DV2026 Sohbet Odası
-
@boredeng Geçen sene bi gece uyuyamadım ve hayatımın inanılmaz değişeceğini hissettim. O gün eşimle tanıştım. Geçen hafta hayatım yine inanılmaz değişecek hissi geldi umarım sebebi green card olur. Umarım hayallerimize kavuşuruz 🎀
-
Eyyyyy Amerika sen kimsin ya...
herkese hayırlı cumalar :) -
@Riethian Tabi orası öyle millet dolarla borçlanıp altın felan alıyor günün sonunda kazançlı çıkıyor, biz tl ile borçlanmaya çekiniyoruz :)
-
@Stars bol şans inşallah. Gönlünüzden geçtiği gibi olur sonuç 🙃
-
Hayırlı günler. Günler yavaş yavaş geçiyor bakalım sonuç ne olacak bilmiyorum. Yayladaki tarla satılırsa sonuç için bir mesaj olabilir. 😀
-
Evet Haftalık Rootumuzu Atalım bakalım :)
Valla Bu Sene Hiç Heyecan Heves Falan Yok :) -
@hashirama Yaylada ki tarla satılırsa gc çıkmasa bile bir Abd tatili yapılır :D
-
@Atlantis00 valla 1030 metre kare yer 2 milyon Tl emsalleri düşünen varsa çevrende 1.5 milyona bırakırız. Aracı olursan komisyonunu alırsın gc çıkarsa Türkiye'deki masraflar ve bilet masrafların çıkar 😂
-
@hashirama Benim çevremde şu an 1,5 milyon lira verecek biri yok hocam maalesef :D
-
@Nur-Cennet-Seker umarım iyi şanslar ✨
-
herkeze merahabalar forumda yenıyım ve sıze sormak ıstedıgım bır soru vardı soruyu yanlıs konu altında sormus olabılırım :) dedıgım gıbı yenıyım green basvurusu yaptım ve eger cıktıgı taktırde bıldıgınız uzere amerıka dan bır adres gostermemız gerekıyor orada bır tanıdıgımız olmadıgı ıcın dogal olarak bu ısı en kolay nasıl yapabılırız yardımcı olabılecek varmı hepınıze sımdıden tesekkur ederım
-

-
@EzgiLera sizin avukatınız kim acaba? Bir tavsiyeni var mı?
-
@ÖzlemBiyo, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@EzgiLera sizin avukatınız kim acaba? Bir tavsiyeni var mı?
Ben DV ile aldığım için greencardı, avukat ihtiyacım olmadı. Benim bizzat deneyimlediğim ve tavsiye edebileceğim bir avukat da yok. Forumda tavsiyem edilen bazı avukatlar, avukatlık firmaları mevcut. İhtiyacınıza göre içlerinden seçebilirsiniz. Eğer işinizi görüyor ise Muslu Hukuk’a bakmanızı tavsiye ederim. Foruma katıldığım ilk günden beri buradalar ve birçok kişiye yardımcı olduklarına da bizzat şahit oldum. Forumda kendilerine ait bir başlık da bulunuyor.
-
Geçen senelerde buralar nasıldı hiç bilmiyorum ama bu kadar heyecanlı olmama rağmen insanların bu kadar hevessiz olması beni üzüyor. Çok mutsuz heyecansız bir halk olduk insanlarımız çok umutsuz 🥲
-
@boredeng sıralamanız kaçtı merak ettim dosyanızı taşıdığınız için
-
@EzgiLera çok teşekkür ederim 🙏🏻
-
@Nur-Cennet-Seker imza kısmında mevcut. 18k sıram.
-
@Nur-Cennet-Seker Ben her şeye heyecanlanan bir kişiliğim öyle ki yılbaşı bileti alayım yada magnum çubuklarını biriktirip çekilişi bekleyim ona bile heyecanlanırım hiçbiri çıkacağından değil de bendeki adrenalin bağımlılığı gibi bir şey. Gc yi de o yüzden seviyorum herkes sonuç açıklanma gününde heyecanlanıyor atmosfer tam bir kaos :beaming_face_with_smiling_eyes: Sırf o gün için heyecanlanıyorum bende çıkacağından değil
Geçen bir tanıdığım f1 vize mülakatına girmiş konsolosluğun içerisi kaosmuş ağlayan ağlayana her şey mevcutmuş :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 haha kaostan beslenme dedikleri bu olsa gerek. Bu 4. olacak bir şeylerin değişebileceği ihtimali bile heyecanlandırıyor gerçi. Doğru yoldasın aynen devam 😅
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum