@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
@Atlantis00 sağolasın hocam inşallah . bakalım sansıyla mı gelıyor cocugum

-
Biz sonuçların açıklanmasına sayılı günler kala başvuru yapan arkadaşlar ile çark çevirme diye bir oyun indirdik onu oynuyoruz. Çekilişin çıkma ihtimali % 2 diyolar o yüzden çarkı 50 ye böldük. Herkes bir rakam seçiyor çeviriyoruz bakalım kaçıncı senede kime çıkacak diye. Zevkli oluyor tavsiye ederim

-
15 milyon katılımcı gibi bir sayı olursa 50bin kazanan olacaksa muhtemelen bir kişinin kazanma ihtimali %0.33 gibi bir değere tekabul ediyor.
-
@Mehmet-Fatih-Aslan Çıkma ihtimali chatgbt ye göre %0,5 ya da %1 maalesef. Katılım sayısı çok arttı. İhtimal çok az şu an. He mutlu hissetmek istiyorum dersen 4-5 arkadaş zaten katılın çekilişe %0.5den bile %2.5 şansınız oluyor

-
Her yıl bu yıl bir daha başvurmayacağım diyerek, yine geldik buraya.. selam olsun
-

%1 - %2 arasında değişiyor. 2021'den sonra katılımcı sayısı açıklanmadı.
Ama ilgi biraz düştü gibi son 2 yıldır. Geçen yıl DV2025 sohbet odasında bu tarihlerde sayfa 594'e gelmiş biz 256'dayız.
DV2024 sohbet odasında 1130'a gelinmiş
Gitmek isteyenlerin çoğu da başka yollarla bir şekilde gittiler. -
@MakeUSAGreatAgain 2024 yılında 1130 olduğunda biz vardık
ilk başvuru ilk heyecan vardı çıkmadıkça heyecan azaldı. Şimdi doğru düzgün bakmıyoruz bile
nacizane tavsiyem çok heyecan yapmamak ve bel bağlamamak lazım 
️ -
@Emrah-Borazan Sonuçta loto %1 şans bile iyidir

-
@Emrah-Borazan DV2024 cidden en keyifli seneydi. Ondan sonrası bir daha hiç sarmadı
-
Yavaştan bir iki konser bırakalım buraya. Çekiliş açıklandıktan sonra kalabalık olur forum
-
@MakeUSAGreatAgain bencede söz konusu Amerika olunca %1 bile büyük ihtimal.
-
Bu ileti silindi! -
Green card başvurusu yaparken evliydim şimdi birkaç gün sonra boşanacağım bu durumu nasıl yönetmeliyim?
-
Los Angeles'da yaşayan arkadaşlar cidden durum bu şekilde mi yoksa abartıyor mu bilgilendirebilir misiniz rica etsem? -
@Atlantis00 LA dahil California Eyaletinin bütün büyük şehirlerini gezmiş biri olarak arkadaş malesef az bile söylemiş. Eyaletin tamamı kocaman bir getto gibi. Benim gözlemim California'da yaşanabilecek tek şehir San Diego, onun dışında illa LA istiyorum diyorsanız kıyı şeridinden ayrılmamak gerekiyor. Santa Barbara'dan Santa Monica'ya kadar kıyı şeridi özellikle cennetten bir parça gibi hayran kalmamak elde değil sıra boyu dizilmiş sörfçüler güzel butik kafeler manzara vs. çok güzel/güvenli ama oralarda yaşamak da tabi çok pahalı.
-
@korki Bir nevi İstanbul gibi o zaman. Gezmesi mükemmel ama iş yaşamaya geldiği zaman sıkıntılı ve zorlu bir yer. Arkadaşım San diego'ya yakın bir yerde yaşıyor. Çıkarsa gc oraya gitmeyi düşünüyorum fakat sanırım ilk başta teksas daha mantıklı gözüküyor.
-
@Atlantis00 Evet bir anlamda İstanbul gibi aslında, hayat kalitesi anlamında çok yüksek bir yer eğer belli bir seviyenin üzerinde kazancınız varsa tam yaşanmalık eyalet ama orta sınıf ve alt sınıf için hiç tavsiye etmem. Eğer beyaz yaka iseniz ve banliyö tarzı evinizden çıkıp arabanızla işinize gidip aynı şekilde arabanıza binip tekrar evinizin kapısında inebilecek durumdaysanız gayet keyifli yer.
-
99 dan beri kendim (3-4 sene mektupla üstelik), 2009 dan beri eşimle başvuruyorum çıkmıyor. arada emekli bile oldum. Diyeceğim şu ki şans tamamen, çıkmayacaksa çıkmıyor. O yüzden çok büyük hayallere kapılmayın, çıkmadı diye de kendinizi kapatıp moralinizi bozmayın. ölümlü dünya!
-
Amerika hayali olan biri sadece çekilişe bel bağlamamalı.
-
DV2026 cekilisinda kazanan olursanız sadece kendiniz için DS260 formu dolduracaksınız. Mülakat alabilirseniz, mulakat görüşmenize, boşanma davasına ait mahkeme kararının orijinalini ve İngilizce tercümesini götürmeniz gerekecek. Kazanan olursanız takip etmeniz gereken adımlari forumda admin tarafından açılacak DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu basliginin ilk postunda bulacaksınız. Şu an için endişe etmeniz gereken bir durum yok, bol şans.
Benzer Başlıklar
146
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k