Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba dostlar 2024 mayıstan beri usa’dayım başıma talihsiz bir olay geldi ve birçok özel dosyamın olduğu bavulum kayboldu. Üniversiteme mail attım ve gazeteye kayıp ilanı daha sonrasında müracaat etmem gerektiğini söylediler. Lise diplomamı konsolosluk aracılığı ile buradan alabilir miyim? normalde halk eğitime yazılı dilekçe vermemiz gerekiyor fakat ben şuan türkiyeye gidemem. Farklı bir işe girmem gerekiyor ve bu belgeleri istiyorlar ne yapmalıyım veya burada birşey yapabilir miyim ülkeye gitmeden, annemi vekil gösterebilir miyim? cevaplarınız önemli şimdiden teşekkür ederim.


  • @UniqueCowboy slm bildiğim kadarıyla konsolosluktan vekalet gönderebilirsiniz. ama size önerim konsolosluğa yazmak yerine bizzat gidin.


Benzer Başlıklar

  • 35
  • 1
  • 8
  • 222
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum