DV2026 Sohbet Odası
-
@Memurmemuroğlu inşallah her eyalette bir mangal ekibi kuruyoruz yavaş yavaş :)
-
@Mert-Morgan bana sorarsan bekleme başvur. zaten 10 senelik alıcaksın . bu sene cıkmasa bıle seneye gene basvuracaksın nasıl olsa. ve her sene fiyat olarak üstüne koya koya gidiyor. Çıkmazsa basvurmam deme bence . bende oyle demıstım bekarken basvurmaya basladım evlendım devam ettım cocuk geldı hala basvuruyorum :)
-
@beyzakaan lütfen bu heyecanınızı kaybetmeyin :) ve her sene basvurmayı unutmayın.
-
@vıttırıvızzıkadamlar valla aynı duygular ıcındeyız. bız 3 senedır amerıka cıkarsa cocukla gıdemeyız edemeyız deyıp ertelıyorduk bu sene cocuk sahıbı olacagız ınsallah. kesın bu sene gc kazananı oluruz hersey bırbırıne gırer karma karısık bır hal alırız gıbıme gelıyor :)
-
@doguStone Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
-
Merhaba arkadaşlar gün gelip çatıyor heyecan dorukta bu sefer gol olsun be :)
-
Yıllardır başvuruyorum çık artık bee
-
Buralar bir vakit dutluktu. Ama günler sayılı bir şekilde geçecek olsa da yüzlerce abartısız video izleyip kendimi hypelandırdım. Çıkmazsa büyük hüsran olacak ve bir yıl daha bir şansı, ihtimali beklemeye yine koyulacağız. Bazı insanlar tamam kabul ediyorum başka ülkeler olabilir diyor ama benim için tek hedef Amerika. :)
-
@Harpy-Eagle Bu başvuru sayılarını görünce bir moralim bozulmadı dersem yalan olur.
-
@Zafer-Kalik 😅 çıkana ilk seferde de çıkıyor direk
-
@Harpy-Eagle Keşke keşke diyerek geçiyor günlerim. Biraz fazla düşünmeye başladım yaklaşınca ne diyelim.
-
@Harpy-Eagle bu tezi yıkmamız gerekiyor artık bazen excell bir kaç denemeden sonra çıkanları görüyorum umudumu kaybetmeyim diyorum :)
-
@Atlantis00 sağolasın hocam inşallah . bakalım sansıyla mı gelıyor cocugum :)
-
Biz sonuçların açıklanmasına sayılı günler kala başvuru yapan arkadaşlar ile çark çevirme diye bir oyun indirdik onu oynuyoruz. Çekilişin çıkma ihtimali % 2 diyolar o yüzden çarkı 50 ye böldük. Herkes bir rakam seçiyor çeviriyoruz bakalım kaçıncı senede kime çıkacak diye. Zevkli oluyor tavsiye ederim 😆
-
15 milyon katılımcı gibi bir sayı olursa 50bin kazanan olacaksa muhtemelen bir kişinin kazanma ihtimali %0.33 gibi bir değere tekabul ediyor.
-
@Mehmet-Fatih-Aslan Çıkma ihtimali chatgbt ye göre %0,5 ya da %1 maalesef. Katılım sayısı çok arttı. İhtimal çok az şu an. He mutlu hissetmek istiyorum dersen 4-5 arkadaş zaten katılın çekilişe %0.5den bile %2.5 şansınız oluyor :D
-
Her yıl bu yıl bir daha başvurmayacağım diyerek, yine geldik buraya.. selam olsun
-

%1 - %2 arasında değişiyor. 2021'den sonra katılımcı sayısı açıklanmadı.
Ama ilgi biraz düştü gibi son 2 yıldır. Geçen yıl DV2025 sohbet odasında bu tarihlerde sayfa 594'e gelmiş biz 256'dayız.
DV2024 sohbet odasında 1130'a gelinmiş :)
Gitmek isteyenlerin çoğu da başka yollarla bir şekilde gittiler. -
@MakeUSAGreatAgain 2024 yılında 1130 olduğunda biz vardık :) ilk başvuru ilk heyecan vardı çıkmadıkça heyecan azaldı. Şimdi doğru düzgün bakmıyoruz bile :) nacizane tavsiyem çok heyecan yapmamak ve bel bağlamamak lazım 😉✌️
-
@Emrah-Borazan Sonuçta loto %1 şans bile iyidir :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum