Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici

ailecek başvurunlar görece daha çok vizeleri onaylanıyor. bu sizin için şans.

Burada benim kişisel deneyimim şu oldu, mülakatta sizden detaylı şeyler duymak istiyorlar, kişi kendini ifade edebilmeli.
    Örnek : Amerika ya neden gitmek istiyorsunuz ?
    Cevap : Turistik.
    Bende olsam bu cevaba vize vermem. Hani plan nedir ne yapacaksın kaç gün vs. detaylı ifade etmek önemli.

Bizden önceki bir bayan red yedi, Profili : Erasmus yapmış almanyada , ingilterede dil yapmış. Ama yukarıdaki soruya verdiği cevap şuydu : Abim amerikada onu görmeye gidicem.

E kardeşim senin abin türkiye ye geldiğinde zaten görüyorsun sırf bunun için gidilirmi 🙂

Umarım sizde alırsınız.

• ⭐⭐

@beceke vizeniz hayırlı olsun tebrikler. Uzun zaman sonra farklı sayılabilecek sorular içeren bir deneyim okudum. Başarılı bir mülakat tecrübesi olmuş cevaplar tatmin edici.

• @beceke nasil one cekebiliyorsunuz anlamiyorum. Biz de 3 kisilik bir aileyiz gece gunduz bakiyorum bosluk yok.

• @new_life evet grup randevusu çok acilmiyor. Erkene ceken arkadaşlar tek kişi genelde

• @new_life sürekli bakmanız gerekiyor ara ara değil 🙂 ben 4 kişilik randevu çektim. başarılar

• Merhaba kayınvalidem için Amerika vize başvurusunda bulunduk geçen sene benim orada doğum yapmam onun vizesini etkiler mi ? (Ds formunda birlikte gideceği kişilere kendimi yazdım ) ds formunda adımdan bilgilerime ulaşılma ihtimali var mı

• Merhaba annem mülakata girecek ben geçen sene orada doğum yapmıştım sistemlerimde bunu görürler mi

• @cihantr merhaba annem için bot ile aldım girdi aldı vizesini. Bunu bilemezler,bilseler de umursamazlar diye düşünüyorum.simdi kuzenim için kurdum bakalim.

• Herkese merhaba. Dün Ankara’da mülakata girdim ve vizem onaylandı. 8 yıllık avukatım son 1.5-2 yıl içinde Almanya, Avusturya, Hollanda, Yunanistan ve Çek Cumhuriyeti’ne turistik seyahatlerim oldu. Mülakatı gerçekleştiren konsolos ile görüşmemiz şöyle gerçekleşti:

K: seyahat amacınız nedir?
    B: turistik amaçlı seyahat düşünüyorum bir de doğum günüm var ABD’de kutlamak istiyorum.

K: Nereye gitmek istiyorsunuz?
    B: Newyork ve Chicago

K: Ne iş yapıyorsunuz?
    B: Avukatım 8 yıldır.

K: Evli misiniz?
    B: Hayır bekarım.

Pasaporttaki Schengen vizelerine tek tek baktı ve vizenizi onaylıyorum dedi.

Genel olarak onay oranı yüksekti diyebilirim.

• ⭐⭐

@waroflaw tebrikler vizeniz hayırlı olsun

• ⭐⭐

@waroflaw vize verilmesinin sebebi;
    -yakin zamanli schengenler
    -uzun suredir avukatlik yapmaniz

Hayirli olsun

• @mesut1905 çok teşekkür ederim.

• @charon çok teşekkür ederim.

• @orhanozbekk Merhabalar
    Anne babanizin ilk basvurusu sonrasi reddi onayi cevirmek icin profillerinde bir farklilik oldu mu acaba? Surecte schengen ulkesi ya da mulakatta farkli bir sey soyleme gibi.
    Benim ailem malesef iki gun once red aldi. Surecte yurtdisi cikislari yoktu hic, cocuklarimizi ziyaret edecegiz dediler ve red aldilar. O nedenle tekrar basvuruda neyi degistirebiliriz acaba diye dusunuyorum.

• @graombze
    6 Kasım 2024’te, annem, babam ve kız kardeşim vize başvurusu için Ankara’daki konsolosluğa gittiler. Annem ve babam vize aldı, ancak kız kardeşim alamadı. Sorular şu şekildeydi: “Emre kim, neyiniz olur? Yeşil kartlı mı yoksa vatandaş mı?” Sonra kız kardeşime dönüp, “Okuyor musun? Kaça gidiyorsun?” diye sormuşlar. Ardından, “Hmmm” deyip kız kardeşime “Üzgünüm” demişler ve annemle babama “Hayırlı olsun” demişler. Annem biraz ısrar etmiş, “Abisini görmeye gidiyor, neden olmaz diyorsunuz?” diye sormuş. Onlar da “Üzgünüz, sisteme girdik” demişler.

Kardeşim üniversite son sınıfta. Vize alamamasını anlasam da üzüldüm. Tek bir sıkıntı var: Benim green kartım var ama annem ve babam bunu tam bilmedikleri için vatandaş demişler. Umarım bu bir sorun yaratmaz.

• ⭐⭐

@emre71 bu tur seyleri yapiyorlar ailenin Geri donmesini garantilemek icin.
    Kiz kardes genc Ve kendisini ulkeye baglayan cok birsey yok.
    Diger ulkelerde de bu tur seyler yaptiklarini duydum. Herkes kendi profiline ozel degerlendiriliyor.

• @emre71 çok teşekkür ederim canım benim ben de çok heyecanliyim insallah güzel haberler veririm. Ekstra istedikleri birsey var mi? Neler gotursunler

• @graombze bi tek nufus kayit ornegine kontrol etmisler baska hicbirseye bakmamislar.
    Bizimkilerin ilk yurt disi seyehati olacak ama Turkiye iki torun ve diger kardeslerim var bu sebeple cok kolay olmus onlar icin, iste bi tek Emre vatandas demisler halbuki ben green kartliyim. Umarim bu bi sorun olmaz.
    Onun disinda rahat olsunlar streese gerek yok herkes yardimci olmaya calisiyormus.

• @emre71 bence hiç bir sorun olmaz merak etme aldilar artik vizeyi insallah annem babam için de sonuc aynı olur çok dua edin bize

• @graombze suan seni benden iyi anlayan kimse olamaz dun gece 3 e kadar uyumadim annemlerin aramasini bekledim 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |