Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Atlantis00 sağolasın hocam inşallah . bakalım sansıyla mı gelıyor cocugum 🙂

• Biz sonuçların açıklanmasına sayılı günler kala başvuru yapan arkadaşlar ile çark çevirme diye bir oyun indirdik onu oynuyoruz. Çekilişin çıkma ihtimali % 2 diyolar o yüzden çarkı 50 ye böldük. Herkes bir rakam seçiyor çeviriyoruz bakalım kaçıncı senede kime çıkacak diye. Zevkli oluyor tavsiye ederim 😆

• 15 milyon katılımcı gibi bir sayı olursa 50bin kazanan olacaksa muhtemelen bir kişinin kazanma ihtimali %0.33 gibi bir değere tekabul ediyor.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Mehmet-Fatih-Aslan Çıkma ihtimali chatgbt ye göre %0,5 ya da %1 maalesef. Katılım sayısı çok arttı. İhtimal çok az şu an. He mutlu hissetmek istiyorum dersen 4-5 arkadaş zaten katılın çekilişe %0.5den bile %2.5 şansınız oluyor 😃

• Her yıl bu yıl bir daha başvurmayacağım diyerek, yine geldik buraya.. selam olsun

• Ekran görüntüsü 2025-04-16 193922.png
    %1 - %2 arasında değişiyor. 2021'den sonra katılımcı sayısı açıklanmadı.
    Ama ilgi biraz düştü gibi son 2 yıldır. Geçen yıl DV2025 sohbet odasında bu tarihlerde sayfa 594'e gelmiş biz 256'dayız.
    DV2024 sohbet odasında 1130'a gelinmiş 🙂
    Gitmek isteyenlerin çoğu da başka yollarla bir şekilde gittiler.

• ⭐⭐

@MakeUSAGreatAgain 2024 yılında 1130 olduğunda biz vardık 🙂 ilk başvuru ilk heyecan vardı çıkmadıkça heyecan azaldı. Şimdi doğru düzgün bakmıyoruz bile 🙂 nacizane tavsiyem çok heyecan yapmamak ve bel bağlamamak lazım 😉✌

• @Emrah-Borazan Sonuçta loto %1 şans bile iyidir 🙂

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Emrah-Borazan DV2024 cidden en keyifli seneydi. Ondan sonrası bir daha hiç sarmadı

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Yavaştan bir iki konser bırakalım buraya. Çekiliş açıklandıktan sonra kalabalık olur forum 😃

• @MakeUSAGreatAgain bencede söz konusu Amerika olunca %1 bile büyük ihtimal.

• Bu ileti silindi!

• Green card başvurusu yaparken evliydim şimdi birkaç gün sonra boşanacağım bu durumu nasıl yönetmeliyim?

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Los Angeles'da yaşayan arkadaşlar cidden durum bu şekilde mi yoksa abartıyor mu bilgilendirebilir misiniz rica etsem?

• @Atlantis00 LA dahil California Eyaletinin bütün büyük şehirlerini gezmiş biri olarak arkadaş malesef az bile söylemiş. Eyaletin tamamı kocaman bir getto gibi. Benim gözlemim California'da yaşanabilecek tek şehir San Diego, onun dışında illa LA istiyorum diyorsanız kıyı şeridinden ayrılmamak gerekiyor. Santa Barbara'dan Santa Monica'ya kadar kıyı şeridi özellikle cennetten bir parça gibi hayran kalmamak elde değil sıra boyu dizilmiş sörfçüler güzel butik kafeler manzara vs. çok güzel/güvenli ama oralarda yaşamak da tabi çok pahalı.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@korki Bir nevi İstanbul gibi o zaman. Gezmesi mükemmel ama iş yaşamaya geldiği zaman sıkıntılı ve zorlu bir yer. Arkadaşım San diego'ya yakın bir yerde yaşıyor. Çıkarsa gc oraya gitmeyi düşünüyorum fakat sanırım ilk başta teksas daha mantıklı gözüküyor.

• @Atlantis00 Evet bir anlamda İstanbul gibi aslında, hayat kalitesi anlamında çok yüksek bir yer eğer belli bir seviyenin üzerinde kazancınız varsa tam yaşanmalık eyalet ama orta sınıf ve alt sınıf için hiç tavsiye etmem. Eğer beyaz yaka iseniz ve banliyö tarzı evinizden çıkıp arabanızla işinize gidip aynı şekilde arabanıza binip tekrar evinizin kapısında inebilecek durumdaysanız gayet keyifli yer.

• 99 dan beri kendim (3-4 sene mektupla üstelik), 2009 dan beri eşimle başvuruyorum çıkmıyor. arada emekli bile oldum. Diyeceğim şu ki şans tamamen, çıkmayacaksa çıkmıyor. O yüzden çok büyük hayallere kapılmayın, çıkmadı diye de kendinizi kapatıp moralinizi bozmayın. ölümlü dünya!

• Amerika hayali olan biri sadece çekilişe bel bağlamamalı.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-Dinc

DV2026 cekilisinda kazanan olursanız sadece kendiniz için DS260 formu dolduracaksınız. Mülakat alabilirseniz, mulakat görüşmenize, boşanma davasına ait mahkeme kararının orijinalini ve İngilizce tercümesini götürmeniz gerekecek. Kazanan olursanız takip etmeniz gereken adımlari forumda admin tarafından açılacak DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu basliginin ilk postunda bulacaksınız. Şu an için endişe etmeniz gereken bir durum yok, bol şans.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |