@erdembw, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@erdembw, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
DV-2018 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2019 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2020 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2021 Congratulations (Pandemide kapanan elçilik mağduru)
DV-2022 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2023 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2024 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2025 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2026 ?
Arkadaşlar bu 9. başvurum ve DV-2021 de yaşadığım mağduriyet sonrası umudumu kaybedip açıkçası alışkanlık olduğu için başvurur hale geldim. 2021 den bu yana sürece dahil bir yenilik var mı bilmiyorum bile ama bir sürü farkı bilgi görüyorum. O yüzden kısa birkaç sorum olacak cevaplanırsa sevinirm..
1- DS260 formunu doldurmak ücretli hale mi geldi?
2- CN yerine önemli olan DS 260 formunu ne kadar erken doldurup yolladığınız mı?
3- Mülakatlar hala sadece Ankara'daki elçilikte mi yapılıyor?
Umarım oda başlığına ters bir konu yaratmamışımdır...
1-DS260 formunu doldurmak ücretsiz
2-DV22 ve DV23’de mülakat dağıtıminda DS260’in doldurulma tarihi dikkatle alınırken DV24 ve DV25 çekilişlerinde mülakat dağıtıminda CN baz alındı. DV26’da ne olur bilimez kimse, kazanan olursanız mümkün olan en kısa sürede, en az hata ile doldurmanız faydalı olacaktır.
3-Türkiye’de mülakatlar sadece Ankara’da konsoloslukta yapılıyor, sizin kazandığınız DV21’den farklı olarak oturum veya çalışma izni olmaksızın CN’si büyük olan talihliler yurtdışı konsolosluklara da dosya taşıma yaparak vizelerine kavuşabildi belli kurallar çerçevesinde. Müsait olduğunuzda DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığını okuyarak (özellikle 28.08.24 sonrası post’lari, arama butonuna fam değişiklik, Viyana dosya taşıma, Hong Kong dosya taşıma yazarak bilgi edinebilirsiniz).
Bol şans