlar
    ds-260 da hangi konsoloslukta devam edeceğiniz ile alakalı bir seçenek çıkıyor ben bu seçeneği Montreal olarak işaretlesem turist vizesi ile kanada da mülakata girebilir miyim

• ışık göründü 6 aylık bekleme bitiyor.

• Önceki sayfalarda dosya taşıma konusunda vizesiz yer soran bir arkadaşım vardı bulup etiketleyemedim kendisini affola ama dv2025 mülakat deneyimlerinde Üsküpten vize onayı aldığını anlatan deneyim okudum.Biraz da şans işi sanırım çünkü Üsküpten önceki yıllarda ap ye kalanlar da hatırlıyorum.

• @qizzz, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba arkadaşlar,
    4 mayista aciklanacak sonuclardan sonraki adimlar hakkinda birkac sorum olacak.

-Ds-260 formunu doldururken diploma,dogum belgesi gibi evraklari n orjinalini mulakat tarihine kadar hazir etmemiz yeterlimi? Suan tum evraklarin asılları toplanmis durumda degil cunku.Formu doldururken beyan ettigimiz bilgileri kanitlamamiz gereken evraklar tam olarak neler?

-Almanyada yaşadigim icin sanirim Frankfurttan mulaka girmem gerekiyor.Türkiye dısında bir ülkeden girmek olumsuz bir durum oluşturuyor mu?

-Mülakattan sonra vize basim asamasi tam olarak nasil oluyor? Yasadigimiz yerde iliskimizi kesmek icin bir sureye ihtiyacimiz olacagi icin bu süreci merak ediyorum.Kazanan ana talihli mi ilk ülkeye girmek zorunda yoksa aile uyesi ondan once girebilir mi? Veya aile uyesi ondan 1 sene sonra falan girebilir mi?

Herkese bol şans diliyorum 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar.Gonderim arada kaynamistir belki diye tekrar yazmak istedim ☺

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |