-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
79 günden selamlar. Kışın daha çok Abd hayali kuruyorum ben bu Ankara soğuğu yüzünden. Verin bana Floridamı artık bitsin bu çile.
-
@elektra, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
79 günden selamlar. Kışın daha çok Abd hayali kuruyorum ben bu Ankara soğuğu yüzünden. Verin bana Floridamı artık bitsin bu çile.
Valla ben de Çanakkale'de titreyerek yazıyorum bu mesajı. Ben de çıksın da ilk etapta Alaska'da bir yıl kalmaya razıyım. Ama bir yıl sadece. Sonra göçmen kuşlar gibi güneye uçarım

İşin şakası bir yana ilk etapta New York, New Jersey takılmayı düşünüyorum. Sonrası Allah kerim diyorum -
@Emrah-Borazan sana yazıklar olsun
neyse bu muhabbeti daha fazla germeyeceğim ama kafamı bozarsan yengeyi arar senin hakkında ileri geri konuşurum
yapay zeka çok gelişti senin sesinden oyle tapeler üretirimki ben sana elimi sürmem yenge seni bıçaklar zaten 
-
Ben bir Ankaralı olarak ve Ankarada yaşayan birisi olarak oraların soğuğu beni etkilemez diyerekten en soğuk yerde yaşam mücadeleme başlamayı düşünüyorum

-
@newbie97 bence Viyana yı bir görün Ankara cennetmiş dersiniz
, şuan baglıcadayım yaz günü gibi hava maalesef şuan kar olması lazımdı galiba bizi küresel ısınma baya etkilemiş, PA gittik orada normal olması gereken hava vardı. Kar soguk tam 4 mevsim yaşıyormuş. Bizim istediğimiz gibi nasip bakalım. -
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Ben bir Ankaralı olarak ve Ankarada yaşayan birisi olarak oraların soğuğu beni etkilemez diyerekten en soğuk yerde yaşam mücadeleme başlamayı düşünüyorum

Valla açıkçası az önce yazdığım Alaska sembolikti. Ama olacaksa razı olurum da orası ayrı. Ama tercih şansım varsa elbette o kadar da istekli değilim. Hatta Chicago, Seattle, hatta New York/New Jersey bile soğuk konusunda beni endişelendiren yerler. Geçen Çanakkale ile aynı paraleldeki yerlere baktım. Philadelphia, Columbus(OH), Indianapolis, Kansas City ve Denver'a falan denk geliyor. Ama rakım yüksek oralarda işte. Bizim Çanakkale deniz seviyesinde.
Yahu ben ne diyorum. Çıksın da...

-
@Sencerium iletiyi eşime gösterdim sorun yok

-
@akara Bende bağlıcaya yakın yerde oturuyorum sadece rüzgar var kışa dair hiçbir şey yok bi geçen gece kar atıştırdı oda güneş açınca eridi zaten
Bu ülkede soğuklar sadece şehirlerarası otobüslerin mola yerlerinde oluyor artık şehirde soğuğu yaşamak imkansız gibi bir şey 
-
Bu sene takip etmeyeceğim çekiliş günü girip bakarım diyordum (Geçtiğimiz sene gibi) yine dayanamadım buradayım

-
@AhmetGS17 New jersey tarafında haftalardır kar var hemde öyle böyle değil yağan kar daha erimedi öyle düşünün
Hem kar olsun hem deniz kenarı olsun derseniz alaska tarafından okyanus manzaralı yerler öneririm size 
-
@AhmetGS17 çıksa bende razıyım yaşarım bi süre alaska’da şakasız

-
@newbie97 ben keçiören esertepe’deyim. Sabah burda kar yağıyordu, yerler olmasa bile çatılar bembeyazdı. Şimdi ne durumda bilemiyorum. İş yerine geldim Çankaya günlük güneşlik dediğiniz gibi

-
@elektra Gece vakti atıştırıyor ama sadece göstermelik atıştırıyor yoksa yağacağından değil
konya yolu felan tıkanmış haberlerde gördüm, kesin bolu yolu da tıkalıdır ama şehirlere yok yağmıyor 
-
Bir Angara damadı olarak, ayrıca Sivas'ta 15 ay askerlik yapan biri olarak iç Anadolu soğuğu Çanakkale ayazı yanında çok bir şey sayılmaz. Çanakkale'de 10 derece bile donuyoh 🥶

-
79 kaldı keşke sayaç geri gelse
-
@newbie97 beklerim bağlıca göbekte dois döner firması Ahmet ismim ne zaman gelirseniz buyrun gelin.
-
@AhmetGS17 Çanakkaleye kışın hiç gitmedim it durmaz tepesi görev yapan bir çok arkadaşım oldu söyledikleri tek şey konyadaki -10 ankaradaki -10 havadaki yediğin rüzgar buraya göre bodrumda yazın gün batımında sahilde yediğin rüzgarla aynı demişlerdi
it durmaz tepesi'ne neden it durmaz tepesi dediklerini gidince anladım dedi 
-
@akara Bir gün inşallah, şu sıralar ayağımla ilgili bir sağlık problemi yaşıyorum onu halletmeye çalışıyorum, onu hallettikten sonra kulağım tıkandı onun için gideceğim, şu sıralar üstümde nazar var dışarı adımımı atamıyorum

-
Bu ileti silindi! -
@newbie97 hic oyle deme

Benzer Başlıklar
118
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k