ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleri
-
@hockeyumpire2 Hayırlı olsun
-
@semavi Hocam acımadan o salak saçma yorumları sil umarım bu angutlar yüzünden motivasyonunuzu kaybetmezsiniz iyi forumlar
-
Engellediğim ve ters yorum yazan bugüne kadar sanırım 3-5 kişi. Bir ikisi de bana değil diğer kullanıcılara yazmış... Yani yok gibi. Ama kanal büyürse trol çok olur. O yüzden şimdiden bir video koymak mantıklı dedim. Demokrasi yok yoksa. Halkımızın sevdiği stili isletecegim kanalda :) bam bam bam :)
Şakası bir yana. Eleştiriye çok açığım ama bıkıp geldiğimiz saçmalıklar karşıma çıkınca çok fazla tahammül etmeyi düşünmüyorum
-
@hockeyumpire2 heyecanınız bana da gecti valla tebrikler umarım süreci kolaylıkla atlatıp biran önce gidersiniz. Darısı başımıza 😊
-
@splendoured insallah. Hersey gönlünüzce olur. Sağolun
-
@opctebur ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleri içinde söyledi:
@HockeyUmpire2 Mikrofon alıcan mı ? :) görüntü kalitesi daha iyi olcak mı ? Market fiyatları ile ilgilide bir video isterim bak...
şaka bir yana hayırlı olsun... Abonene kuvvet.Buraya hemen müdahale etmek istiyorum. emin olun Şu an biz Türkiye'deki market fiyatları daha çok merak ediyoruz Daha fazla haber değeri var :) Burası genelde aynı be ya :)
-
@semavi Biz burada market egemenliğini yıkıyoruz.! Yaşasın tanzim ! Yaşasın devrimci emekli amcalar teyzeler! Yaşasın sebze meyve özgürlüğü, Kahrolsun kapitalist sistemin eniği Marketler. :)) illa istiyorsanız Tanzim fiyatlarını çekeriz. Ama en dandik tilifon ile. Efenim sağlıcakla.
-
Neden video çekmeyi bırakıyor ya da kanalı kapatıyoruz. Son yoruma bakın bu videodaki
-
@mhepekiz klavye delikansından başka bişey değil, gerçek hayatta karşınıza çıksa abi abi diye peşinizde gezecek bi tip büyük ihtimalle..
Bunları boşverip, yardım ettiğiniz, hayal kurmasına vesile olduğunuz daha büyük çoğunluğu düşünüp moralinizi yüksek tutun 🤞😊
Yarınki görüşmede bol şans, sıkıntısız geçeceğine eminim..
-
@HockeyUmpire2 videonuzu izledim. Tabiki hemen uye olup,begendim ve yorumumuda yaptim. Eglenceli bir kanal olacaga benziyor. Sakin pes etmeyin. Bos yorumlara kulak asmayin. Sansiniz acik olsun☺️
-
@mhepekiz ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleri içinde söyledi:
Neden video çekmeyi bırakıyor ya da kanalı kapatıyoruz. Son yoruma bakın bu videodaki
Eğitimli, görgülü, duyarlı insanlarsınız dolayısıyla hassas olunuyor gerçekten çok iyi anlıyorum ama onlara inat görmezden gelip güçlü durabilmek adam olmayanları adam yerine koyup sinir bile olmamak onlara verilecek en iyi cevaptır. Çevremizdeki mikropları nasıl görmüyorsak onlarıda görmeyip, sizi seven, sayan insanların varlığı bağışıklığınız olsun. Güzel bakan güzel görür, kötü bakan kötü görür ama sizi kötü yapmaz. İnsanlar kendi karakterlerini aynalama tekniğiyle başkalarına yüklemeye çalışması günümüzün bencilliği içinde oldukça yer etti artık. Sıkmayın canınızı Cuma günü iyi haberlerinizi bekliyoruz.
-
@sedef gördüm yorumunuzu 😊 cok tesekkür ederim. ✨ 💐 Kesinlikle eğlenceli ve öğretici olmasını istiyorum 😊🙏 ✨ 💐
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=UEjJ8N2SXF0
birde şöyle bir kanal buldum
-
geçenlerde türkiyeye dönüş yapacak bi youtube videosu vardı o kimdi hatırlayan söyleyebilirmi? sonra izlemek için kaydettiğğimi sanıyordum etmemişim :)
-
@ua127 ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleri içinde söyledi:
geçenlerde türkiyeye dönüş yapacak bi youtube videosu vardı o kimdi hatırlayan söyleyebilirmi? sonra izlemek için kaydettiğğimi sanıyordum etmemişim :)
https://www.youtube.com/watch?v=5noQm_0FMeA
link bu
-
-
@cancolpan merhaba can abi.sizin videolardan sonra kafama daha fazla yerleşti green card.hatta öyle umut bağladımki çıksada bir anca önce gitsem diyorum.idolsünüz.umarım çıkarda houstona gelir isek bi çayınızı içeriz :)
-
@sametyavuz ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleri içinde söyledi:
trakyadan amerikaya
çisem koray çifti
üzücü bir durum -
https://www.youtube.com/watch?v=cSNwwrAY1x0
Amerikada doğup büyümüş Türk aile
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum