Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici evet hayata tek bir şeye bağlamak dorğ değil haklısınız bu konuda. Fakat benim için türkiyeden bıktım gideceğim mevzusu değil. ben 30 yaşındayım ama çoook uzun süre hayalım hep amerikaya gitmek oldu, liseden beri filmlerde dizilerde gördüm gitmek istedim, tabiki orada hayat film gibi değildir büyüdük gerçek hayatı de ne kadar zor olduğunu gördük ama oraya gitme hevesim hala var bitmedi. O yüzden başka ülke de istemiyorum ne canada ne avrupa hiç, benim için ya amerika olacak yada başka yere gitmeyecem. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

• ⭐⭐

@zakaria sizinle yaşıtız hayallerinize inşallah ulaşırsınız o zzaman amerika için bu forumu kullanarak alternatifleri arayın yasal olarak. eb3 bütçeniz varsa eb2 yetenekliyseniz O vize gibi bir çok yöntem var veya b1b2 neden ret yediniz bilmiyorum size de zaten şu şu sebeple onaylamıyoruz da dememişlerdir kesin seyehat yüzünden olduğunu düşünüyorsanız bu sene ucuz biletler bularak dünyayı gezin iş yüzünden olduğunu düşünüyorsanız sizinle ayını statüde olup da vizen alanlarla iletişime geçerek fikir alın derim

• ⭐⭐

@Sencerium bebisler olmasa sana kuracağım cümleleri hayal edebiliyorsundur o yüzden parmaklarımı yormayacagim 😄 @hashirama eski heyecan kalmadığından oluyor aslında. 2024 yılı genel olarak ilk basvurumuzdu ve heyecanımız yüksekti ama büyük bir hayal kırıklığı ile sonuçlandı hiç birimize çıkmadı 😄 Sonrasında tekrar aynı heyecanı yakalayamadık. Bir de o zamanki faal olan arkadaşların bir çoğu şu an farklı vize türleriyle Amerika'ya gittiler. Herkes olanakları çerçevesinde bir şeyler yaptı ve buralardan uzaklastilar. Falan filan işte 🙂

• @Emrah-Borazan Ramiz Dayı'nın da dediği gibi; bir ben kaldım kardeş bir ben diyorsun yani 😅

• @Rhonster yani normal zayıf olan, burda önemli olan kolay erişmek, mesela orta sınıf bir kişi gece 2 de uysnıp yemek yiyemez çünkü sabah işe gidecektir, veya 7 de yemek yedin 11 de açıktın dışardan yemek yeyemezsin maddi açıdan evet şuna varıyorum şişman olmak sınıfsaldır

• ⭐⭐⭐

@istalin Sınıfsallıkla kesinlikle alakası yok... Fakir olup ekmeğe glutene hamur işine abanan teyzelerimizdeki göbek kimsede yok. Yine aynı şekilde zengin olup bütün ekmeği pilavı ete bandırıp üstüne baklava yiyen kesimdeki göbekte kimsede yok.

Tamamen kişisel bence. Ben sabah 8 de işe gidiyor olsam midem asla kahvaltıyı kaldırmaz, ama kimisi var uyanır uyanmaz kahvaltı yapar onun midesi kaldırır, kimisi kahvaltısında 3 simit 5 poğaça yer 🙂

• Herkese günaydın
    Sabah kalktım. Hanımla kızım ikiz torunlarımla ilgilenirken ben de bitişikteki kahveye geldim. Çayımı söyledim. Bir yandan da gece geç saatlerde bir şeyler yemiştim. Kendime kızıp duruyordum. Foruma bir bakayım dedim.
    Sohbet konusunu görünce... 😂😂😂
    Ben üst sınıf gelirli değilim ama 106 kg geliyorum.

• ⭐⭐⭐

@AhmetGS17 Afiyet olsun 😁 E evde yapan olunca yapılır tabi gece ziyafeti 😁

Youtube da bir kanal var yıllardır izlerim kadının kocası öyle böyle değil bir zengin, kadın da bir hamarat... Tek öğünde 5-6 yemeği çıkarıyor hamur işi dahil tam bir ziyafet. Karı koca çocuk dahil aile boyu kilolular, ama kimin evinde öyle yemek çıksa herkes kilolu olur 😁

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@AhmetGS17 Afiyet olsun 😁 E evde yapan olunca yapılır tabi gece ziyafeti 😁

Youtube da bir kanal var yıllardır izlerim kadının kocası öyle böyle değil bir zengin, kadın da bir hamarat... Tek öğünde 5-6 yemeği çıkarıyor hamur işi dahil tam bir ziyafet. Karı koca çocuk dahil aile boyu kilolular, ama kimin evinde öyle yemek çıksa herkes kilolu olur 😁

Benim eşim diplomalı aşçı. Eli lezzetlidir zaten. Bende de yeme konusunda irade olmayınca 😂😂😂

• ⭐⭐⭐

@AhmetGS17 Çok şanslısınız valla 😁

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@AhmetGS17 Çok şanslısınız valla 😁

Güzel yemek konusunda şansli sadece 🙂 Kilo nuza dikkat edin arkadaşlar yediklerinize dikkat edin. Özellikle 40 yaş sonrasi mutlaka her yil doktora gidin. Benim bir sevdiğim abim (60 yaşinda) onun işyerindeki bir arkadaşi 50 yaşında vefat etti. Kendisi spor yapan kendisine bakan ama bir o kadarda tatliyi seven birisiydi. Ne yazıkki damarlari tıkandiği için doktorlar açamadilar... Kendi kendinizin doktoru olun çok yemek iyi değildir. Kendi elleriniz ile kendinizi riske atmayin. İç karartiyorum ama gerçekler acidir üzgünüm...

• ⭐⭐⭐

@rnc Olacağı varsa olur tabi ona engel olamazsın. Bu durum aynı tütün ürünleri gibi. Kimisi 10 sene kullanır kanser olur kimisi 30 sene kullanır bir şey olmaz. Bünyeden bünyeye değişir 🙂

• ⭐⭐

@hashirama o tip diziler izlemiyorum ama doğru söylemiş 😄

• 2026 için yerimizi alalım :)) mayıs a ne kaldı ki bu defa inanıyorum :))

• ⭐⭐⭐

Plakalara inince sohbet odasına ilk cemre düşmüş mü oluyordu? 😁 Sayaç da gelir yakında. Hadi bakalım.

• ⭐⭐

@hadi-BE asıl plakalardan ziyade 50den sonra daha da güzelleşiyor bir arkadaşımız vardı 50 eyaleti harf sırasına göre 50'den geriye olacak şekilde her gün bir eyaletin bilgileriyle fotoğraflarını atıyordu hem ilgi çekici oluyor hem de rehber niteliğinde oluyor

Paylaştığı eyaletin kira oranları asgari ücreti vergi oranları ulaşım ağını iklimini iş olanaklarını + yönlerini ve - yönlerini tek tek paylaşıyordu

• @Emrah-Borazan çoban yalancı olsada haber doğru abi. Inşallah bu sene çıkacak. Öyle bir his var içimde bakalım sabırla bekliyorum 🙃

• @Emre-Kurtulmuş inşallah problem olmaz, çıkıp çıkmayacağını da bilmiyoruz ama çıkarsa ds 260 formunu ne kadar hızlı doldurup gönderirsen o kadar iyi eğer çıkarsa böyle bir aksilikten ötürü elenmek istemem o yüzden aklımdan çıkmıyo bu durum

• ⭐⭐

• Merhabalar, İnşallah gc çıktığında ds260 forma yazmamız gereken adres konusunda çok endişeliyim. 😔Hiç tanıdık yok. Sitedeki birçok yorumu okudum çıksın yardım edilir burdan diyenler (ama çıkmadan adresin hazır olması gerekmez mi) , sanal adres, hatta tanıdığının adresi yazıp ulaşamayan, adresi değişmiş haber vermeyen vs. Nasıl çözebiliriz bu sorunu🙏🥺

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |