Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐

Şimdi dış kaynaklı heberlere göz gezdirdim Kamala 48, Trump 46 gösteriyormuş anketler..Gerçi Trump'ın düşüncelerini biliyoruz, daha önce yaptıklarını gördük..Peki Kamala göçmenlik için ne düşünüyor, bunları dile getiriyor mu, Biden'ın yolundan gidecek mi gibi sorular var aslında..

• @Flight101 trump secmeni utangactir.

• ⭐⭐⭐

@halteran Bu kadar gözönünde olmayı seven yırtıcı adamın çekingen seçmeni olması da ilginçmiş 😂😂

• Dosyamızı viyanaya taşımıştık, asıl talihli eşim, hamilelik sürecinde olduğumdan muhtemelen mülakat verilecek ayda ya doğumum gerçekleşecek ya da son haftalarımda olduğum için uçağa binemeyeceğim. Hiç bu ya da farklı sebeplerden mülakat erteletebilen oldu mu? veya asıl talihlinin mülakata katılıp aile üyelerinin sonradan mülakata girebilmesi mümkün mü? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

• @Flight101 Kamala bolca göçmen almak istiyor.

• ⭐⭐⭐

@minnesota Tamam hazırız seçilsin göndersin biletleri... Öyle değil mi? 😂😂

• @Flight101 trump seçimi alacak ve green card için sorun çıkaracağını düşünmüyorum. O sadece kaçak girenlere müdahale eder bence

• ⭐⭐⭐

@10urdmn Onun sağı solu belli olmaz, yaşınız tutar mı bilmiyorum ama çıkıp tv show unda adam kovan şahsiyet olarak ta tanırız biz onu...😂😂

• @Flight101 evet biraz kafadan kırık biri 😃

• Garip biri. Sabah A diyip Aksamina B diyebilir. Seçilmezse üzülmem.

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@halteran Bu kadar gözönünde olmayı seven yırtıcı adamın çekingen seçmeni olması da ilginçmiş 😂😂

Daha çok bu adama oy verenler oy verdiğini söylemekten utanıyor gibi sanırım. Guilty Pleasure olarak Trump’a oy vermek biraz garip evet 😄😄

• Amerikalıların bizim kadar siyaset konuşmadığına yemin edebilirim, ama kanıtlayamam 😂😂

• ⭐⭐⭐

Bir kültür hizmeti....Nerede hayata başlasam diyorsanız...

• Merhaba. Dosya numaram 98xx. Ankara randevu vermeyecek çok çok büyük ihtimalle. Schengen vizesi almam mümkün değil normal şartlarda. Tabii yeşil kart kazandığımı gösterip, sadece mülakat için gideceğimi belgelersem verirler mi hiç bilmiyorum. Mülakat yerimi değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda sırasıyla Tiflis, Bangkok ve Kuala Lumpur var. Varşova'yı deneyebilirim Schengen kabulü alırım diyorsanız. Nasıl bir yol izlemeliyim acaba yardımcı olur musunuz? Teşekkür ediyorum.

• ⭐⭐

@Emircan-Akın ben olsam kuala lumpur taşırdım diğerlerine çok taşıyan oldu tercih sizin ankarada sıra gelmez

• ⭐⭐⭐⭐

@Emircan-Akın

İlk aşamada kişisel verilerinizin güvenliği için CN numaranızın tamamını açık şekilde yazmazdım, kötü niyetle kullanılabilir.

İkinci aşamada DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığını okuyarak dosya taşıyanların hangi kriterleri göz önüne alarak dosyaları taşıdıklarını inceler ve bir sonraki bülten yayınlamadan önce KCC ile dosyamı taşırım. Maliyeti ve olası Schengen vize ile ilgili durumu en iyi diğer yorumları okuyarak siz karar vereceksiniz

• Uyarılarınız için teşekkür ediyorum. Taşımayı Aralık bitmeden yapmayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@Emircan-Akın bir sonraki bültende current olursanız KCC aracılığıyla taşıma şansınızı kaybedeceksiniz, bülten iki aydır 6000 ile sabit kalmış durumdayken ve dosyanızı taşımak için neden Aralık bitmeden gibi bir tarihi bekliyorsunuz Ankara’dan randevu alamayacağınızı bilmenize rağmen? Bahsettiğim konu başlığındaki 28.05.24 tarihi ve sonrası FAM değişikliği konusunu içeren mesajları okumanız sürecinize çok faydası olacaktır. Doğru konu başlığı olan diğer başlıktan sorularınız olursa yardımcı olacaktır forum kullanıcıları. Bol şans

• @Emircan-Akın Geçmiş senelerin verilerine bakıp hareket etmeniz daha iyi olur.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |