Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@baba-yaga

Hong Kong Özel İdare Bölgesi: Pasaport geçerlilik süresi en az 6 ay olan umuma mahsus pasaport hamili Türk vatandaşları, Hong Kong Özel İdare Bölgesi’ne 90 güne kadar yapacakları turistik veya iş görüşmesi amaçlı seyahatlerinde vizeden muaftır. Pasaport geçerlilik süresi en az 6 ay olan diplomatik, hizmet ve hususi pasaport hamili Türk vatandaşları, Hong Kong Özel İdare Bölgesi’ne 90 güne kadar yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

Eğer ki uluslararası bir aranma durumunuz yok ise, Hong Kong sınır güvenliği memurunun dikkatini farklı çekecek bir profiliniz yok ise ve Hong Kong mülakat süreci aşamalarını geçecek maddi manevi imkanlara sahipseniz ülkeye girişinizde sorun yaşamayacaksınızdir.

• ⭐⭐⭐⭐

@Sertaç

Greencard sürecini ABD’de devam ettirebilmesi için (AOS), işlemleri yapacağı tarihte ABD’de yasal bir statüsü olması gerekiyor. 3 Mayıs 2025’de çekiliş sonuçları açıklanacak DV2026 kapsamında ve 1 Ekim 2025 itibariyle başvuru işlemlerine başlayabilecek arkadaşınız, bu nedenle ABD’de işlemlerini sürdüremez.

• Son 27 gün 🙈🍀

• 27 Allah’im konuyu biliyorsun Amin🤲

• Silindi.

• Silindi.

• Acikogretim lisesi ve önlisans mezunuyum. Kazanirsam Önlisans diplomamı üniversiteden alabilirim ama acikogretim lise diplomam elimde yok. E devletten barkodlu lise mezun belgesini göstersem olur mu?

• Herkese merhaba forumda yeniyim. Bu yıl ilk defa green card başvurusu yaptık eşimle beraber. Çıkma olasılığının düşük olduğunu biliyorum iki kişi başvurduğumuz için bir umut bekliyoruz 🙂Kocam memur olduğu için tedirginiz. Çıksa nasıl gideriz nasıl ederiz soruları kafamızda dönüp duruyor gitmeyide çok istiyoruz. Eğer çıkarsa ücretsiz izin alıp deneme şansımız var mı? Ben ziraat mühendisiyim şuan çalışmıyorum. Daha önce ilaçlama firmasında çalıştım. Amerikada denklik nasıl alabilirim ve bu alanda çalışmak mantıklı mı? Böyle deneyimleri olan yazabilir mi?

• @mertq yok artık 😃

• bu sene o sene umarım bana cıkacak wait for me kansas utah seattle miami florida tampa north carolina denver chicago boston ilaç gibi gelirdi ilaç tüm hayat rotanı değiştirecek olan o yeşil kart

• @ATS16 çok teşekkürler hocam . Greencardi alma yolu var midir? Mumkunse nasil olur?Abd de illegale dusmesi ne kadar sikinti yaratir?

• 22 Mayıs da Amerika’ya gidiyoruz ailecek ve orada statü değişikliğiz yapıcaz şirket kurulumu vs yapıldı gittiğimizde ev kiralayıp kurtlar sofrasına oturucaz bakalım neler olacak diyelim ki 3 mayısda gc çıktı işlemlerime ordan devam edebilirmiyim acaba eğer Amerika dışında çıkarsam statü mü kaybedicem ailecek sıkıntı yaşamak istemiyorum nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı ile bekleyip görücez

• ⭐⭐⭐⭐

@Sertaç illegal dediğiniz şey statüsüz demek yani aos yapmaya uygun değil demek

• @Emre-Kurtulmuş Hocam Amerika icinden olmuyor anladim da greencardi tamamen iptal mi oluyor yoksa yurtdisina cikip alma sansidami yok?Varsa nasil ?Sorum bu tesekkurler

• ⭐⭐⭐⭐

@Sertaç

Green card kazananı olursa arkadaşınız bir yukarıdaki mesajda iletildiği üzere işlemlere ABD’de devam edemez, kazananın doğum yeri ülkesine donerek konsoloslukta veya dosyasını taşıyarak yabancı bir konsoloslukta işlemlerini devam ettirebilir. Mülakata girdiginde konsolos kendisine daha önce ABD’ye gittiniz mi sorusunu soracak yemin altında ve kayitlarda çıkacak. Bir ülkenin ana güvenlik unsuru olan sınır güvenliğini ve vize ile belirlenmiş kalış süresini ihlal etmiş bir kişiye karşı konsolosun nasıl yaklaşacağını tahmin ediyorsunuzdur zannederim. Arkadaşınızın süreci kolay olmayacaktır, bol şans kendisine. Göçmenlik üzerine deneyimli bir avukattan (malum avukat hariç) destek alabilir belki.

• @zmgirl çıksa istifa edip gidersiniz çünkü bu yıl evler arabalar satılıp gidildi

• @LSkae lise diploması olduğunu resmi olarak kanıtla, yeterli , küçükkken yandı üniversite vermedi bana kayboldu dersen gg

• @istalin eğer hak kazanırda abd de kalmaya karar verirsek zaten öyle olacak bütün birikimler gidecek ama komple gemileri yakalım kafasında değiliz bazıları 1-2 yıl ücretsiz izin alın deneyin diyorlar yani böyle birşey mümkün mü? Orada yapamazsak burada eldekilerdende olmak istemeyiz.

• @cvatulip yoktur ya , şehir efsanesi

• @ayvalik10 5 senedir hem buradan hem de youtube dan çok kişi ile iletişime geçtim, mayısa kadar her sene full diyalog ama sonuç açıklanınca ağustosa kadar inziva mod 🙂 🙂 Saldım artık çıksa da olur çıkmasa da 🙂 ama denemeye devam..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |