DV2025 Sohbet Odası
-
@TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@minnesota Doğrudur
Umman Hong Kong a göre daha ucuz görünüyor.
-
@minnesota evet bende öyle bir analiz yaptım bütün bu hesaplar amerikaya gidene kadar bütçeyi genişletmek ve maliyetleri düşürmek
KCC den yanıt bekliyorum Taşıma talebinde bulundum -
Dosyamı Muscat a taşıdım. Muscat için watsapp telegram gurubu var mı bilenler yardımcı olursanız sevinirim.
-
Merhabalar,
2018 yılında work and travel ile Amerikada bulundum. WAT programı için SSN almıştım. Bu SSNi greencard alırsam kullanabilir miyim?
-
@TuttoSPORT sanırım yok
-
@Oğulcan-Çağın kullanabilirsiniz . Numaraniz zaten ayni kalacak . GC aldiktan sonra SSN karti ustunde bir kisitlama varsa kaldirtabilirsiniz .
-
@ramsen18 son sorum vize için begelerinizi apostilli noter onaylı mı vermiştiniz yoksa düz ing çevirili mi?
-
Selamlar, Greencard ile aralık ayında ABD'ye giriş yapacağım. Öncesinde 3 günlüğüne Mısır'a girmem herhangi bir sorun teşkil eder mi ABD'ye girişte?
-
@misha90 ben İran ve Rusya’ya girmek durumunda kaldım ABD’ye göçmen vize ile ilk seyahat öncesi göçmen vizenin olduğu pasaport ile, diğer pasaportum İngiltere vizesi için aracı kurumda olduğu için. Sorun olmuyor, merak etmeyin 😉
-
@TuttoSPORT Apostil Noter Onay, detaylı bilgi istersen mülakat deneyimimi okuyabilirsin.
-
Merhaba visa bulletin da Avrupa için 6000 yazıyordu 6000 e kadar çağırıyorlar mı şuan ne aşamada?
-
@mr-wolf Selamlar...Normal çalışan postlar çağırıyorlar, Ankara için aynı şeyi söyleyemiyoruz....Sizin mülakat yeriniz neresi, excel tablosunda isminizi göremedim. Bilgilerinizi eklerseniz süper şahane olur..
-
Sizce Kasım ayında Ocak ayı için mülakat dağıtımı yapılır mı Ankara'da, neler düşünüyorsunuz? Hep yavaşlığından konuşuyoruz ama ben mülakat dağıtıp az insana dağıtırlar diye bekliyordum Ekim mülakatları harici hala bir mülakat dağıtımı yapılmadı, numarama göre bu ilk dağıtılacak mülakat tarihlerinde sıranın bana gelmesini bekliyorum artık ama beklemek ne zor şeymiş gerçekten :(
-
@ATS16 Teşekkürler abi içime su serptin :)
-
@Flight101 ben yaşamak istediğim şehri yazınca o ismimi değiştirmiş şimdi düzelttim :) ben Ankara da gireceğim nasip olursa 93xx tahmini ne zamana gelir?Bi tahmin de bulunabilirmisiniz?
-
@mr-wolf Merhaba, % 97 size Ankara dan sıra gelmeyecek.
-
@mr-wolf Benim bu konuya net bir rakam yada oran verme durumum yok..Ancak son iki senenin sonuçları ve bu senenin ilk ay Ankara mülakat verilerine bakarak işlerin iyi gitmediği görülmektedir. Bu başlığın ilk iletisinden bu yana birçok sayısal veri paylaşıldı. Herkes bu verileri analiz ederek risk ve maliyet analizini yaparak sürecini yönetiyor. Vize süreci bireyseldir.
Tablodaki düzeltme için teşekkürler.🤝
-
Gider ayak ya güzel bir dağıtım yaparla, yada geçen senelere benzer gidebilir. 20 Ocak a kadar Demokratlar ne yapacak göreceğiz.
-
@fahriakc merhaba nasıl böyle bi oran çıkardınız?Önceki seneleri analiz ederek mi? yoksa trump seçimi sebebi ile mi?
-
Dikkatimi çeken bir konu var. Bunu 4 sene yaşadığım Almanya'da da görmüştüm, bu forumda da görüyorum.
Türkler olarak konfor bölgemizden çıkmayı çok sevmiyoruz. Her şeyi birilerine yaptırıp, emek harcamadan direkt bana bilgiyi versin, direkt bana iş versin, direkt bana her tüyoyu anlatsın istiyoruz.
Hap bilgi, hap yol haritası. Herkes bunu arıyor.
Mesela forumda o kadar çok post var. Girer girmez kimse foruma 30 dk bile vakit ayırmadan en basit soruları buradan sorup akabinde insanların bu soruları hızlıca cevaplamasını bekliyorlar.
Yurtdışında da aynısını defalarca gördüm.
Türkiye'de el bebek, gül bebek yetişenler, en ufak bir iş söz konusu olduğunda arayacak birisi olanlar ya da 'kullanacak' tanıdığı olanlar gurbette acayip çuvallıyor. Bilgi her yerde var. Yesilkartforumda da var, Reddit'te de var.Burası ne güzel Türkçe içerik, kendi vatandaşlarımızın tecrübeleri tabiki de çok değerli ama sonuçta ulaşmak için yine emek harcamak zorundasınız.
Trump'ın konuşmaları, mesajları, vaatleri ortada. Ararsan buluyorsun, çok detaylı şekilde deneyimlerini paylaşan arkadaşlar var. Sağolsunlar, her şey net.Arada heyecanla, panikle, korkuyla karıştırdığımız, anlayamadığımız ya da anlam veremediğimiz şeyler olduğunda da zaten forumda herkes yardımcı oluyor.
Ama çok fazla tekrarlayan post görüyorum.
Her gün giriyorum ve aynı konular.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum