Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 79 günden selamlar. Kışın daha çok Abd hayali kuruyorum ben bu Ankara soğuğu yüzünden. Verin bana Floridamı artık bitsin bu çile.

• @elektra, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

79 günden selamlar. Kışın daha çok Abd hayali kuruyorum ben bu Ankara soğuğu yüzünden. Verin bana Floridamı artık bitsin bu çile.

Valla ben de Çanakkale'de titreyerek yazıyorum bu mesajı. Ben de çıksın da ilk etapta Alaska'da bir yıl kalmaya razıyım. Ama bir yıl sadece. Sonra göçmen kuşlar gibi güneye uçarım 😂😂😂
    İşin şakası bir yana ilk etapta New York, New Jersey takılmayı düşünüyorum. Sonrası Allah kerim diyorum

• @Emrah-Borazan sana yazıklar olsun 🙂 neyse bu muhabbeti daha fazla germeyeceğim ama kafamı bozarsan yengeyi arar senin hakkında ileri geri konuşurum 🙂 yapay zeka çok gelişti senin sesinden oyle tapeler üretirimki ben sana elimi sürmem yenge seni bıçaklar zaten 🙂

• ⭐⭐⭐

Ben bir Ankaralı olarak ve Ankarada yaşayan birisi olarak oraların soğuğu beni etkilemez diyerekten en soğuk yerde yaşam mücadeleme başlamayı düşünüyorum 😁

• @newbie97 bence Viyana yı bir görün Ankara cennetmiş dersiniz 😃, şuan baglıcadayım yaz günü gibi hava maalesef şuan kar olması lazımdı galiba bizi küresel ısınma baya etkilemiş, PA gittik orada normal olması gereken hava vardı. Kar soguk tam 4 mevsim yaşıyormuş. Bizim istediğimiz gibi nasip bakalım.

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Ben bir Ankaralı olarak ve Ankarada yaşayan birisi olarak oraların soğuğu beni etkilemez diyerekten en soğuk yerde yaşam mücadeleme başlamayı düşünüyorum 😁

Valla açıkçası az önce yazdığım Alaska sembolikti. Ama olacaksa razı olurum da orası ayrı. Ama tercih şansım varsa elbette o kadar da istekli değilim. Hatta Chicago, Seattle, hatta New York/New Jersey bile soğuk konusunda beni endişelendiren yerler. Geçen Çanakkale ile aynı paraleldeki yerlere baktım. Philadelphia, Columbus(OH), Indianapolis, Kansas City ve Denver'a falan denk geliyor. Ama rakım yüksek oralarda işte. Bizim Çanakkale deniz seviyesinde.
    Yahu ben ne diyorum. Çıksın da... 😂 😂 😂 😂

• ⭐⭐

@Sencerium iletiyi eşime gösterdim sorun yok 😂😂

• ⭐⭐⭐

@akara Bende bağlıcaya yakın yerde oturuyorum sadece rüzgar var kışa dair hiçbir şey yok bi geçen gece kar atıştırdı oda güneş açınca eridi zaten 😁 Bu ülkede soğuklar sadece şehirlerarası otobüslerin mola yerlerinde oluyor artık şehirde soğuğu yaşamak imkansız gibi bir şey 😁

• Bu sene takip etmeyeceğim çekiliş günü girip bakarım diyordum (Geçtiğimiz sene gibi) yine dayanamadım buradayım 😃

• ⭐⭐⭐

@AhmetGS17 New jersey tarafında haftalardır kar var hemde öyle böyle değil yağan kar daha erimedi öyle düşünün 😁 Hem kar olsun hem deniz kenarı olsun derseniz alaska tarafından okyanus manzaralı yerler öneririm size 😁

• @AhmetGS17 çıksa bende razıyım yaşarım bi süre alaska’da şakasız 😂

• @newbie97 ben keçiören esertepe’deyim. Sabah burda kar yağıyordu, yerler olmasa bile çatılar bembeyazdı. Şimdi ne durumda bilemiyorum. İş yerine geldim Çankaya günlük güneşlik dediğiniz gibi 😂

• ⭐⭐⭐

@elektra Gece vakti atıştırıyor ama sadece göstermelik atıştırıyor yoksa yağacağından değil 😁 konya yolu felan tıkanmış haberlerde gördüm, kesin bolu yolu da tıkalıdır ama şehirlere yok yağmıyor 😁

• Bir Angara damadı olarak, ayrıca Sivas'ta 15 ay askerlik yapan biri olarak iç Anadolu soğuğu Çanakkale ayazı yanında çok bir şey sayılmaz. Çanakkale'de 10 derece bile donuyoh 🥶🤧😂

• 79 kaldı keşke sayaç geri gelse

• @newbie97 beklerim bağlıca göbekte dois döner firması Ahmet ismim ne zaman gelirseniz buyrun gelin.

• ⭐⭐

@AhmetGS17 Çanakkaleye kışın hiç gitmedim it durmaz tepesi görev yapan bir çok arkadaşım oldu söyledikleri tek şey konyadaki -10 ankaradaki -10 havadaki yediğin rüzgar buraya göre bodrumda yazın gün batımında sahilde yediğin rüzgarla aynı demişlerdi 🙂 it durmaz tepesi'ne neden it durmaz tepesi dediklerini gidince anladım dedi 🙂

• ⭐⭐⭐

@akara Bir gün inşallah, şu sıralar ayağımla ilgili bir sağlık problemi yaşıyorum onu halletmeye çalışıyorum, onu hallettikten sonra kulağım tıkandı onun için gideceğim, şu sıralar üstümde nazar var dışarı adımımı atamıyorum 😁

• Bu ileti silindi!

• @newbie97 hic oyle deme 😃

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

108

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |