Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

Keşke İzmirde de az biraz kar yağsa, gerçi burda biraz lapalasa bile her şey birbirine girer trafik felç olur hayat durur her yer tatil olur
bakalım birkaç yıl sonra hayat nereye götürecek bizi
e İzmirin sizde ayrı bir yeri olması çok doğalmış hayatınızda, sevdiğiniz kadınla tanışmanıza vesile olmuş ne mutlu size. Benim için de Ankara tüm kasvetiyle gençliğimdi orda büyüdüm orda üzüldüm ne biliyim orda aşık oldum orda evlendim tüm griliğiyle sevdim ama çocuk olunca kuyruğu kıstırmış gibi ana babamın yakınına geri döndüm