DV2026 Sohbet Odası
-
Bakıp bakıp iç çekeceğimiz sayacımız hala ortalıklarda yok

-
-
@Raskolnikov-0 herhalde covid dönemi yüzünden gidemedi onlar normalde gc kazansanız gidebiliyordunuz
-
@T-C-Kubilay-Dikici Yılbaşıydı ramazan ayıydı derken göz açıp kapayana kadar geçiyor vallahi...
-
@newbie97 en hızlı ramazanda geçiyor
onun dışında bende durağan ilerliyor -
@T-C-Kubilay-Dikici Bu yılı kaçırdım da yeni yıl yaklaşıyor bir ara duvar takvimi alayım bari 2025 in. Orada önemli günleri işaretlerim göz önünde durur her şey
Her gün uyanınca bir sayfa koparırım benim aile büyüklerimde vardı koparırlardı 1 sayfa oturup yarım saat onu okurlardı

-
@newbie97 bu sene ramazan bayramı hafta sonu başlıyor kurban bayramı da aynı 2025 tatil günleri kötü denk geldi

-
@T-C-Kubilay-Dikici Bana etki eden bir yanı olmuyor da çalışan için sıkıntı, aslında ekonomi için de sıkıntı malum tatillerde kredi kartlarının son kuruşuna kadar kullanıyor millet. Ne kadar az tatil o kadar az benzin tüketimi ülke için

-
@newbie97 Tatil olmasa ben patlarım muhasebeciye şimdi sordum içerde 60 gün iznim var 20 gün daha gelecek temmuz2025 de izinlerimi genellikle zorunlu tatil günleri kullanıyorum onun dışında yoğun bir işim olduğu için kullanamıyorum yerime bakacak kimse de olmayınca tatile gitsem de çalışıyorum ama resmi tatillerde herkes tatil olunca arayan soran olmuyor 2024 tatilde cruise ile yapınca denizde telefon çekmiyordu o kadar rahattım ki 1 hafta kimse ile görüşmedim

-
Merhaba arkadaşlar, ilk defa bu yıl başvurdum (yaştan dolayı) herkese iyi şanslar diliyorum.
-
@T-C-Kubilay-Dikici Baya bir izin birikmişiniz var turist vizeniz çıkarsa kullanırsınız bol bol
Bu aralar youtube anasayfam hep irlandalı doldu biri gitmiş oraya çalışmaya böyle uzun uzun videolar çekmiş, bende arka plan sesini sevdiğimden açıyorum arkada dinliyorum -
@JesusLord, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Bir arkadaş çekiliş çoktan yapılıyor demişti, ama çok ihtiyacım var ya Noel’de geliyor yılın en güzel dönemine giriş yapıyoruz her ne kadar Türkiye’de artık kar yağmasa bile

Şom ağzımı açmışım arkadaşlar kar bekleyen ve sevenler kavuştu sanırım

-
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Bakıp bakıp iç çekeceğimiz sayacımız hala ortalıklarda yok

Bakıp bakıp iç çektim.

-
@newbie97 bekar olsam irlanda düşünürdüm ankara anşlaşması ile gitmeyi

-
Merhabalar sizlere bir sorum olacaktı belki bu konu hakkında bilgi sahibi olan forum üyelerimiz vardır. ABD ye gönüllü iş bulup gitmek mümkün mü? Ve mümkünse hangi vize türüyle gidiliyor teşekkürler.
-
@Onur-Kürekçi Günaydın sorularınızın cevapları bu konu başlığının altında var
-
Günaydınlar kaldı 156 gün

-
Hava şu an -2 derece. Gece vakti 1 metre ötemdeki cam komple açık uyuyakalmışım malesef. Camı açıyorum uyuyaklıyorum kapatmayı unutuyorum malesef genelde böyle oluyor. Bi uyandım sapasağlamım, ne olur ne olmaz diye lugol iyot içtim 3 damla.
Herhangi bir boğaz ağrısı, burun akıntısı vs yok. Soğuk hasta etmez virüsler hasta eder cümlesinin yaşayan örneğiyim

-
@T-C-Kubilay-Dikici mezuna kaldim suan, almanyaya gidis planim var ancak eskiden beri hep ank antlasmasi ile irlanda aklimda vardi sizin mesajinizla tekrar bir isik yandi ancak mezuna kalmis birisine vize verirlermi dil okulu irlanda icin, bu arada bizim ailenin üstüne mal varligi yok tum mal varligi abim ve ablamin üstüne ben bizim mal varligi olarak onlari gosterebiliyormuyum? Mesela abimin mal varligini gosterebiliyormuyum (bekar) ?
-
Herkese selam, 40 yaş üstü biri olarak bu sene ilk defa ben de katıldım. Sanırım uzun bir süre bu forumda zaman geçireceğim

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum