Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?
-
Merhaba arkadaşlar. son 3 yıldır başvurmuyorum, ama daha önce 3 yıl üst süte başvurdum ve çıkmadı. ara erdim şimdilik:) Forumu özlemişim, tekrar eski günleri yad etmeye geldim:) Benim dönemimde olan arkadaşlar vatandaş olmuşlar bile. hayırlı olsun:)
-
@Mesut-Hakyemez, içinde söyledi: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?
Başarılı olmanız temennisiyle.
Gördüğüm kadarıyla bu ülke artık avrupa bölgesi olmaktan çıktı.
Gönül ister ki yasal yollar her zaman açık olsun.
Çekilişte pasaport şartı kesinlikle olmalı.
Zaten abd dünya rezerv para sahip bu yüzden ücret isteyeceklerini hiç sanmıyorum.
Bakınız: Konsolosluk vize görüşme ücreti hala 330$
Düzensiz göç trump tan bağımsız ülkeyi çekiliş dışına itebilir.
teşekkürler
bakıp göreceğiz ama Trump gelirse ki gelmesini isterim. bir yolunu bulsun bu işin .
herşey bizim gibi işini yasal halleden kişilerin aleyhine işledi.yatırımcı vizesi almak paramız yokki alalım :(
-
Kim gelirsen gelsin önemli değil.
Bu iltica konusu düzenlenmediği sürece yasal yolla gitmek isteyenler zarar görecektir.
-
@Mesut-Hakyemez KESİNKLE HAKLISIN
Bende artık bu şekilde çıkmayacağını anladım artık başka yollara denemem gerekecek
artık yatırımcı vizesi almak için uğraşacağım
bu konuda ilgili bölüme bir kaç şey yazmak istiyorum bakalım .
-
@serkanist
Hatırladığım kadarıyla imzanızda yaş 38 yazıyordu.Demem o ki zaman çabuk geçiyor.
Bir mesajınızda 4 - 5 yıldan bahsetmiştiniz.
Mücadele eden onurlu insanlara bu yolda başarıyı hakediyor.
Hiç kimse pes etmesin.
-
@Mesut-Hakyemez Teşekkürler :9 hiç sorma yaş 40 oldu
dediğim gibi Gc işi artık bende piyango gibi
hep öyleydi ama inanıyordum artık inancım kalmadı
son zamanlada yatırımcı bizleri için çalışmaya başlayacağım en azından 20 yıllık zorunlu hizmet süremden sonra gitmek istiyorum .
:) bakalım ne olacak .
-
- kez HNBS.
-
DV2001 den beri düzenli katiliyorum. Henüz seçilemedim. 25 kez falan oldu sanirim.
-
@gokhanv Hey maşallah, bir laf geldi aklıma "Kader gayrete aşıktır" diye. Bol şanslarınız olsun
-
good bye!
-
good bye!
-
Tam 13 yıldır istinasız başvuruyorum. Bu sene inat ettim başvurmayacağım.
EB1-A sürecini başlattık. Seneye artık kısmetse EB1-A ile gideceğim, o da olmazsa köyüme yerleşmeyi planlıyorum :)
-
İlk defa DV2025 de denedim çıktı
-
10 yıldan fazla !!! 4 yıl daha ondan sonra yatırımcı vizesi alıp gideceğim zorunlu hizmet sürem doluyor Polis memuruyum ondan sonra elveda.
-
- Yılım olacak bu sene. Önceki seneler kadar heyecanlı değilim ama bir umut belki olur :/
-
11 yıl olucak
-
2012-2022 bu sene bir daha şansımı deneyeceğim.
-
7-8 yıl yada daha fazla.
-
Ilk basvurumda kazandim.Ama 2nl maili alamadan surecim bitti.Kazanipta gidemeyenler ne yapacagiz?
-
@beko başvurmaya devam.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum