DV2020 bekleme odası
-
@ahmet-34 internetten ulaştığım rakamlar.daha önceki yıllar daha az 3000 civarı
-
Merhaba,
Herkesin şans yanında olsun.
Haa bu arada - Şafak 83
Sevgiler Saygılar
-
plaka Düzce. Plakalar hayirli olsun
-
@calibraturbo bu ne yaw askerliği tekrar yaşıyoruz.plakalardan saymaya gene başlıyoz
-
@calibraturbo yani şafak COMOLOKKO!!!
-
7 Mayıs doğum günüm güzel bir hediye olur çıkarsa :)
-
Comolokko mu artık mokoko mu olucaz bir süre sonra belli olacak. Evet askerlikteki debelenme hissini burada da yaşiyoruz. chromium başkan vardı kayboldu bu aralar
-
@annecik DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Evet aslında kazananlar şimdiden belli sadece açıklama için Mayıs ayı bekleniyor belkide,ne dersiniz yoksa son haftada mı çekilişi yapıyorlar? Çekiliş dediğimiz bir bilgisayar programı başvuranları süzgeçten geçirip aralarından rastgele seçim yapıyor
Su konudan bazi bilgiler ogrenebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/275/sayılarla-green-card-lotosu-diversity-visa-sürecine-bakış
-
Ben şahsen rakamlara hiç bakmıyorum. Hatta göz ucuyla fark edersem üzerinden geçiyorum. Bence pozitif bakışta yarar var. ^.^
-
@ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Form dan en fazla 5 yada 10 kişi kazanır gerisi gene bekler bence :))
5 kişi bile çok. Geçen sene yanılmıyorsam 2 kişiye çıkmıştı.
-
@sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@ahmet-34 yüzbinlerce başvuru vardır türkiyeden bakacağız artık.kısmet şans belki güler.sonuçta DV 2018 de 4390 kişi türkiyeden kazanan olmuş.%10 a tekabül ediyor.sonuçta az rakam değil neden olmasın.tesellide mi bulmayalım :)
Kazananların aileleriyle yani eşler ve çocuklarla olan toplam olabilir o.
-
arkadaşlar Trump duvar için ulusal acil durum ilan ederse bir ara konuşulan puanlama sistemini de onaylayabilir mi bunu bilen var mı içinizde?
-
Bu ileti silindi! -
@labrador o yasa kongreden geçmez yeterli çoğunluk yok. ama ulusal acil durum da da geçebiliyorsa sıkıntı eğer edemiyorsa rahatlayabiliriz. Trump ara seçimlerden sonra bir daha hiç ağzına bile almadı zaten.
-
şafak piskevit 80 osmaniye gejejilerr nerdesiniz
-
trump ın görevden alınması hakkında haber gördüm.böyle bir söylenti varmış.inşallah doğrudur.adam değişik.green card çekilişini iptal eder diye çekiniyorum.
-
@wwinter biz kendimizi motive etmeye çalışıyoruz siz neden içimizi karamsarlaştırıyorsunuz arkadaşlar.
-
@sadikcagan boş söylenti tantana Trumpın görevden alınabilmesi için kongre de 3/2 çoğunluk gerekir o çoğunlukta yok.
-
gecen sene bu forumda 50 kisiye cikar diyordum 2 kisiye cikmisti .. bu seferde umarim 2 kisiye cikar diyeyim 50 kisiye ciksin :))))
-
80 gün kala karartmayın enseyi :) isteyen herkese çıksın, elele halay çeke çeke gideriz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum