DV2019 bekleme odası
-
@israfil önden doküman istendi siz gönderdiniz ve okdir maili aldınızmı. Bunlar olduysa şaşırdım. Çünkü randevular case numarasına göre dağıtılmamış oldu. Bizden önce olup randevu alamayan olduğu gibi yine bizden önce olup randevusu bizden sonra olanlar var.
-
@sasuke bence direk gerekli evrakları temin edip kcc ye yollayın çünkü zaten numaranız current. bana da evrak istene maili gelmemişti ben kendim direk yolladım onlar da kabul etti yollayın bi sıkıntı olmaz
-
@berkergn13 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@sasuke bence direk gerekli evrakları temin edip kcc ye yollayın çünkü zaten numaranız current. bana da evrak istene maili gelmemişti ben kendim direk yolladım onlar da kabul etti yollayın bi sıkıntı olmaz
@sasuke evet bunu yapan arkadaşlar oldu ve evrakları onaylanıp randevu aldılar.
-
@berkergn13 23 şubatta gönderdim 22 şubatta evrak isteme maili gelmişti martın 20sine kadar beklemem gerekiyor yaklaşık o zaman şu an anladığım kadarıyla teşekkürler.
-
Benden istenen meil i gönderdik 2 gün sonra onay mail geldi sizlerinde gelmiş olması lazım ama mülakat tarihi alamadık herhalde mayısa kaldık
-
-
@grkmtpc DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells şuanda eşimle stresler içerisindeyiz. KCC DV'ye dökümanlarımızı Aralık'ta göndermiştik (sistemden dökümanlar alınmıştır diye auto reply da geldi).
Ancak mülakat tarihi gelmeyince şüphelenip geçen hafta KCC'yi aradık. Dökümanlar gelmemiş tekrar gönderin dediler, yine gönderdik.
Bugün aradığımda dökümanlarınız gelmemiş diyorlar ve randevu alamıyorum. Ne yapmamız lazım?Dökümanları gönderdiğimiz adres [email protected],
30Mb'ı geçmiyor,
JPEG-PDF formatında tüm dökümanlar,
Mail subjecti sadece case number'ım.oldukca ilginc bir durum, KCC'ye gonderdiginiz ve kendilerinden aldiginiz tum emailleri bana forward'lamaniz mumkun mu?
[email protected] adresine gonderebilirsiniz.
-
@the-black-eagle sizin dediğiniz otomatik mail oda geldi ve diğer onay maili de geldi records indicate ile başlayan onay maili bana geldi zaten
-
Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member, and you have provided all required documentation to the Kentucky Consular Center.
Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Interviews for the DV 2019 program will begin in October 2018 and conclude on September 30, 2019. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check
-
İşte bana en son gelen mail öyle başlıyor onay mail i değil mi bu
-
@mustapha siz ve esiniz "aile" olarak alabilirsiniz.
-
@berkergn13 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
KCC'den email beklemelisiniz.
-
@yılmaz bu mail sana hangi tarihte geldi. Şubattamı marttamı. Martta ise gelecek aya sarkması normal çünkü nisan randevuları şubat ayının sonunda dağıtıldı. Size de mart sonunda mayıs için randevu veeilecektir kuvvetle muhtemel.
-
@the-black-eagle subatta geldi bana mail
-
@the-black-eagle 26 subat ta
-
@yılmaz demekki nisan randevularına yetişmedi. Mayıs için randevu verilir diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun herkes için.
-
@the-black-eagle amin herkes inşallah sorunsuz atlatır mülakatı
-
@mustapha merhaba case no kaç acaba
-
@the-black-eagle Şubat 20'de KCC den belgeler alındı mailini aldım. Ben de Nisan ayına mülakat bekliyordum açıkçası. İlginç bir durum.
-
@israfil ayın son haftası randevu mailleri gönderiliyor. Şubat 28 çekiyor ya sizin onay mailleri son hafta gelmiş oluyor dolayısıyla yetişmemiştir diye mantık yürürtüm açıkçası.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum