Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 Şuanda mezun olmadığım için ilkokul mezununu işaretleyip eğer kazanırsam DS260 formunda mezun olduğumu belirtebileceğime dair bir yazı okumuştum. Bu mümkün mü?

• ⭐⭐⭐

Hadi bakalım, 11'den devam. Başarılar. 💗

• ⭐⭐⭐⭐

@miresh yazı değil, geçerli olan paylaştığım resmi yönergeleri okumanızı tavsiye ederim

• Yasaklı

@MartinOcean 11 yıldır çıkmadıysa fenerbahçeliysen belki şampiyon olursa fenerbahçe o yıl green card çıkar 🙂

• Yasaklı

DV-Lottery başvurusunda ay gün yıl olarak, ay kısmını kasım olarak yazmışım yanlışıkla fakat kimlikte ekim olarak geçiyor yani 1 ay ileride yazmışım ilerde sorun olur mu?
    tüm başvuru sürecimi screen shot almıştım kontrol ederken farkettim

• tüm forum üyelilerine merhaba DV2026 çekilişine başvurumu yaptım. mayıs ayına kadar heycanlı bekliyeş başladı bu 3 oldu. her sene o sene bu senemi diye heycanım devam ediyor. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🙂

• ⭐⭐

@salihcak0 sorun olmaz bendede doğum günü gün ay yazılıydı mülakatta konusu bile olmadı çıkarsa ds 260 doğrusunu yazarsın

• ⭐⭐

@shadow-sharks-0 benimde 3. olacak heyecanım yok diyorum kendi kendime ama o gün açıklandığında HNBS yazısını görünce fatma girik'in baş rolünde oynadığı boş beşik filminde yavrusunu kartal kapıyor da arakasından baktığında hissettiği duyguyu yaşıyorum içimde

Sahne:

• Selam arkadaşlar herkese, Başvuru yapacağım açıköğretim önlisans mezunuyum ve şuan dgs ile lisans programına geçtim başvuru yaparken vacation school mu seçmem lazım açıköğretim olması herhangi bir sorun yaratır mı bilginiz var mı ?

• @BaranCem diplomanızın örgün ön lisans programından hiçbir farkı yok aynı haklara sahipsiniz. Şuan ne mezunu iseniz onu seçersiniz.

• @hashirama teşekkürler

• @T-C-Kubilay-Dikici bende aynı duyguyu yaşadım birden 🙂

• Ben üniversiteye kayıt olmuştum, yarım dönem hazırlık gördüm (ingilizce). İngilizcemin iyi olmasından dolayı yarım dönemde bitirip, 1. Sınıfa geçmeye hak kazandım. Sonra maddi durumlardan dolayı kaydımı sildirdim. Lise diplomamın arkasına kaydımı sildirdiğime dair mühür vurmuşlar ve tarih atmışlar.

Ben green card başvurusunda "high school degree" seçmiştim. Sorun oluyor mu? Doğru olanı mı seçmişim? Bazı yerlerde üniversite terk olarak "some courses university" seçmişler. O yüzden soruyorum

• @vPhoenix Lise zaten High School demek. Sorun olacak durum yok. Zaten en az lise mezunusunuz.

• @ATS16 Okudum lakin benim durumum ile uyuşan net bir şey bulamadım. Tek bulduğum şey vize görüşmesi sırasında bunun ibraz edileceği. O halde mezun olarak işaretlesem de sorun olmayacaktır diye düşünüyorum, sizin fikriniz nedir?

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

DV 2024 ve DV 2025 çekilişlerinde aynı fotoğrafla başvurup kazanan olmuş muydu dostlar? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@Atlantis00

Arkadaşım yüksek bir case number ile kazandığı DV2024 çekilişi esnasında kullandığı fotoğraf ile DV2025’e başvurdu, kazanamadı. Dosyasını taşıyarak DV2024 sürecini başarı ile tamamladı.

Sonuç olarak her iki fotoğraftaki kişi de siz iseniz sorun yok, bol şans 👍

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@ATS16 Bizzat bir tanıdığım da 3 kere aynı fotoğraf ile başvuru yapıp 3. Sene kazanmıştı ve şu an ABD'de. Fakat son yıllar acaba bu şekilde kazanan oldu mu diye merak etmiştim. Bu sene fazla hevesim olmadığı için aynı fotoğraf ile başvuru yapacağım. Çok teşekkür ederim cevabınız için.

• @ATS16 bu konuya söyle bir yorum yapmak istiyorum; dv2025 e 17m basvuru yapilmis simdi kaba bir hesap yapalim, max foto boyutu 600kb oldugunu hatirliyorum hesaplamayi 17m fotonun hepsinin 400kb oldugunu varsayalim toplam fotograf sayisi 17x10^6 toplam kb cinsi 17x10^6x400kb olur. 1gb 1024kb oldugu icin kbyi gbye cevirelim burdan da 17x10^6x400/1024=6485 gb boyutunda bir veri ortaya cikmis olur. hadi yarisi arka plana amerikan bayragi ya da manzara koyan insanlar olsun sistem direkt kaydetmeden elese desek bile 3242gb bir veriden bahsediyoruz 😃 ben hicbir türlü eski basvurulardani fotograflarin da kaydedilip her yeni basvuru sürecinde kontrol edilip eskisiyle ayni diye elenecegini sanmiyorum. cünkü bu kadar büyük bir veriye query atacak bir otomasyon bile zahmetli olur üstelik sadece 1 senenin verisi bu, dv sürecinin benden daha yasli oldugunu da eklersek ihtimal dahi vermiyorum denebilir.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@rezanclz Ben başvuru esnasında uygun boyutlarda çiçek fotoğrafı koysak dahi başvurunun kabul edilip, sistemin bunu otomatik olarak eleyeceğini düşünmüyorum. Bu şekilde öylesine başvuru yapıp kazanmış kişiler bile vardır diye düşünüyorum 😄

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |