Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@varbihayalimiz

1. evde kendiniz çekin dışarı çıkıp fotoğrafçıya para vermenize gerek yok zaten
    2. beyaz bir çarşafın üstüne bebeğinizi yatırın ve seri pozlar çekmeye başlayın, biz yeğenim için öyle yapmıştık zamanında sonra içinden en uygun olanı seçersiniz. Bebeklerin fotoğraf kuralları biraz daha esnekti diye hatırlıyorum onada bakın seçerken

• @MomisCan çok teşekkür ederim cevabınız için, yukarıda @newbie97 hocamın dediklerini görünce "amaaan başvuralım gitsin" diyesi geliyor insanın :))

• yılların verdiği alışmışlıktan olsa gerek bu güne kadar başvuru sayfasına hiç girmedim 😕 az önce duvarın önünde zbam zbam misali fotolar çekilip hızlıca başvurdum her yıl biraz daha heyecanını yitiriyor insan.

• ⭐⭐⭐

@varbihayalimiz Başvurun gitsin hocam bu arada forumda çok var 2 sene üst üste aynı fotoyla başvurup kazanan... Adamlar sadece kimlik fotosu gibi uygun foto yapın istiyor o yüzden kuralları koymuşlar mümkün mertebe insanlar dikkat etsin istiyorlar. Yüz tanıma sistemi senin kaşını gözünü tarasın yeter gerisi mühim değil

• Benim gozlemledigim kadariyla cok isteyenlere cikmiyor. 😃

Pek takip etmeyenlere veya 3 den az basvurmus olanlar genelde daha sansli.

• @Atlantis00 54 yasındayım ülke ülke geziyorum. Abd vizesini de aldım. Ama greenkart cikarsa ailecek gider yerlesirim. Bu yaştamı falan demem.

• @ugurksknbck o sene bu sene inşallah

• Bir sorum olacaktı. Fotoğrafın arka planını uygulamadan beyaz yapıp öyle kayıt yaptığımızda başvuru boşa gitmiş olur mu ? Sürekli öyle yaptıysan başvurun olumsuz oldu otomatikman fala diye söylüyorlar.

• @newbie97 annem de bana aynısını diyor. anne burada mutlu değilim diyorum. mutlu olmamı istemiyormusun diyorum. evet diyor. o zaman benim amerikaya gitmem lazım diyorum. olmaz yanımda mutlu ol gitme ediyor. çıksın gözünün yaşına bakmam basar giderim.

• Duvara textursuz genis beyaz kagidi serip birine onden flashli cep telefonuyla cekim yaptirsak olur dimi. Arka golgeyi onlemek icin de fotograf cekilenin eline isik kaynagi verip duvara tutturtsak?

• ⭐⭐

Günaydın hayırlı sabahlar güzel bir güne başlayalım 🙂

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Günaydınlar, artık rutin oldu bende kalkar kalkmaz randevu bakıyorum nvi den. Birde en yakın nüfus müdürlüğü var orası da şansıma %100 dolu hep. Tek çare sabah 9.30 da randevular açılıyor istediğim güne randevu denk getirebilmek 🙂

• ⭐⭐

@newbie97 Pasaport için mi ?

• ⭐⭐⭐

@baba-yaga Sizi en azından sevip dinleyen bir aile bireyiniz var işin iyi tarafından bakın

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Evet yenileticem randevu bakıyorum. Haritaları açtım en yakın ve ulaşımı kolay nvi buldum ama randevular havada kapılıyor onda da. Başka yerlere gitmeye kalksam aşırı yol uzuyor ve yorucu oluyor

Ankaranın toplu taşıma sistemi sağolsun 😁

• ⭐⭐

@newbie97 Umarım istediğinzi güne istediğiniz yerden bulursunuz 🙂 bu arada ankaralısınız sanırım 5 aralıkta vize görüşmem için konsolosluğa en yakın olan Downtown Ankara Hotel yer ayırttım eşim ve kendim için bir kaç gün önce arkadaşım ankarada her otele gidilmez dedi pek hoş olmayan şeyler söylediler bu otel için yorumlara baktım kötü birşey duymadım biliyor musunuz burayı

• @T-C-Kubilay-Dikici ulusta ki otellere gitmeyin bence

• ⭐⭐

@10urdmn ets olan bir oteldi genellikle ets oteller sıkıntı olmuyor diye düşünüyorum birde konsolosluğa yürüyüş mesafesinde olmasından tercih ettim konya ikamet ettiğim için hızlı trenle gideceğim 4 ünde akşam gireceğim 5inde 8.30 vize görüşmem var öğlende çıkacağım otelden

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Yok hocam o oteli bilmiyorum ama konumu iyi gibi. Bir otel düşünün solunda malum parti ilçe başkalığı, sağında aşti, altında abd konsolosluğu olan. Baya iyi merkezi yerden tutmuşsunuz ne kadar kötü olabilir ki 😁

• @T-C-Kubilay-Dikici otelin ismini yeni gördüm, o otelde sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Merkezi ve güvenli bir yer

Benzer Başlıklar

• 30813
  • 22191
  • 682
  • 6
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |