Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@aryaa Bir arkadaşım yapmıştı 2 sene önce. Vize bülteninde dosya numarası aktif olduktan sonra oraya gidip bir avukat aracılığı ile süreci sorunsuz tamamlamıştı. Ortalama 3500usd vermişti sanırım avukata.

• ⭐⭐⭐

Ramazan ayına da girdik herkesin tuttuğu oruçlar kabul olsun 🙂

• Uzun zaman oldu foruma girmeyeli. Hala bana bu foruma girip buralarda dolasmalisin hissiyatini veren sizleri gormek guzel ama burda oldugunuzu gormek de biraz ironik. Keske nazik, kibar iletisime her daim acik insan profiline sahip sizler gitmek istemeseniz ama hayat iste hani bir laf varya guzel insanlar o guzel atlara binip gittiler diye malesef bu is hep boyle olacak gibi. Kalin saglicakla iyi haftalar ve hayirli Ramazanlar diliyorum.

• @Riethian size çok katılıyorum. eskiden ben de öyle düşünüyordum keşke paralı olsa pasaport şartı gelse diyordum. ama gerçekten nasip, özellikle buradaki insanların deneyimleri okuduktan sonra anladım, bazı üyelere ilk başvurusunda çıkmış ikinci başvursunda da yine çıkmış, nasip varsa olacak.

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Ramazan ayına da girdik herkesin tuttuğu oruçlar kabul olsun 🙂

Ramazan da etkinlik olarak ne yapiyorsunuz 😁

• mart ayında olmamıza rağmen gelip basliga yazayım dedim kis gelecek, basvuracagim bir yıl gececek ilk bahar gelecek sonuclar açıklanacak evrak isleri, belge toplama...
    düsündükce uzuyor süreç ne zaman pasaportum vizemle birlikte bana geri gelir o zaman evet galiba cikti derim herkese bol şans.

• ⭐⭐⭐

@rnc Valla ayıptır söylemesi sinir küpü olarak dolaşıyorum etkinliğim bu 😁 Akşama iftar hazırlamaya üşeniyorum modum o kadar düşük düşün bugün mısır gevreği yapıcam iftara. Geçen de 2 yumurta kırmıştım 😁 Diyetteyken ramazan ayı çok zor çok

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

Buralar öldü yine kimseden çıt çıkmıyor

• Arkadaslar merhaba ben asi karti almak istiyorum ve bebeklik asi kartim kaybolmustu devlet hastanesinde yapabildikleri antikor testlerini yaptirdim sonuclari da cikti saglik ocagina gittim sistemde sadece 3 asin gozukuyor dedi onun disinda da antikor testlerinin sonuclari da vardi fakat bana hicbirsekilde asi karti vermedi doktor ne yapabilirim? bu arada soyle bisey de var cocukluk asilarimin bazilari baska bir sehirde yapildigi icin orda arsivde duruyorsa ordan alabilirsin dedi ama bari burda olduklarimi verseydi onu da veremem dedi zaten hicbirsekilde yardimci olan bir doktor degil kendisi neyse ne yapabilirim fikri olan var mi?

• @Riethian ayni konusmasinda kaldiracagini soyledi henuz yok ama yatirimci vizelerine bir darbe gelecek gibi dedigini yaoarsa tabi

• ⭐⭐⭐

@user0283725 Ben 27 yaşındayım ve benim çocukken olduğum tüm aşılar enabızda çocukluk aşılarım kısmında gözüküyordu ama 2 sene önce sebepsiz yere silindi. Sizde bir bakın derim orada gözükür yaşınız benle eşitse veya daha küçükse

Mülakat için soruyorsanız unganlar her türlü aşınıza bakmadan yapıyor aşıyı ve parasını ödüyorsunuz

• @newbie97 ben sizden kucugum ve sadece doktorun da dedigi gibi 3 asim gozukuyor baska hicbirsey yok ne yapacagim bilmiyorum.

• ⭐⭐⭐

@user0283725 Yaşınıza göre zaten olduğunuz aşıları az buçuk tahmin edip ona göre vuruyorlar ama yine de şansınıza kalmış 2-3-4 aşı vurup geçerler. Unganlar vuruyor yani çekinmiyor o aşıları

• @Riethian çok teşekkürler olumlu bir tecrübe olmuş genelde kimse önermiyor ☺

• Selamlar 🙂 Orta asya turu öncesi aklıma geldi bir amerika planım vardı hayallerim.. acaba benimle aynı hayalleri paylaşanlar neler yapıyor diye merak edip uğramak istedim 🙂 umarım iyisinizdir.. bu yıl çok takip etmedim sanırım hong kong geçtiğimiz yılın viyanası gibi olmuş.. ankara yine bildiğimiz gibi.. sadece kazanmanın yetmediği bir çekiliş haline gelmesi çok üzücü olsada umarım umutlarınız diridir 🙂 seviliyorsunuz forum ahalisi kendinize iyi davranın 🙂

• @ATS16 detaylıca inceleyeceğim teşekkürler ☺

• @newbie97 unganlar zaten asi vurur ona yapcak bisey yok da onun disinda baska seyler icin de asi karti lazimdi zaten asil gitme amacim parazitten dolayiydi gitmisken bunu da halledeyim dedim ama halledemedim neyse bulcaz artik bir yol tesekkurler.

• ⭐⭐⭐

@user0283725 Aşı kartı vermedilerse kan testi sonuçları edevlette çıkıyor belki orada çıktıysa işinize yarayabilir bilemedim doğrusu. En iyisi başka bir hastaneyi arayıp bilgi almak onlar veriyor mu diye

• @yasingunhan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Uzun zaman oldu foruma girmeyeli. Hala bana bu foruma girip buralarda dolasmalisin hissiyatini veren sizleri gormek guzel ama burda oldugunuzu gormek de biraz ironik. Keske nazik, kibar iletisime her daim acik insan profiline sahip sizler gitmek istemeseniz ama hayat iste hani bir laf varya guzel insanlar o guzel atlara binip gittiler diye malesef bu is hep boyle olacak gibi. Kalin saglicakla iyi haftalar ve hayirli Ramazanlar diliyorum.

Ne güzel yazmışsın, sağol, sizede hayırlı bereketli ramazanlar olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |