@gnollzy soru sormak icin yeni baslik olusturmayin!
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
@Atlantis00 Teşekkürler söyledikleriniz için insan kendinitanımalıdır benim yaşımın artık geç oluyor dememin en büyük sebebi kendimi tanımamdır çünkü ben bir adım atıyorsam o adım için canla başla mücadele ederim mücadeleden kastım atıyorum maddi zorluk mu çekiyorum gider ek iş yaparım zor işler dahi olsa zaman geçtikçe yorulduğumu hissediyorum 5 6 sene sonra bunu söyleye bilecekmiyim bilimiyorum emin olmadığım birşey için büyük riskler almaktan kaçınırım
-
@T-C-Kubilay-Dikici Yaşım 43 ve 3 çocuğumla beraber Amerika'da yeni bir hayat kurup herşeye sıfırdan başlayacak kadar gücüm var. Daha doğrusu hevesle ve heyecanla birlikte gelen bir güç bu diyelim. Yeter ki sağlığımız yerinde olsun ve yeter ki GC alma şansım olsun. Herşeyin üstesinden gelebilirim. ve bence hepimiz gelebiliriz.. Biraz daha umut sadece

-
@Yıldıray81 Hocam zamanın ne göstereceğini bilemiyoruz 2023'de ev sahibimle kira konusunda davalık olmuştuk sebebi 1 yılda 2 kez zam yapmak istedi bende kabul etmediğim için beni çıkarmak istedi istediği kirayı verebilecek düzeydeydim ama kendimi keriz gibi hissedeceğim için bende bunun karşılığında mahkeme sürecini başlattım kiralık evlere bakarken benim yaptığım iş kriz dönemleri artar ülkemizde kriz dönemine girdi 2024 kirada oturduğum evi satın aldım ben şimdi yapmam edemem diyorum ama o yaşa geldiğimde belki gücüm kuvvetim yerinde olacak bilmiyorum bu şuanki düşüncem
-
Tünaydınlar memlekette kar havası var kar soğuğu var ama kar yok

-
Son başvuru tarihi nedir bilen var mı
-
@umut-arda-adıgüzel 5 Kasım Salı günü Türkiye Saatiyle 20.00.
-
@umut-arda-adıgüzel, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Son başvuru tarihi nedir bilen var mı
Başvuru için kalan süre 12 gün, 4 saat, 37 dakika, 47 saniye, pardon 42 saniye, pardon 38 saniye

-
Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:
T.C. Kubilay Dikici
-
Selamlar forum ailem, yarın bu kardeşinizin J1 mülakatı var. Wish me luck

-
Merhava bana 2025 gc çıktı, kız arkadaşımla evleneceğiz henüz nikah yapmadık. Ailesinde amerika vizesi olan var. "Nikahtan önce vizeye başvur, gc 2026ya katılırsan vize alamazsın. Nikah öncesi vize alır gidersen sen süreci orada devam ettirirsin" gibi şeyler söylendi kendisine. Saçmalık mı bu? Nasıl bi yol izlememizi önerirsiniz?
-
@Slaih kazanan yani asıl talihli siz olduğunuz için onun amerika vizesi almasının hiçbir önemi yok. Çünkü süreci buradan devam ettirmek isteseniz bile onun değil sizin vizenizin olması önemli
Ama şu nokta önemli numaranız 24k ankaradan vize almanız imkansız gibi, eğer sizin amerika vizeniz varsa onunda vize alması işinize şu yönden yarar birlikte aos yapabilirsiniz ama sizin vizeniz yoksa zaten hiçbir önemi yok onun vize almasının
Not: talihli olarak sorularınızı dv25 aşamaları başlığında sormanız daha iyi olacaktır bu arada
-
@T-C-Kubilay-Dikici Yazdığın bu maddelere çok güldüm
Güzel bir hayal dünyası olmuş. -
günaydın forum. son 1 haftadır çok ıssız buralar

-
@Semihmete Gülmene sevindim hergün onlarca somurtan insanlara bakıyoruz en azından bir kişiyi güldürdüğümüz için sevinmeliyiz hayallerimiz olmadan yaşamak bence yaşamak değil genellikle hayallerimi gerçekleştirmek için mücadele veren bir insanımdır
-
@T-C-Kubilay-Dikici Hayal kurmak güzeldir de gerçeklerde acıtır insanı

-
@Slaih mülakatınız belli olunca hemen evlenip ds260 açtırıp onu ekletmeniz gerekli yoksa kendisi gidemez
-
@Semihmete Uzaya çıkmak gibi hayallerim olmadığı için 31 yaşıma kadar acıtan tek bir nokta olmadı hayallerim mücadele ile ulaşabilitesi yüksek hayallerdi hem beni motive ediyor daha iyi araştırmama daha çok mücadele etmeme sebep oluyordu hem de daha verimli bir çalışma hayatı kuruyordu eğitim hayatımda gördüğüm kadarıyla söylüyorum benim gibi hedefler koyup hayaller koyup mücadele eden çevremdeki insanların %70 şuan iyi bir işi iyi bir eşi iyi bir hayatlarının olduğunu gördüm ama karamsar insanlar genellikle anı kurtaralım diyen gökten ekmek yağmasını bekleyen kişiler oldu benim çevremde, Genellikle o insanlarla aynı ortama girmedikçe muhabbet etmem sadece etrafına negatif düşüncelerini yaymaktan başka bir özellikleri olmuyorlar. Her zaman şunu savunmuşumdur bir insan bir hedefi varsa bana saçma dahi gelse onu desteklerim ona ulaşması için yapabileceğim birşey varsa yaparım inanmak başarmak yazılışları farklı ama anlamları aynı şey benim için
-
@Semihmete Hayallerimiz için gidiyoruz veya gitmek istiyoruz Semih Bey.
Türkiye'de hepimiz talimliyiz bence "gerçeklere". Sonsuz mutluluk diye bir şey elbette yoktur. Hayal etsek de etmesek de yaşayıp göreceğiz.. hayal kırıklıklarımız da olacak nihayetinde ama buna göre hareket edemeyiz, yoksa hevesimiz kaçar. -
@kalimero Bahsetmiş olduğunuz şeyler elbette ki ABD'nin olumsuz yönleri fakat Türkiye içerisinde yaşanan gündemin sizin anlattiklarinizdan hiç bir farkı yok desem yeridir.
-
Bu yıl totem yaptım ve başvurumu beklettim. Dün eşim için başvuru yaptım, haftaya da kendim için yapıcam. Kısacası doğum günlerimizde yaptık başvuruyu. Telefon ekranımı Boston fotolarıyla donattım, keza laptobun duvar fotolarını da öyle.. Bu heyecanı yaşamayı da seviyorum aslında. Dilerim gerçeğe de dönüşür.. Tabi hayırlısıyla..
-
Güne yeşil çay ile başlıyorum bugün
Yalnız şunu farkettim çoğu hazır satılan yeşil çay aslında yeşil çay değil siyah çay karıştırıyorlar içine. Gerçek yeşil çayın bardaktaki rengi yemyeşil olmalı hafif siyahlık varsa içine siyah çay karıştırmış oluyorlar
Benzer Başlıklar
152
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k