DV2026 Sohbet Odası
-
@Harpy-Eagle tabii ki şu an almanyada yaşıyorsanız şu anda nerede yaşadığınız bölümüne almanya yazabilirsiniz bu zaten çekilişinizi etkileyen bir durum değil. çekiliş şansınızı etkileyen önemli etken doğum yerinizin bağlı olduğu ülke
-
2026 yılı DV (göçmen vizesi) başvuru tarihleri açıklandı.
2 Ekim 2024 Çarşamba günü Türkiye saatiyle 19:00’da başlayacak ve 5 Kasım 2024 Salı günü yine 19:00’da sona erecektir.
Başvuru yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar şöyle:- Kurallara uygun fotoğraf
- Dikkatle doldurulmuş bir başvuru (Ad soyad doğum tarihi hataları yapmamak, defalarca kontrol etmek)
- Submit ettikten sonra verilen confirmation number'ı iyi saklamak (örneğin kendine ait başka bir maile göndermek gibi)
Bol şanslar💯
-
Türkçe çevirili hali. site aracılığı ile otomatik çevrildi.
DV 2026 Plain Language Instructions and FAQs tr.pdf -
Aylar sonra, yerlere yıkıldığımız bir Mayıs ayının ardından gene bir başvuru dönemi prosedürlerde bir şeyler değişmiş mi diye bakmak için geldik foruma.
Allah’ın cezası kart bir yüzümüze gülmedi.
-
Günaydınlar, 3 mayısta açıklanıyormuş. Neredeyse 7 ay var
-
merhabalar efendim günaydınlar olsun hayırlı cumalar olsun herşey olsun nasılsınız herkes için her şey iyi mi? var mı önemli bir şey değişik birşey :)
-
@debbieLA77 Günaydın. Ben değişiklik görmedim.
-
o sene bu sene mi :) Fenerbahçe gibi oldu milletin hayalleri
-
"The Department of State determines selectees through a randomized computer drawing" diyor. Bilgisayar çekiyorsa normalde asla %100 rastgele olmaz. Yazılımcılar bunu bilir. Farklı algoritmalar kullanarak rastgele çıkma olasılığı yükseltilebilir. Seçilen kayıtları da kontrol ediyordur. Tahminimce, önce resimden vb. eleme işlemi yaparak verileri sadeleştiriyordur. Daha sonra ülkelere ve belli şartlara göre kaç kişi seçilmesi gerekiyorsa seçilene kadar işlem yapılıyordur.
-
@oatasoy olsun o da bişey :) değişiklik olmaması da bir şey değil mi :)
-
@Chromium deme öyle belki de bu seneyi bekledi kartcık:)
-

Yahudi parlementosu gene şaşırtmadi...
-
Tam olarak ayın 2 sinde mi başvuru başlıyor ?
-
@Witch-Lilith Evet. Akşam 7'den sonra açılıyor.
-
@oatasoy Tam benim maaş günü :D ve maaş saati :D
-
Merhaba, neden elendiğimizi öğrenebiliyor muyuz ornegin resimden elendiysem bunu öğrenebilir miyim? Ya da her hangi bir nedeni öğrenme şansım oluyor mu?
-
Bu sene nasıl bir totem yapsam acaba.:)
-
@melihguney Zemzem pahalılanmadan zemzem stoklamayı düşünüyorum ben :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@melihguney kardeşim deki hayırlısıysa allah nasip etsin çıktımı hayırlıdır
-
@melihguney Keşke totemle olsa :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum