DV2026 Sohbet Odası
-
@RaVeNx
teşekkürler. Evet KCC aracılığıylan taşıdım Fas'a ama Fas sanırım vatandaşlık istiyor kendilerinden bir türlü cevap alamadım 2-3 hafta sonra başka yere taşıcam. -
DV2027 Başvurularında seneye görüşmek üzere :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@boredeng merhaba ülkeyi sizmi seçiyorsunuz yoksa onlarmi
-
good bye!
-
@yasinyasa Her yıl yüzlerce fake başvurular oluyor hocam. İşin sonunda yine de gc kotası dolduruluyor sanırım. Yani abd her yıl 55 bin göçmen alıyor gc ile. Fake hesap olsun, başvurup, kazanıp gitmeyen olsun çok var böyleleri. Takılmayın hiç boş verin. Nasibinizde varsa çıkar zaten. Herkesin kendi vicdanı.
-
Bu ileti silindi! -
good bye!
-
good bye!
-
@yasinyasa Şöyle bir gerçek var banka hesabında 3-5 bin doları olmayan bir insan kazayla greencardı alsa dahi oraya gidip ev araba tutamaz, dolayısıyla her türlü vizesi boşa gider en basitinden abd ye gittiniz ev tutacaksınız araba alacaksınız bunun maliyetini hiç düşünmüyor insanlar öylesine başvuruyor
-
Beklenen dönem geldi keyifler nasıl?
-
Pes etmeden başvurumuzu yaptık, hadi inşallah :D
-
Merhabalar sevgili arkadaşlar, benim sormak istediğim birşey var bu fotoğraf işini nasıl yapıyorsunuz her şey tamam ama bu fotoğraf işi benim kafamı acayip yoruyor ve kurcalıyor
-
@Ecehzr Ülkeyi ben seçiyorum. Youtube üzerinde greencard dosya taşıma nedir diye aratırsanız kafanızdaki tüm soru işaretleri gidecektir.
-
@TheABSOLUTWORLD Nice troll. umarim ban yersiniz, iletileriniz hep troll hep kendini akıllı sanma usulü ile atılmış
-
Merhabalar ben Suudi Arabistan doğumluyum ve oranın kontenjanınamı dahil oluyorum. Tc vatandaşıyım ve yozgatlıyım aslen.
-
@newbie97 kesinlikle çok doğru işe gidip gelmek için araba şart kredi skoru oluşmadığı için ilk etapta peşin almak zorundayız.
-
good bye!
-
good bye!
-
@cemal1153 1 ay mecbur kalacaksın. Bilet sanırım 700 dolardı gidiş dönüş 1400 dolar de. Orada 1 aylık airbnb tutsan 1500 de o tutsa ortalama. Uber masrafın yemen içmen 300 400 tutar. Sadece gittin orada işlemleri halletmek için ilk ay 3.3 bin tutuyor. Dersen orta halli bir araba alayım 10 bini gözden çıkaracaksın. Ev tutayım iş bulayım dersen masraf katlanarak artıyor
-
@cemal1153 peşin almak zorunda değilsiniz. Biraz yüksek faiz ödemeniz gerekir ama
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum