Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar,

Aklıma bir şey takıldı. Bu GC başvuru formunu doldururken doğum tarihinin altında yer alan birth c,ity'e illa kimlikteki gibi ilçeyi değil, doğum ilini yazsak yanlış olup da elenme sebebi mi oluyor? Konak yerine İzmir yazdım ben. Daha önce bu şekilde ilçe değil de şehir yazıp kazanan var mı acaba? Yok sen citye şehir yazdın elendin mi oluyor kesin ve net bir şekilde? Çok da elenme sebebi değil gibi City-City sonuçta kabul edilemez mi şehir yazmak?

• ⭐⭐

@33sefa58 dv lottery başlığını okursanız doğdugunuz yerin baz alındığını ögrenebilirsiniz.

• @forgondor fotoğrafçıda iyice yeteneksizmiş. 2 omzu bile tam oturtamamış. Muhtemelen bu fotoyu rütuşlamıştır. Sistem fotoyu kabul etmedi. 2 omuzda tam görünmsi lazım. Rutüşta yapılmaması lazım diyerek yeniden poz çektirmenizde fayda var. böyle durumlarda tekrar ücret talep edilmiyor. Israrla Amerika sistemi kabul etmedi deyin.

• ⭐⭐

Günaydın 194 gün kaldı 🙂

• Günaydınlar, nasılsınız? nasıl gidiyor? ben iş arkadaşımın işten ayrılması ve ay sonunun da yaklaşmasıyla yoğun günler geçiriyorum. bir de üstüne grip oldum. herkes çok dikkat etsin kendine. vitamininizi-ıhlamurunuzu eksik etmeyin.

• Herkese Günaydınlar.. Umutlarınız size yol olsun.

Dv2023 ✅
    Dv2024 🚫
    Dv 2025 🚫
    Dv 2026 🤷🏼

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Siz öyle diyince nedense epey az geldi gözüme 😁

• ⭐⭐⭐

@lavender klasik rutinim bir bardağa yarım çay kaşığı zerdeçal ve zencefil koyup üstüne bütün limon sıkıyorum, tercihe göre şeker ekleyip kaynar su döküyorum, şifa çayı resmen 😁 ama ben sürekli tüketiyorum muhtemelen bu yüzden hasta olmuyorum

Bir diğer etken ise kolajen, paça alıp evde haşlayın kolajen bombası oluyor

• @newbie97 paça zor ama ilk tarifi uygularım

• Selam arkadaşlar, ben şuan lise son sınıfa giden bir öğrenciyim kafamda 2 yıl dış ticaret üniversitesi sonrası diplomamı alıp dil okulu ile başka bir ülkeye dil okumaya gidip okulumu uzatıp bir yandan ise Dış ticaret işinde çalışırken oturum izni almaya çalışma planları kuruyorum. Fazla detaylı bir fikrim yok bu konularda sadece bir düşünce. Aranızda bu şekilde yapan veya farklı bir şekilde başarabilen kişiler bana kendi üzerinden işe yarayacak fikirler sunarsa çok sevinirim.

• @lavender Çok geçmiş olsun, aynı şekilde mevsim dönerken bir soğuk bir sıcak mağduru oldum ben de. Haftasonum yatakta geçti bugün akıllılık yapıp ibucold-C aldım kahvaltıdan sonra, şimdiden ayağa kaldırdı, tavsiye ederim.💜

• @T-C-Kubilay-Dikici Ben de hep şey diyorum; zaten Ekim bitti, yılbaşına da az kaldı. E Ocak hep hızlı geçer, Şubat da kısa bir ay zaten. Mart'ta bayram var. Nisan da ilkbahar falan derken kaynar hop Mayıs gelmiş bile. 🙂

• ⭐⭐⭐

@serhatpusat Dil okuluyla çoğu ülkeye gidebilirsiniz abd, kanada, japonya vs gibi tek sıkıntı para oluyor genelde, ücretler yüksek, birde gidince kira vereceksiniz edeceksiniz derken düzenli birikmiş lazım. Onun yerine 4 yıllık bölüme girip work and travel deneyin, veya erasmusa gidip iltica edin, çok örnekleri var bu durumun 😁

• @Ozden-0 sabah işe getirmeyi unutmuşum ama akşam eve geçer geçmez alacağım 💜

• ⭐⭐

@forgondor merhaba sakın denemeyin arkası beyaz olacak

• ⭐⭐

@newbie97 süre azaldıkça zaman daha yavaş ilerliyor aklıma geliyor kaç gün kaldı bakayım diyorum hop 10 gün düşüyor :d ama zaman yaklaşınca aklıma gelince bakayım diyorum 1 2 gün geçtimiki diyourm 30 dk geçmiş oluyor 😃

• ⭐⭐

@Ozden-0 benim marttan sonra geçmiyor 🙂

• @forgondor Arkası açık renk olacak, mümkün mertebe beyaza yakın. https://tsg.phototool.state.gov/photo sayfasındaki örneği inceleyebilirsiniz.

dfc85ab4-b4e3-4d4c-b600-5de775705f3c-Adsız.png

• eğer çekilişi kazanırsak bankada belirli bir miktar paramızın olması gerekiyormuş. bir tane başlık vardı. bu bir yasa veya genelgeye bağlıymış. bu başlığı bulamadım. bunun adı neydi?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |