DV2026 Sohbet Odası
-
@vPhoenix Olmaz, red sebebi olarak ne dediler bende başvurmayı düşünüyorum yakın zamanda
-
@newbie97 Pasaportum boş olduğu için ve depremzede olduğum için ülkeye geri dönmeyeceğimi, aile bağlarımın az olduğunu söylediler. Ama benim gibi çoğu kişiye böyle dönüş yapmışlar. (Alım kontenjanları dolmuş olabilir)
-
@vPhoenix hiçbir etkisi olmaz
-
Hatayı nerede yapıyorum acaba?
-
@ATS16 DS260 için bilginiz var mı peki?
-
@newbie97 anneme devlet hastanesinde yaptıklarını anlatsam kahkaha mı atarsın, parmağını mı ısırırsın bilemiyorum. 😂 Kadına implant yapacaklar kemik tozunun olup olmadığını kontrol etmeden diş etini yarıyor sonra kemik tozunun olmadığı akıllarına gelip geri dikiyorlar sonra 1-2 hafta sonra tekrardan dikişleri açıp implantı koyuyorlar. Kadın neler çekti o zaman zarfında bir şey yiyemedi. Tam sopalık insanlar var ya, bunlar bir de hekimim diye dolaşıyor
-
Tampa şuan ne durumda merak ediyorum bugün ulaşacaktı kasırga tampaya
-
@hashirama Geldim dişçiden, 2 dolguyla kurtardım bugünü 4400 tuttu
-
@T-C-Kubilay-Dikici windy gibi uygulamalardan canlı takip edebilirsiniz veya youtube a yazın hortum canlı diye ingilizce, canlı kanallar çıkar
-
@miresh sorunuz nedir DS260 ile ilgili?
-
@ATS16 Şuanda mezun olmadığım için ilkokul mezununu işaretleyip eğer kazanırsam DS260 formunda mezun olduğumu belirtebileceğime dair bir yazı okumuştum. Bu mümkün mü?
-
Hadi bakalım, 11'den devam. Başarılar. 💗
-
@miresh yazı değil, geçerli olan paylaştığım resmi yönergeleri okumanızı tavsiye ederim
-
@MartinOcean 11 yıldır çıkmadıysa fenerbahçeliysen belki şampiyon olursa fenerbahçe o yıl green card çıkar :)
-
DV-Lottery başvurusunda ay gün yıl olarak, ay kısmını kasım olarak yazmışım yanlışıkla fakat kimlikte ekim olarak geçiyor yani 1 ay ileride yazmışım ilerde sorun olur mu?
tüm başvuru sürecimi screen shot almıştım kontrol ederken farkettim -
tüm forum üyelilerine merhaba DV2026 çekilişine başvurumu yaptım. mayıs ayına kadar heycanlı bekliyeş başladı bu 3 oldu. her sene o sene bu senemi diye heycanım devam ediyor. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
-
@salihcak0 sorun olmaz bendede doğum günü gün ay yazılıydı mülakatta konusu bile olmadı çıkarsa ds 260 doğrusunu yazarsın
-
@shadow-sharks-0 benimde 3. olacak heyecanım yok diyorum kendi kendime ama o gün açıklandığında HNBS yazısını görünce fatma girik'in baş rolünde oynadığı boş beşik filminde yavrusunu kartal kapıyor da arakasından baktığında hissettiği duyguyu yaşıyorum içimde
Sahne: https://www.youtube.com/shorts/C8Lv6E-JpGU?app=desktop
-
Selam arkadaşlar herkese, Başvuru yapacağım açıköğretim önlisans mezunuyum ve şuan dgs ile lisans programına geçtim başvuru yaparken vacation school mu seçmem lazım açıköğretim olması herhangi bir sorun yaratır mı bilginiz var mı ?
-
@BaranCem diplomanızın örgün ön lisans programından hiçbir farkı yok aynı haklara sahipsiniz. Şuan ne mezunu iseniz onu seçersiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum