DV2026 Sohbet Odası
-
@newbie97 uzun zaman sonra ilk defa kendimle vakit geçiriyorum. Isten güçten kurtulayım deyip kafeye geldim. Derslere ve özel derslere hazırlık yapıyorum. Bu pek ilginç değil ama ses getirsin 😅
-
@cemal1153 Bende bugün süpürdüm her yeri, pazar temizliği bir başka oluyor
-
@hashirama İmkanınız varsa mangal öneririm, güzel gider pazar günleri :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Herkese merhaba. Dv2024 kazananıydım ama case number 19k. Malum sıra gelmedi ve bizim için bu serüven kapandı. Şimdi 2026 için şansımızı deneyeceğiz. Herkese bol şans
-
@newbie97 mümkün değil. Mangal yapma becerim yok. Daha çok take away bizde 😅
-
@newbie97 kahve molası verdim
-
@newbie97 kolay gelsin mutlu pazarlar diliyorum
-
@Mesut-Isler 19k ya sıra gelmedi diye bu yıl ki serüveninizi kapattıysanız malesef kötü etmişsiniz bu sene insanlar çoğu yere dosya taşıdı. Sıra gelmesini istiyorsanız 5-6 bin felan denk gelmesi lazım o da çok zor. Siz şansınızı bir tık geri tepmişsiniz
-
@hashirama Haydaaa :face_with_tears_of_joy: mangal yapamayan Türk mü olur, genlerinizde olması lazım. Acilen beyaz atlet giymeye başlayın devamı gelir :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@cemal1153 Afiyet olsun hocam size de mutlu pazarlar
-
@T-C-Kubilay-Dikici önemli olan ne yaptığınız. Çekilişi kazanırsam diye pasaport doldurmaktan bahsediyorsanız eğer buna lafım yok gereksiz bir masraf değil çünkü farklı yerler, kültürler görüp kendinize bir şeyler katmış olacaksınız nedenden ziyade sonucu iyi bir şey
-
Arkadaşlar merhaba dv 2025 kazananıyız şuan dv 2025 case numbera göre türkiyede sıralamaya göre kaça kadar randevu verdiler bizim sıralama numaramız 3200 lerde
-
@Emre-Kurtulmuş + olarak ekleyeyim olurda talihli olunursa ve yüksek cn ye sahip olunursa dosya tasima icin schengen süreci daha kolay ve olagan sürecektir diye tahmin ediyorum.
-
biyometrik fotoğrafı çekildim. başvuru tarihine hazırım. yine yılın o mistik dönemine geldik :D
-
Merhabalar. Fotoğrafta yüz ifadesi nötr olmalı diyor. Fotoğrafta hiç mi gülümsemiyoruz? At hırsızı gibi duruyor gülümsemeyince 😁. Phototool sayfasındaki örneklerde var gülümseyen yüzler
-
@Emre-Kurtulmuş evet genellikle pasaport güçlendirmeye harcadım harcamayada devam ediyorum
-
Yıllardır deneyip ilk başvuruda çıkan kişinin şansını kıskananlar yalnız değilsin bizde buradayız :)
-
@mustf201 inşallah bu sene hepinize çıkar, hem de 1000 cn den aşağılarda.
-
@debbieLA77 neler yaptınız merak ettim :)
-
@Yasin-Yasa-0 affedersiniz mesajı şimdi gördüm. Hong Kong a transfer edilmesini istemiştik ve kabul edildi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum