Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @dtdrn kızımın vize basvusu benim vizeyi bekliyordu benim vize gelince tekrar gönderdik pasaportunu. Sanal bekleme olayından önceydi dosyanın ilk açılışı.

• ⭐⭐⭐⭐

@dtdrn bence biraz daha beklemenizi tavsiye ederim ama şu ana kadar çağırılması gerekiyordu. İşlemiz ile ilgili detaya hakim olmadığım için net bir şey söylemem doğru olmaz.

• Gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum, 15 günde geliyor dedikleri çocuk vizesi için posta maili bile gelmedi. Sordugumda otomatik yanıt alıyorum.

• @dtdrn süreçler uzun sürüyor maalesef. Kızımın durumu 3.5 haftadır approved olarak bekliyor. Gönderdikten sonrada süreler belli olmuyor. Ocak ortası Avrupa yolculugumuz var haftaya gelmezse kızıma için ikinci pasaport çıkarmam gerekecek.

• sonunda kızımın vizeside bugün issued oldu.

• Merhaba 5 aylık oğlum için vize başvurumu tamamladım. Benim ve eşimin 10'ar yıllık vizesi mevcut 2034'e kadar. Oğlumun yaşından dolayı mülakata gerek olmadığı için posta yoluyla evrakların gönderilmesi istendi. Evrakları posta yolu ile gönderdim.

Ayın 20sinden beri Application Received olarak gözüküyor. Açıklamasında 2 iş günü sonra tekrar kontrol edin diyor ama 10 gün oldu hala aynı şekilde. Daha approved olmadı. Ocak sonu şubat başı gibi bir seyahat gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Bir problem mi vardır acaba yoksa süreç yavaş mı ilerliyor?

• @vr00 süreç çok çok yavaş ilerliyor

• @vr00 size posta maili ne zaman geldi? Ben 31 Ekim de başvurdum sizden 5 gün sonra ve hala mail almadım? Acaba birşeyi mi yanlış yapıyorum?

• @vr00 bizde 16 aralıktan beri aynı durumda bekliyoruz

• @dtdrn 26 ekimde başvurmuşum, 11 aralıkta posta maili gelmiş.

• @dtdrn merhaba bizde bebeğimiz için 7 kasımda başvurduk henüz mail almadık siz bizden önce başvurmuşsunuz mail alınca yazabilir misiniz teşekkür ederim ☺

• Maili aldım. 26 ekimde ds160 formunu doldurup başvuru yapmıştım. 47 gün sonra 11 aralıkta pasaport ve diğer tamamlayıcı ek belgeleri posta yoluyla göndermem için mail geldi. Pasaport ve belgeleri gönderdim yaklaşık 20 gün oldu hala application received olarak gözüküyor. Pasaport ve belgeler teslim alınmış büyükelçilik tarafından ama henüz inceleme veya bir işlem başlamamış olarak gözüküyor. Benzer sürede işleyen bir sistemse eğer sizin de kısa süre içerisinde mailiniz gelir diye düşünüyorum.

• Merhaba bebeğimiz için başvurunun üzerinden 10. Haftaya girmek üzereyiz bundan sonrası için konsolosluk ile mi iletişime geçmem gerekiyor çünkü 8 hafta diye biliyorum. Bu zamana kadar herhangi bir mail gelmedi

• ⭐⭐⭐⭐

@zeynepebe

Eğer ki özel değilse bir soru soracağım. Viyana’daki mülakat tarihinize kadar bebeğiniz için mülakatsiz vize talebiniz onaylanırsa, Viyana’da mülakat sonrası bebeğiniz için almış olacağınız turistik vizesi iptal edilecek ve göçmen vize uygulanacak bebeğiniz dahil tüm ailenin pasaportlarına.

Bebeginize turistik vize alma ihtiyacınız Viyana mülakatınız öncesi turistik ABD seyahati mi yapmak istiyorsunuz veya olası AOS seçeneğini de mi değerlendiriyorsunuz?

Bir sonraki bültende current olmanız ve VIE’dan mülakat tarihinizi bir an önce almanız dileğiyle 🙏🏻

• @zeynepebe Bizimde tam 8 hafta oldu hiçbir ses yok henüz.

• @ATS16 çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. evet aslında iki seçenekte düşündüğümüz durumlar ama öncesinde ailecek gitmek istiyoruz asıl neden bu.

• @Mehmet-Fatih-Aslan mail aldığımız durumda birbirimizi haberdar edersek çok mutlu olurum.

• Merhabalar,
    Bazı aylar 6 hafta bekleme süresi olan mailin 2 haftada geldiğini bazılarının 8 haftada geldiğini görüyorum.
    Ben kızım için 5 Aralıkta başvurmuştum. 6 haftalık sanal bekleme sırasına alındı. 6 hafta dün doldu mail gelmedi. Mail gelirse buradan da yazarım.

• ⭐⭐

Kasım 20 de başvurduk henüz bizim de mail yok

• GÜNCELLEME;
    Kronolojik
    26 ekimde ds160 formunu doldurup başvuru yapmıştım.
    47 gün sonra 11 aralıkta pasaport ve diğer tamamlayıcı ek belgeleri posta yoluyla göndermem için mail geldi. Pasaport ve belgeleri gönderdim.
    20 Aralıkta belgeler büyükelçiliğe ulaştı. 20 aralıktan 23 ocak a kadar sadece belgelerin ulaştığı (application received) yazıyordu.
    23 ocak 2025 itibarıyla başvuru Approved olarak gözüküyor. Birkaç gün içerisinde Issued olmasını bekliyorum.

Kısacası 14 yaş altı posta yoluyla başvuruda komple süreç 26 ekim 2024 - 30 ocak 2025 olarak düşünebiliriz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |