Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Ts2023 ile OWP aldim. Henuz is bulamadim. Türkiye de 18 yas alti cocugum var. Onun Kanadaya benim yanima gelmesi icin nasil bir yol izlemeliyim.
    Kanada vizesine mi basvurmaliyim.
    Vize cikar ve yanima gelirse ben is bulamasam bile 6 aydan fazla kalabilir mi? Burada liseye gitsin istiyorum.
    Teşekkürler


  • @mrme12 herkes için en hayırlısı olsun dileğiyle


  • Merhaba. Turist vizem vardi ve sonrasinda TS2023 ile OWP aldim. 3 yasinda bir cocugum var onunda Visitor Visa si var. Tekrar Kanada ya giriste memur cocugunuz 6 aydan fazla kalamaz diye israrla tembih etti. Ve cocugum okula da basladi bunu soyledik ama farketmez dedi. Ne yapmaliyim bunun icin ? tecrube ve bilginiz varsa bu konuda paylasir misiniz ?


  • @Jonathan-0 çocuğunuz için extend başvurusu yapacaksınız


  • @Seda-Uysal-Avcı teşekkür ederim Seda. Bunun için elinde bir metin, video link vs var mı? Paylaşırsanız sevinirim. İyi günler


  • @Jonathan-0 Merhaba ; yapmanız gereken işlemin adı " visitor record" ama çocuğunuz hala yasal statünün içerisinde mi yani çocuğunuz Kanadaya girdikten sonra 6 ay geçti mi . " visitor record" işlemi hala yasal statü içerisindeyken alınıyor diye biliyorum. eğer bu süreyi geçtiyseniz biraz araştırma yapın nasıl ilerlemeniz gerektiği ile ilgili. araştırmalarınızı eğer ingilizce olarak yaparsanız daha detaylı sonuçlar karşınıza çıkacaktır.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum