Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sadikcagan Geçen sene 19.00 civarı direk başvurdum. Bu sene bekleyeceğim. Önden başkaları kaydını yapsın. Belki çok küçük de olsa seçilme şansını etkileyebilir. 🙂

• ⭐⭐

@oatasoy

DV24 başvuru yaprken kendime ilk hafta başvuru yaptım
    iş yerimde bir arkdaşıma son 3 saat kala unuttuğu için başvuru yaptım

bana çıkmadı arkadaşıma çıktı

dv25'de kendime ve eşime son gün başvuru yaptım gene çıkmadı

bu sene hafta sonu fotoğrafçıya gidip hem b1b2 fotoğraf çekinecektim gidip güncel fotoğrafı çektirip evve gellince'de annemin kabenin çeşmelerinden dolduğu zemzemi içerek başvuru yapacağım 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici hayırlısı olsun bu sene herkes için arkadaşınız vize alabildimi peki

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   mesut1905 mesut1905 
  • ⭐⭐

@Ecehzr nişanlısıyla ayrıldığı için hiç başvuru yapmadı arkadaşım bayandı ailesi tek başına gitmesine izin vermediği için hiç başvuru yapmadı sırası 10k'lardaydı dosya taşıma yapacak bütçesi yoktu ankara sırasıda gelmezdi

• Fotoğraf çektirmeye gidicem güncel olarak ölçüleri söyleyebilecek birisi var mı? ne diyeyim fotoğrafçıya

• ⭐⭐⭐

@desskhalifa 600x600

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Geçen sene burada muhabbeti dönmüştü o abla mı acaba

Biri vardı nişanlıyken başvurmuştu nişanlısından ayrıldığı için ailesi gitmesine izin vermemişti bunalıma girmişti kadın. Eğer o ise çok üzülmüştüm ona

• Uzun bir yaz tatili sonrasında herkese tekrar selam. Dilerim güzel bir başvuru süreci yaşarız. Eksiksiz ve düzgün başvuru yani.. ☺

• @desskhalifa, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Fotoğraf çektirmeye gidicem güncel olarak ölçüleri söyleyebilecek birisi var mı? ne diyeyim fotoğrafçıya

''Green Card başvurusu için'' de bilir fotoğrafçılar. Biyometrik foto

• @Ben-Batur köyde yaşıyorum 😂

• ⭐⭐

Bu sene bana çıkacak.Hissediyorum. Ben ev araba bakayım biraz.

• @selamibasaran Ben de hep Boston'a bakıyordum, bu yıl gözü Los Angeles'a çevireceğim biraz. Ev, okul vs araştırayım..

• ⭐⭐⭐⭐

@desskhalifa

Fotoğrafta veya Dijital İmajda İstenilen Nitelikler:

• Fotoğraf renkli olmalıdır.
    • Fotoğraf net olmalıdır.
    • Başın boyutu, çeneden kafanın en üst hizasına kadar 1 ila 1 3/8 inç (22 ile 35 mm arasında) veya fotoğrafın yüksekliğinin %50’si ile %69’u arasında olmalıdır. Fotoğraf boyutu ile ilgili diğer özellikler için lütfen Photo Composition Template sitesini ziyaret ediniz
    • Fotoğraf, son durumuzu göstermesi için, son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır.
    • Beyaz ya da beyaza yakın renkte bir arka planın önünde çekilmelidir.
    • Kameraya tam karşıdan bakar ve yüzün tümünü gösterir şekilde çekilmelidir.
    • Doğal yüz ifadesiyle ve her iki göz açık olarak çekilmelidir. • Günlük normal kıyafetinizle çekilmelidir.
    • Günlük giyilen dini kıyafet dışında üniforma giyilmemelidir.
    • Dini sebeplerle günlük olarak giydiğiniz hariç, şapka ya da saçı ya da saç çizgisini kapatacak şekilde başınızı örtecek bir şey giymeyiniz. Yüzünüzün tümü görünür olmalı ve eğer varsa başınızın üzerindeki örtünün gölgesi yüzünüze düşmemelidir.
    • Kulaklık, kablosuz olarak kullanılabilen cihazlar veya benzerlerinin bulunduğu fotoğraflar kabul edilmeyecektir.
    • Fotoğrafınızı gözlüksüz olarak çektiriniz.
    • İşitme cihazı veya benzeri bir cihaz kullanıyorsanız, fotoğrafınızı o cihazla çektirebilirsiniz.

Uygun olan ve olmayan fotoğraf örneklerini buradan görebilirsiniz. Sürücü belgesinden veya diğer resmi evraklardan kopyalanan ya da dijital olarak taranan fotoğraflar kabul edilmeyecektir. Ayrıca, şipşak fotoğraf (snapshot), dergi fotoğrafı, otomat veya cep telefonuyla çekilmiş düşük kaliteli fotoğraflar ve boydan çekilmiş fotoğraflar kabul edilmeyecektir. Başvurunuzun bir parçası olarak dijital fotoğrafınızı yüklemelisiniz.

Dijital fotoğrafınız:
    • JPEG (.jpg) formatında olmalıdır.
    • Dosya boyutu 240 KB’a eşit (kilobayt) ya da 240KB’ın altında olmalıdır.
    • Piksel çözünürlüğü kare şeklinde (yüksekliği ve genişliği aynı) olmalıdır.
    • 600x600 piksel boyutunda olmalıdır. Mevcut bir fotoğrafınızı taramak mı istiyorsunuz? Bu takdirde, dijital fotoğraf için gerekli özelliklere ek olarak, taranacak mevcut fotoğrafınız şu özelliklere de sahip olmalıdır:
    • 2 x 2 inç (51 x 51 mm)
    • İnç başına 300 piksel (milimetre başına 12 piksel) çözünürlükte taranmalıdır.

Kaynak

Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir konu başlığını da ziyaret edebilirsiniz evde kendi çekiminiz için

• Yasaklı

Fotoğrafımı evde çektim beyaz sehpayı çevirip fotoğrafımı çekindim. fotoğraf net ve açık şekilde yüzümü gösteriyor ışık ve kırılma yüzümde yok. fotoğraf abd devlet sitesinin fotoğraf toolundan geçti fakat ben bu fotoğrafı düzgünce kontrol eden bildiğiniz site var mı?

• @desskhalifa https://yesilkartforum.com/forum/post/455816 burada evde cekme yöntemini paylastim kendiniz de cekebilirsiniz

• Merhaba yanlışlık 2024 sohbet odasına yazdığım için buraya da eklemek istedim. Belki gören olur diye malum kısa bir süreç kaldı GreenCard başvuruları için.

Benim eşim 18 yaşında maalesef birisinin cinsel saldırısına uğramış ve hamilelik durumu olmuş. Herhangi bir evlilik yok. Çocuk doğmuş ve yapan kişi babası olarak kaydolmuş. Eşimin de vükuatlı nüfus kaydında gözüküyor ancak bir süre sonra çocuk mahkeme kararıyla alınarak başka bir aileye evlatlık verilmiş. Ve sonra tekrar mahkeme kararı ile çocuk evlat edinen ailenin nüfusuna geçmiş. Bu şekilde bir durumda başvururken eşimin çocuk bilgisine yazmamız gerekiyor mu?

• ⭐⭐

@newbie97 evet o arkadaş ilerde keşke demez inşallah

• Yasaklı

@selamibasaran o sene bu sene demeyin fenerbahçe gibi 12 yıl süren sonsuzluğa doğru gider 😃

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Der hocam kim demez ki

• @Atlantis00 Malesef… Gidemeyecegi/gitmeyecegi halde basvuran ve insanlarin hakkina giren o kadar çok insan var ki… Ne ekonomisi, ne dili, ne sosyokültürü musait degil ancak “eglencesine” girdigi bir kura adeta bir yilbasi tombalasi. Bana loto cikti diye geyik yapmak icin malzeme haline getiren çok malesef. Birileri green card’a basvuru parayla olmali, zaten oraya gidece adam tek kisi ise 15K, iki kisi ise 25K olmasi gerektigini herkes biliyor. Basvurma ucretini mesela 250 USD yapsalar sanirim bu komedyenlerin sayisinda cok buyuk azalma olur. 250 USD cok gorenin o kadar parayi nereden bulacagiz diyenin zaten gitmek icin 15-25K dolari olmayacagindan basvurmamasi herkesin hayrina olur. Bu sene dilerim cani gonulden isteyen, maddiyati, calisma gucu, mental gucu bunu kaldirmaya musait insanlara cikar.

Benzer Başlıklar

• 4
  • 4035
  • 30813
  • 7674
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |