Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @newbie97 anladim tesekkurler ugrascaz bakalim.

• ⭐⭐

Sanmıyorum ki geçsin ama DV lottery kaldırılması ile ilgili bir yasa tasarısı vermişler içeri. Yılda yüzlerce tasarı böyle tasarı olarak kalıyor. Ama varlığını bilmekte fayda var.
    https://www.congress.gov/bill/119th-congress/house-bill/1241

• yakında hem dv lottery kapanır hem konsolosluklar

• ⭐⭐

@shadow-sharks-0 Konsolosluklar niye kapansın?

• GC çekiliş sonucu açıklanmasına neredeyse 2 ay var. Alınabilecek en erken mülakat tarihine 7 ay var. Arada Unganlar olacak.
    Son dönemdeki ABD göçmen politikası ve işleyişle ilgili muhtemel değişiklik söylentileri. Köprünün altından çok sular akacak. Kişisel sorunlarımız falan. Oraya koysan dolmuyor buraya koysan almıyor. Allah sonumuzu hayra çıkarsın

• Başvuru Durum kontrolu yapmak istedim başvuru numaramı yazıyorum yanlış diyor başvuru numarası unuttum dedim yine ulaşamadım sonuçlar açıklanınca nasıl bakacağım acaba

• Reuters'in haberine göre ABD Dışişleri Bakanlığı bazı ülkelerdeki konsolosluklarını kapatmayı düşünüyor.

• Almanya
    • Fransa
    • Türkiye
    • Portekiz

Kapanırsa son şans mı olacak

• @istalin, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Reuters'in haberine göre ABD Dışişleri Bakanlığı bazı ülkelerdeki konsolosluklarını kapatmayı düşünüyor.

• Almanya
    • Fransa
    • Türkiye
    • Portekiz

Kapanırsa son şans mı olacak

Reuters gene sallamiş. Belirli yillarda düzenli olarak kapatmayi düşünüyor diye haber yaparlar zaten.

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Valla ayıptır söylemesi sinir küpü olarak dolaşıyorum etkinliğim bu 😁 Akşama iftar hazırlamaya üşeniyorum modum o kadar düşük düşün bugün mısır gevreği yapıcam iftara. Geçen de 2 yumurta kırmıştım 😁 Diyetteyken ramazan ayı çok zor çok

Oruç tutuyor isen diyeti şimdilik askiya alican 🙂 Yediklerine dikkat edersin birşey olmaz. Bende kedi ile uğraşiyorum kısırlaştirdim şimdi peşimi bırakmıyor. Nereye gitsem oraya geliyor 😂

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

ABD Dışişleri Bakanlığı, Almanya, Fransa ve Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 12 ülkedeki konsolosluklarını kapatmayı düşünüyor. -Reuters
    Geçmiş olsun arkadaşlar

• ⭐⭐⭐

İran Amerikan konsolosluğu yıllar önce terör saldırısına uğradı, kapandı, müze oldu...Buna rağmen İranlılar dv den ihraç edilmedi, halen süreçleri devam ediyor. Hatta bizim ülkemizde bizden daha çok mülakat randevusu alıyor..Hemen karamsarlığa düşmeyin, herşey olmuş bitmiş gibi davranmayın..😉

• Gaziantep te ki ayiklama merkezinden bahsediyor.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

• ⭐⭐

Arkadaşlar haberin içeriğini okumadan sadece başlık paylaşmayın. Küçük merkezlerden ve konsolosluklardan bahsediyorlar. Hadi bizi geçtim Almanya ve Fransa'dan komple çıkmasını mantığınız alıyorsa ne diyeyim. Olması gerektiği gibi küçülüyor, masraf kısıyorlar.

GAZİANTEP'TEKİ ŞUBE İÇİN KONGRE'YE BİLDİRİM
    Yetkililer, bakanlığın pazartesi günü Kongre'ye, Washington'un Suriye'nin kuzeyindeki insani yardım çalışmalarına destek verdiği Gaziantep'teki şubesini kapatmayı planladığını bildirdiğini söyledi.

• Merhaba arkadaşlar green card çekilişinin sona ereceği duyumları ne kadar doğru olur gerçekleşmesi mümkün tabiki ama fikirlerinizi merak ediyorum

• @Ecehzr büyük ihtimal doğrudur yasa sunulmuş ama kabul edilir mi edilmez mi bilinmez trump her şeyi yapıyor. Yerine gold green kart getirdi bile , yetmeyip konsolosluk kapatmayı düşünüyor için de türkiye de yer alıyor, kapanırsa yine başka ülkelere gitmek zorunda oluruuz

• ⭐⭐⭐

@rnc Olmaz öyle şey bak ramazan pidesini bile ağzıma sürmedim şu ana kadar 😁 güllaç aldım onu da yapamadım evde şeker bitmiş. Evren beni diyetle sınıyor 😁

• ⭐⭐⭐

@Ecehzr Hocam böyle şeylere kulak asmayın her sene dv lottery kapanacakmış muhabbeti dönüyor olan eden bir şey yok

• ⭐⭐⭐⭐

@Ecehzr

1995 yılında başlayan Diversity Visa Programi DV2023 dönemi dahil tüm dünyadan 1.500.000 asıl kazanan ve aile üyeleri ile birlikte toplam 4.000.000 kişinin ABD’ye yerleşmesine fırsat verdi.

Diversity Visa Program‘i sadece kongre kararı ile iptal edilebilir veya Baskan’in imzalayabileceği executive order ile askıya alınabilir.

Şu an iptal edildiğine dair herhangi bir yasal evrak yayınlanmadı ancak yeni dönem itibariyle kongrede Cumhuriyetçilerin salt çoğunluğa sahip olması nedeniyle konu kongre gündemine gelirse programın kaldırılması yasalaştırılabilir veya Başkan’in imzalayacağı executive order ile askıya alınabilir.

Konu popüler bir konu ve haber tıklanma kapasitesi yüksek olduğu için her daim gündemde, sürekli isitilip isitilip gündeme getirilmesi de olagan.

• Amerika’daki haberleri değil de haber başlıklarını okuyorsunuz. Bununla birlikte evhama kapılıyorsunuz. Medya patronları başlığı okuyup haber detayını okumadığınızı biliyor. Hepimizin elinde telefon var indirin ChatCpt yi okumaya üşeniyorsanız size okusun. Onlarca Amerika’da yaşayan avukat YouTuber var. Açın dinleyin. Diliniz yoksa sorun ChatCpt çevirsin. Evet bir çok ülke ve Amerika arasındaki ilişkiler çalkantılı ancak Amerika gibi bir ülke bile tüm dünyaya sırtını dönmez, dönemez. Trump’ın amacı Amerika’nın parasını Amerika’da tutmak. Liberaller de Trump hakkında aşırı haber yapıyor. Bunları Chp ve Akp gibi düşünün. Elbette Trump övmeyecekler. Demem o ki fazla telaşa gerek yok. Hele bi çıksın da gerisi kolay. Trump ne yaparsa yapsın son dönemi sonraki başkan tam tersi politika da izleyebilir. Tık almak isteyenlerin gazıyla buralara gelip bilmeyen insanların motivasyonunu düşürmeyin. Esenlikler…

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |