Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici ya okurken öyle gidiyordunuz ki sanki buna değmez 3 5 bin dolar yoksa amerika ölürsünüz gitmeyin buna değmez gibi bende diyorum ne garip gidiyor. Sonuna kadar okuyunca hak verdim gerçekten . Helal ediniz hakkınızı (=(=

• ⭐⭐

@kemalcapanoglu hocam gerçekten bu süreç çok değerli bir süreç bu kadar basit konuları bile derya deniz yapmanın bir anlamı yok düşünülmesi gerekenler süreci kazanırsak ankaranın performansının kötü olduğu için dosya taşıma için nasıl yapacağız olmalı şuan bizim için en büyük engel ankara! kazanan sevinemiyor bile avrupa taşıma yapıyım dese schengen vizesi problem asya ülkerine taşıyım dese geçsen sene deneyimlerde gördüğüm kadarıyla buraya gelin mail atın müsaitsek randevu veririz diyor bunu denemek bile maliyet bunlar için plan yapmakta fayda var

• Merhabalar, kısa bir soru;

Formu doldururken City'e örnek Istanbul, Province kısmına örnek Küçükçekmece yazdım. Bu yanlış mıdır? Tam tersi olması gerektiğini gördüm, iptal nedeni olmaz umarım. Bunun dışında Birth City kısmı, Pasaport veya Kimlik üzerinde yazan doğum yeridir değil mi? Bir çok kişide il yazdığı için onaylatmak adına soruyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

• Günaydın herkese son demiştim ama dayanamadı sabah sabah basvuruyu yaptım yine herkese bolşans şimdiden.

• buna ek olarak; verilen onay numarası site üzerinde girilmiyor ve 16 hane hatası veriyor. Bu yeni sistemin açılmamasından kaynaklanır değil mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@kalimero, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba herkese kolay gelsin

> 3- gecen sene kac kisiye cikti ve gittiler datasi var mi?

Iyi gunler ve Tr de bol akil sagligi dilerim

Birinci rakam tüm dünyadan toplam nitelikli giriş yapan kişi sayısı, ikinci rakam Türkiye’den kazanan kişi sayısı

DV2025: 19,927,656 I 4,194
    DV2024: 22.185.619 I 3.684
    DV2023: 9.570.291 I 3.383
    DV2022: 7,336,302 I 2,526
    DV2021: 6,741,128 I 2,874
    DV2020: 14,722,798 I 2,709

Kaynak

Kaç kişinin gittiğini bilemiyoruz ne yazık ki ama yıl geçtikçe Ankara'nın mülakat performansındaki düşüş nedeniyle, giden kişi sayısı gittikçe azalıyor...

• Günaydın,
    Biraz önce dv26 başvurumu yaptım. Umarım 3. başvurumda kazanırım. Allah herkesin gönlüne göre versin..

• ⭐⭐

• @ATS16 net en az 500 kişi fazla kazandı TR den. Gürcüler ise ciddi bir kayıp verdi. Gürcülerin ciddi kaybı sonrası ANK da durumu ortadayken belki IRAN lılar Tiflis i daha çok tercih edebilirler. ANK daha sakin olabilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@minnesota

Ben resmi kaynak belirttim yukarıdaki sayıları paylaşırken, en az 500 kişi fazla kazandı TR'den ifadenizin neye veya hangi kaynağa dayandığını anlayamadım.

Kendi dilleri Farsça mülakat yapabildikleri üç konsolosluk var sadece İranlı talihlilerin, Ankara - Erivan - Dubai. Uçuş sayısı ve ulaşılabilirlik düşünüldüğünde Ankara'dan vazgeçme olasılığı düşük bence, kişisel görüş tabii ki..

• ⭐⭐⭐

2026 GC basvuran bütün adaylara hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bu yıl ve geri kalan yıllarda ben sıramı salıyorum abd dosyası tümüyle kapanmıştır benim adıma inşallah gerçekten ABDyi çok düşleyen insanlara çıkar ama çıkmazsada emin olun çok farklı bi yol sizi bekliyor olucak. 🙌

Şunu söylemeden geçmeyeceğim olurda bir gün ABD’ye yerleşirseniz arkanızda bıraktığınız insanlara nazik davranın, farklı ülkede olmanın verdiği gereksiz özgüvenden uzak durun hele ki size yardım etmeye çalışan arkadaşlarınıza daha çok özverili olun 😉

Herkese bol şans , iyi forumlar ! 🤘🏻

• @lowheart ikametini ters yazmışsın city ilçe olacaktı ama bu adres çok sorun olacak bir şey değil diye biliyorum, doğum yeri kısmı daha önemli, orada bende anlamadım üstüne basa basa ilçeyi yazmayın diyor ama bazı kişilerin doğum yeri ilçe mese Seyhan bu kişi oraya Adana mı yazacak yoksa pasaportunda yazan Seyhan ı mı yazacak o kısmı bende çok merak ettim.

• @ATS16 verdiğiniz datalarınızdan edindim. DV2025: 19,927,656 I 4,194
    DV2024: 22.185.619 I 3.684 aralarında ki fark yaklaşık 500 kişi. 500 farklı dosya değil. 500 farklı kişi. Sen, ben o bu Hong Kong a bile taşıyabiliyorken İranlılar neden sadece bu 3 konsoloslukla yetinebilsinler ki?

• @waterman, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

2026 GC basvuran bütün adaylara hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bu yıl ve geri kalan yıllarda ben sıramı salıyorum abd dosyası tümüyle kapanmıştır benim adıma inşallah gerçekten ABDyi çok düşleyen insanlara çıkar ama çıkmazsada emin olun çok farklı bi yol sizi bekliyor olucak. 🙌

Şunu söylemeden geçmeyeceğim olurda bir gün ABD’ye yerleşirseniz arkanızda bıraktığınız insanlara nazik davranın, farklı ülkede olmanın verdiği gereksiz özgüvenden uzak durun hele ki size yardım etmeye çalışan arkadaşlarınıza daha çok özverili olun 😉

Herkese bol şans , iyi forumlar ! 🤘🏻

Bende de bu sene aynı durum mevcut,green carda ilk defa 16 yaşında başvurdum 3 defasında da çıkmadı,yaş 20'ye gelince yurt dışı kararı alıp üniversite için Almanya'ya gittim, İnşallah eğitim sonrası gitmeyi hedefliyorum artık sırf bir kura için hayal kurmak ve o kurayı hayatın merkezine oturtmak gerçekten yıpratıcı

• Herkese bol şans diliyorum bir müzisyen olarak çekilişe ilk katıldığım günden beri üzerinde çalıştığım projemi bu yıl çıkardım hayallerimiz Los Angeles olsun 🙂🍀

• Inşallah önümüzdeki yil Tr'de son iş yılımız olur ve sonraki sene yeni bir başlangıç için hayallerimiz de ki eyalette planladığımız şehirde oluruz.

• @Memurmemuroğlu
    Ozaman senin şansın çok yüksek.Ne hikmetse green card ile ilgili pek birşey bilmeyen.nedir bu dreen card bi şansımu deneyim diye başvuran kişilere çıkıyor.mesala ben 10 sefer başvurdum çıkmadı.2 senedir başvurmuyorum.2 sene daha başvuramayacağım.çünkü çıksada gidemem.2 sene sonra tekrar başvurmaya devam

• ⭐⭐⭐⭐

@minnesota her yıl kendi içerisinde dinamikleri değişiyor ne yazık ki. FAM değişikliği ile yaşanan dosya taşımalara istinaden hem Ankara'nın hem de diğer konsoloslukların performansını göreceğiz DV2025'de hep beraber.

• @Cycraft o kadar doğru ki hayatın merkezine oturtmayin hayatımıza devam etmeli farklı planlar yapmaliyiz bence ilk basvuruda çok üzülen biri olarak yazıyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@sadikcagan

Maddi ve manevi koşullarınızı bilmemekle birlikte eğer ki DV2026 kazananı olursanız en en iyi ihtimal ile 1 Ekim 2025'de mülakata girebilirsiniz.

Permanent resident kartın basılabilmesi için ABD'ye ilk giriş yapmanız gereken en geç süre bu durumda 1 Mart 2026 olur. İlk girişi yapmanıza müteakip Re-entry Permit (I-327)'e başvurabilirsiniz ve re-entry permit size 2 yila kadar ABD disinda kalma imkani tanir. Re-entry permit süresinin bitimine mütakip en iyi ihtimal ile 1 Mart 2028 tarihi itibariyle kalıcı göç etmeniz gerektiği anlamına gelir yani günümüzden yaklaşık 3,5 yıl sonrasına. Karar ve takdir sizin tabii ki eğer ki maddi ve manevi göç etmeyi hakikaten aklınıza koyduysanız, eğitim, donanım ve birikim anlamında kendinizi hazır hissediyorsanız...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |