DV2026 Sohbet Odası
-
@caner92 katılıyorum, fiyatlar çok uçuk. ben 2021'de 2700 dolar ödemiştim. dolar 8-9 idi, döndüğümde 16-17

sonuç olarak o parayı hatta harcamanıza/gezi planınıza göre fazlasını kazanıyorsunuz belki ama ilk etapta bir öğrenci için zorlayıcı bir bütçe, hele bu dolar kurunda -
@Witch-Lilith ilk müsait zamanda ilgileneceğiz

-
@gucarslan Çok teşekkürler

-
@T-C-Kubilay-Dikici Ben yaz ayına denk getirmek istediğimden pek acelem yok doğrusu, dijital fotoğraf vs her şeyim hazır sadece doğru anı bekliyorum, içimden gelmesi lazım yoksa 10 dk lık iş ds160 doldurmak.
Birde galiba zam geliyor, eskiden 160 dolarmış şimdi 185 olmuş galiba. Bu ihtimali de göz önünde bulundurarak yılbaşından önce yapacağım
Randevuyu kendim öne çekebileceğime inanıyorum muhakkak denk getiririm
-
@newbie97 birşeyi ne kadar ertelersem benden o kadar çok uzaklaştığını gördüğüm için artık ne planlıyorsam direk yapıyorum umarım evdeki hesabınız çarşıya uyar

-
@T-C-Kubilay-Dikici İnşallah sizde bol bol youtube dan mülakat deneyimleri videosu izleyin, az çok şekillenir kafanızda
-
kaç gün kaldı

-
@newbie97 Videolar genellikle eski veya danışman şirketlerin reklamları dolu ben ilgili konu başlığında ki deneyimleri okuyorum yarın @lawyergirl mülakatı var onun deneyimini merak ediyorum inşallah vizesini de alır bbizimde içimiz rahatlar
-
@T-C-Kubilay-Dikici Benim anasayfama hep bireyseller düşüyor

Adamın teki başvurmuş red almış yine başvurmuş red almış sonra bir daha başvurmuş bu sefer onay vermişler. Dördüncü seferde alan da var vizeyi. Gerçi vizenin çıkacağını kesin bilsem ben de 4. sefer randevu alırdım da malum belirsiz
Bakalım yarın @lawyergirl ne yapacak
-
@T-C-Kubilay-Dikici Amin siz de inşallah

-
@lawyergirl Güzel enerjiler yolluyorum güzellikle kolaylıkla geçsim

️

-
@siraysessiz Teşekkür ederim inşallah
️
️
️
-
Bu sene 3.başvurum. Ama diğer senelerden farklı olarak çok değişik bir heyecan var içimde. Sanki bana çıkmış da gününü bekliyormuşum gibi. İsteyen herkesle orada bir gün buluşmak ümidiyle..
-
-
@rnc Teşekkürler
-
Arkadaşlar eşimin doğum yerini ilçe yerine il yazmışım talihliler arasında eğer yer alırsam sorun yaşar mıyım sizce?
-
@Fuat-Yetişkin Bu hatalar ufak hatalar diye geçiyor sorun teşkil etmez
-
Her sene mayısı beklemek.. sadece Amerika’da yeni bir hayata başlamak isteyenler bilir

-
@JesusLord En zor geçen aylar bu zamanlar bence

-
@JesusLord Loto çoktan çekiliyormuş zaten yıl bitmeden boşa bekliyoruz valla 5 ay...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum