Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar green card başvurusu yaparken "doğduğun yer' kısmında yanlışlık yaptım ve tekrardan doğrusu ile başvuru yaptım otomatik olarak elendim mi ?

• ⭐⭐⭐

@omeryuz Mükerrer başvuru elenme sebebidir...Geçmiş olsun...

• Trump'a hazir miyiz arkadaslar. Ocak'ta mazbatayi aliyor gerci ama gelir gelmez yasak falan getirir mi green cardlara.

• @halteran Hayır. Birleşik Devletler hukuk devletidir. Bir kişinin canı öyle istedi diye, hukuk dışı hareketine izin verilmez.

• ⭐⭐⭐⭐

@minnesota söylediğinizin aksine ne yazık ki 22.04.20 tarihinde imzaladığı executive order ile DV2020 sürecini dondurmuştu

https://cmsny.org/president-trump-covid-executive-order/

• @ATS16 1 hafta sonrada New York ta ki yargıçlar duruma el koydu ve düzeltti.

• @ATS16 hocam merhaba deneyiminizi okumustum aklima bir soru geldi ben de kesin göc ü 6 ay icerisinde yapamayacagim gibi duruyor sizin gibi gir cik yapmayi planliyorum. Acaba amerikadaki posta sistemi buradaki gibi subeye gidip mi kargonun verilmesi gerekiyor? yoksa adrese kurye gönderilip elden alinma gibi bir opsiyon var mi? gc delivery adresinde kuzenimin adresini yazmistim da greencardim adrese ulasinca ben de türkiyeye kargolamayi düsünüyorum. Bir de ücreti ne kadar olur diye merak ediyorum. Kuzenimin pek vakti olmuyor kargo subesine gidip birakabilecegini sanmiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@minnesota bu ileti serisini okumuş muydunuz, @turcouz’un paylaşımlarını.

24.04.20 - 21.02.21 arasında süreç dondurulmuştu…

https://yesilkartforum.com/forum/post/167188

• @ATS16 D.Trump ın maceralarını buradan okuyabilirsiniz. https://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_policy_of_Donald_Trump

• ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz

GC ve SSN kuzeninizin adresine teslim edilecek, daha sonra kuzeniniz bir kargo firmasının şubesine gidemeyecek durumda ise bulunduğu adrese kurye çağırarak size ait olan kartları kargo ile postalayabilir, bu hizmetin UPS’de adı “Schedule a Pickup“. Kargonun içeriğine personal letter yazdırmanızı tavsiye ederim.

2024 Mayıs ayında Illinois’den Antalya’ya gönderim için USD 193 ödenmişti, şehirden şehire değişkenlik gösterebilir. 4 günde ulaşmıştı kargo. Bol şans 🍀

• @ATS16 D.T 60 gün askıya almak vs için Covid i bahane etti. Biden de komple kaldırdı. Covid gibi bir bahane bulamayacağını biliyoruz.

• @minnesota, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@ATS16 D.T 60 gün askıya almak vs için Covid i bahane etti. Biden de komple kaldırdı. Covid gibi bir bahane bulamayacağını biliyoruz.

Ya hocam @ATS16 kısacası ''Olmaz olmaz demeyin bu adam manyak bütün dünya da bunu biliyor'' demek istiyor. Evet kötü düşünmemek lazım haklısınız ama Covid çıkmadan önce (hatta çıktıktan sonra bile) kimse dünyanın komple kapanacağına ihtimal vermiyordu. Bu sarı pişonun eline kalmadan işlemleri halledip yerleşmek lazım kısacası 🙂

• @Ben-Batur Elbette. Başkan seçilebilirse tabiki. Seçilse bile Şubat tan önce de koltuğa oturamaz.

• Tamamen yasaklamasa bile zorlastirabilir, yavaslatabilir diye korkmuyor degilim. DV amerikan ruhunun ozunde olan bir vize turu ve toplam green card dosyalari arasinda oran olarak pek bir yuku yok. Trump gecenlerde ABD'de collage okuyanlara green card verilmesini destekledigini soylemisti. Bunu yumusama olarak mi okumak lazim, butun derdi sinirdan kacak gecenlerle mi gorucez ama bir an once ABD'ye gitsek iyi olur. Daha cok var tabi ama o gun geldiginde ortam bulaniksa, vize basili pasaportu aldigim gibi ABD ye ucabilirim.

• @omeryuz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Merhabalar green card başvurusu yaparken "doğduğun yer' kısmında yanlışlık yaptım ve tekrardan doğrusu ile başvuru yaptım otomatik olarak elendim mi ?

Elendin

• @halteran

Pandemi çıkarsa belki olur

• @10urdmn Fakat mülakattan önce halledilmesi gereken bir konu green card için adres verebilmek adına.

• ⭐⭐⭐

Selamlar...Amerikada devredilen işlerin birarada olduğu bir ilan sitesi mevcutsa bilen paylaşabilir mi? İş kolu olarak yeme içme sektörü düşünüyorum..

• ⭐⭐⭐⭐

@Flight101 Öncelikle sürecinizde bol şans.

Google'da "turn-key cafe & restaurants for lease" veya "turn-key cafe & restaurants for sale" anahtar kelimeler ile araştırma yapabilirisiniz, bir çok site çıkacaktır karşınıza.

Şimdiden ön araştırmasını yapmanız sizin için iyi olacaktır ancak çevremden Türkiye'de profesyonel olarak bu işi yapıp ABD'ye giden arkadaşlarımdan edindiğim bilgi ilk önce göç etmeyi planladığınız bölgeye gidip yerinde gerekirse servis personeli olarak çalışarak hem bölgeyi, hem tüketici alışkanlıklarını ve hem de bölgedeki eksiklikleri yerinde tespit ederek yola çıkmak iş planının başarılı olması için çok önemli. Bol şans

• ⭐⭐⭐

@ATS16 Bilgi içln teşekkürler...Evet yerinde görüp değerlendirme yapacağım..Ön araştırma yapmak, yerleşeceğim bölgeyi netleştirmek için biraz o sitelerde vakit geçirmem gerekiyor...Ben satış pazarlama departmanı çalışanı olduğum için kendime bu birikimimi kullananileceğim bir sektör düşünüyorum, emlak sektörü gibi..Mekan devri eşim için olacak...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

175

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |