Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• bende boyle basvuruyordum surekli anladim ki cikmayacak bana. kendi imkanlarimla gitmeye karar verdim. o gun bugundur yurtdisindayim, bu ay vatandas oluyorum. kardesimi de yanima almak isterdim ama kader kismet.

• ⭐⭐⭐

@lamak-sadla Kağıt üzerinde bakınca cidden gc a başvurmak boş iş. Resmi veriye göre turist vizesinin red oranı %20 ymiş. Yani %80 ihtimalle turist vizesini alıyorsun. Hadi pek inandırıcı gelmedi diyelim %50 olsun yine gayet iyi bir oran. Gc ye bel bağlamaktansa turiste bağlamak daha gerçekçi bir oran oluyor, turisti alan da gidip öğrenciye veya başka bir şeye çevirip orada kalıyor zaten

• @newbie97

bende oyle yaptim zamaninda hocam simdi vatandasligi aliyorum. green card bence manasini yitirdi.

• Annem benden habersiz foto cektirmiş ama Green carda gore yapın demiş ustelememiş, fotografcı bilip bilmeden rotuslamıs modifiye etmiş ise resmi nerden bilicem boyle bir dedektör uygulama varmı fotoğraftaki oynamayı tesbit edebilen? ayriyeten cene altında naturel hafif golge var sorun olur mu

• ⭐⭐⭐⭐

@kalimero

Buraya yükleyip çekiliş için fotoğrafın yeterli olup olmadığını test edebilirsiniz

• ⭐⭐

@kalimero Merhaba başvuru yapmadıysanız bir fotoğraf daha çekinin en azından içiniz rahat eder bir fotoğraf 200 250 tl arası başvuru yaptıysanız da umarım sorun olmaz

• Bu sene çıksın artık ya

Yurt dışında olduğumdan direkt dosyayı taşıcam.

• ⭐⭐

Herkese günaydın bugüntoprak razgatlıoğlu'nun dünya şampiyonluğu yarışı var milli gururumuz başarıdan başarıya koşan toprağın yarışını izlemek isteyenler için aşağıya linkini bırakıyorum

SIRALAMA TURU: 11:50
    1 YARIŞ: 14:35

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Dostlar eb3 vizesine başvuru yapanların süreçleri nasıl gidiyor? Bende ileride başvuru yapmayı düşünüyordum fakat az önce yazılanları okudum başvuru yapanların çoğu aşırı yavaş ilerlediğini, sürecin en az 5 yıl süreceğini ve işin sonunda gidilebileceğinin garantisinin bile olmadığını söylüyorlar. Mesela biri ''RFE'ye cevap vermemek'ten ret yemiş halbuki kendisinden kaynaklanan bir sorun değilmiş. 😕

• arkadaslar merhaba , soracagim soru daha once sorulmus olabilir ama cok sayfa var hepsine bakamadim kusura bakmayin.
    Dogum yerim Kahire pasaportumda Turkce karakterle yaziyor tabi ki, basvuru formunda sehrin ingilizce resmi adi olan adi CAIRO mu yazmaliyim yoksa pasaporttaki gibi
    Kahire mi ?

• dvprogramstate.gov
    Sistem hatası veriyor
    Applicant Entry System is currently experiencing technical difficulties. We apologize for any inconvenience.

Please check back later.
    Diyor
    Siz de bi bakar mısınız sadece bende mi bir eror veriyor

• @Atlantis00 https://yesilkartforum.com/forum/topic/6765/eb-3c-ew-other-workers-vizesi-aşamaları/1921?page=97 başlığı baştan sona okumanızı tavsiye ederim... başvurmayı düşünüyorsanız vakit kaybetmeyin zaten uzun bir süreç...sonuçlanması bültene göre değişir 5-7-10 kimse net bişey söyleyemez... şuan ki durumda cp ise 4 yıl aos ise 3 yıl gibi diyebiliriz 🤷♀️ güzel bir araştırma ile kendiniz de bir sonuca varabilirsiniz bitiş tarihi ile ilgili...sabit veriler hariç herkes kendince tahminde bulunuyor aslında
    Bitse de gitsek 🙁

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@serel Ya açıkçası sürecin uzunluğundan ziyade, sürecin sonunda olumsuz oluşabilme potansiyeli çok korkutuyor insanı. Malum yüksek bir miktar olunca ödenilen para, insan acaba beklesem de başvuru yapmış kişilerin sonucuna göre mi hareket etsem acaba dedirtiyor. :|

• ⭐⭐

• ⭐⭐

@Atlantis00 Hocam forumda EB3 başlatan arkadaşların güncel durumunu aşağıdaki listeden takip edebilirsin. Süreç evet yavaş ama sonuca ulaşan yasal bir yol. Bu sürece giren insanların tüm süreci A'dan Z'ye kendisinin de takip etmesi gerekiyor. Neyin ne olduğunu, aşamaları ve çıkabilecek problemleri önceden araştırması gerekiyor. Ben 1.5 yıl önce başladım ama hala yeni yeni şeyler öğreniyorum.

• @Arcadia
    bence oldugu gibi yazin hocam. Kahire diye yazmaniz daha mantikli. Kimliginizle eslesmesi acisindan.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Riethian Hocam westline firmasından başvuranların süreci daha hızlı ilerliyor sanırım bunun sebebi nedir acaba?

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Riethian Hocam bazılarının süreci 1 yıl 2 ay olmuş bile ama hiçbir ilerleme yok. Süreç şu an ciddi ciddi sıkıntılı gözüküyor. En iyisi 2-3 kişinin sonuç almasını beklemek diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim tekrar verdiğiniz bilgiler için

• ⭐⭐

@Atlantis00 O firma üzerinden başvuranların labor certification girişleri erken yapılmış çünkü sürece erken girmişler. Sürecin ilerlemesinin aracı firma ile bir alakası yok. Tek fark eb3vize firmasının ilanları yeni ilanlar olduğu için PWD süreci dediğimiz ekstra bir 6-8 aylık bekleme oluyor LC girişi için. Ama BDV gibi firmalarda hazır LC girişi aşamasındaki işler listelendiği için bu 6-8 aylık kayıp yaşanmıyor.

• Arkadaşlar merhaba ben avusturya viyana doğumluyum kimliğimde öyle yazıyor ama orayla bir bağlantım yok bu yıl çekilişe Türkiye kontenjanından katılmak istiyorum başvuru esnasında resimdeki gibi no deyip Türkiye'yi seçersem buranın kontenjanından mı başvuru yapmış olurum ? https://hizliresim.com/fm5z15v

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |